Hideg lábak felmelegítése
Címlap / Te+Én+Szex / Hideg lábak felmelegítése

Hideg lábak felmelegítése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Amikor kedvesünk egy fárasztó nap után hazatér, kedveskedjünk neki a hosszú hűvös estéken egy élvezetes, üdítő lábmasszázzsal, s a kívánt hatás nem fog elmaradni. Különösen akkor érünk el vele fantasztikus hatást, ha már odakint a hőmérő higanyszála a mínuszokat nyaldossa és szerelmünk lába teljesen átfázott.  

Előkészületek:

1. Az olajmécsesbe csepegtessünk pár csepp illóolajat. Ez lehet kedvesünk kedvence, de egyéb illatokat is használhatunk.

Jó tudni, hogy az ilang-ilang, a jázmin, a pacsuli - és minden ún. "érzéki" illat - izgatja az érzékszerveket, míg a szantálfa és a levendula illata megnyugtat. Használhatunk egy kellemes illatú füstölőt is.

2. Fontos kellék a masszázs hatásának fokozásához a megfelelő masszázsolaj. Ne használjunk testápolót, mert azt túl gyorsan beszívja a bőr, inkább készítsünk magunk masszázs olajat.

Ehhez kell valamilyen bázisolaj, mint pl. mandula, búzacsira és ehhez kedvünk szerint cseppentsünk pár csepp illóolajat, akár abból is, amelyet a mécsesbe is raktunk. Depresszió ellen, feszültségoldásra kiváló például a bergamott (nem alkalmazható érzékeny bőrre!) a
boróka, a cédrusfa, a citrom, az erdei fenyő, az eukaliptusz, a fahéj, a geránium, az ilang-ilang (ez a potenciazavarok ellen is jó!), a jázmin, a kamilla, a levendula, a mandarin, a narancs, a szantálfa. A kimerültség, szellemi fáradtság ellen pedig a grapefruit, a kakukkfű, a szegfűszeg, és a teafa lesz hatásos.

3. Gondoskodjunk a megfelelő hangulatról is. Rakjunk fel egy kellemes, lágy, relaxációs zenét. Ha vidámnak, könnyednek érzik magukat, Miles Davis "Kind of Blue" című számát hallgassuk! A teljes relaxációhoz Erik Satie "Gymmopodies" című zongoradarabja illik. Egy world-beat-es kalandhoz pedig Joao Gilberto "Joao" című zenéje. De választhatunk bármilyen zenét, amelyről tudjuk, hogy partnerünket és természetesen mi magunkat is megfelelő hangulatba hozza a masszázs ideje alatt.A masszázs:

Térdeljünk le kedvesünk lábai előtt: melyik férfinak ne tetszene az ilyesmi? Finoman vegyük kezünkbe a lábát, majd gyengéden masszírozzuk meg a sarkát az ujjbegyeinkkel finom körökben 1-2 teljes percig, aztán térjünk át a talpára. Jobb kezünkkel dörzsöljük végig a sarkától a lábujjáig két percig, hogy felébresszük az idegvégződéseket és gyorsítsuk a vérkeringést.

Masszírozzuk meg valamennyi lábujját: a nagyujjal kezdjük! A lábfejen a hüvelyk ujjunkat, a talpon mutatóujjunkat használjuk!

Hosszában simítsuk végig mindegyiket és finoman dörzsöljük meg a lábujjak közti részt is, ahogy haladunk egyiktől a másikig. Ha a lábujjai között csiklandós a fiú minden kellemetlen mozdulat kikerülhető, ha simításaink lassúak, sietség nélküliek és határozottak. Koncentráljon kedvese jobb talpára, a sarka középső részére, mert az fokozott mértékben erogén zóna.

A lábmasszázs a szerelmi előjáték remek formája: kedvesünk ugyanis a végére garantáltan kész lesz rá, hogy annyi örömöt adjon majd önnek, amennyiben a masszázs révén részesítette.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 5440 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x