Miről lehet felismerni egy macsót?
Címlap / Te+Én+Szex / Miről lehet felismerni egy macsót?

Miről lehet felismerni egy macsót?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-18

Elemezzük ki az irányító pasikat! Melyik típusnak mi a trükkje, mi van a lelkében, és tulajdonképpen hogyan kell kezelni őket?  

A hősszerelmes

A trükkje:
A tenyerén hordja a barátnőjét és a lány is élvezi, hogy ilyen fantasztikus védelmezője akadt. De a pasi sokszor annyira túlzásba viszi a védelmezést és gondoskodást, hogy az már a lány idegeire megy és úgy érzi, a férfi megfojtja őt figyelmességével. Ha veszekedni kezdenek, a férfi nem tűr ellentmondást. Legrosszabb esetben pedig eltűnik a barlangjában, és szótlanságba burkolódzik.

Ami mögötte van:
Az ilyen férfiak fejébe az van belenevelve, hogy az igazi férfinek keménynek kell lennie, és tartani kell magát. Soha egy könnycsepp nem gördül végig az arcán. A fejében azonban állandóan az jár, hogy hogyan fog megfelelni barátnője elvárásainak.

Egy igazi karrierista asszony mellett labdába se rúghat, de azt hiszi, hogy ha övé lesz az utolsó szó, akkor minden rendben lesz.

Ahogyan kezelni kell:
Kedvesen adja a tudomására, hogy mik az elvárásai vele szemben. A hős szerelmesnek éreznie kell, hogy pótolhatatlan, ezért osszon rá nyugodtan feladatokat. Ha leterheli, akkor talán nem fog beleszólni állandóan mindenbe.
 

A nagyszájú

A trükkje:
Csak arról akar beszélgetni, amit ő jónak lát. A beszélgetés állandóan félbeszakítja okoskodásaival. Sokszor kellemetlen helyzetbe hozza barátnőjét nőellenes kijelentéseivel és szőkenős vicceivel.

Ami mögötte van:
Szeretné, ha jó társaságnak tartaná őt mindenki és csodálnák eszéért, gondolataiért, beszólásaiért. Erős a kritikai érzéke, ezért állandóan meg van győződve arról, hogy neki van igaza mindenben.

Ahogyan kezelni kell:
Nem szabad a szívére venni, amit mond. Vegye mindig figyelembe, hogy a nagyszájú csak azért beszél, mert okoskodni akar. Ne süllyedjen le semmiképpen sem az ő színvonalára. Ha beszélget vele, ne keveredjen vitába, inkább hagyja rá, amit mond. Ha ugyanis észreveszi, hogy nem akar vizet zavarni az ő fertályán, akkor majd lejjebb adja.

 

A vezérürü

A trükkje:
Minden munkahelyen van egy olyan ember, aki mások közös munkájára azt mondja, hogy az az ő agyából pattant ki, és a munka végeztével ő kasszírozza be érte a jutalmat. Az ilyen ember azt hiszi magáról, hogy ő a cég esze.

Ami mögötte van:
Az ilyen férfi, ha kell, könyökkel tör magának utat. Ő eszi meg a habot a tortáról, de amikor felelősséget kellene vállalni egy hibáért, akkor mindig munkatársait tolja előre. Általában a legjobb védekezés a támadás elvéhez tartja magát. Nem tud bocsánatot kérni.

Ahogyan kezelni kell:
Ha a felette álló vezetők felismerik a vezérürü gerinctelenségét, könnyen sarokba lehet szorítani. Ő legyen mindig a legutolsó, akit beavatunk a különböző tervekbe. A magánéletükkel pedig sose terheljük, mert ő lesz az első, aki ellenünk használja fel családi problémáinkat. Legyen vele mindig tárgyilagos. Ha nem ért vele egyet, négyszemközt vágja a szemébe, ne pedig széles társaság előtt.


A család török basája

A trükkje:
A család mindent tudó édesapja mindig minden helyzetben tudja, mit kell, vagy mit kellett volna tenni. Elvárja, hogy a többiek kikérjék véleményét. Nem szereti, ha megkérdőjelezik kompetenciáját. A gyerekei soha semmit nem tudhatnak jobban.

Ami mögötte van:
Az ilyen apával, nagybácsival, testvérrel általában akkor kerül összetűzésbe az ember, ha a tekintélyét, szaktudását megkérdőjelezi. Titokban állandóan azt várja el, hogy valamiről kikérjék a véleményét.

Ahogyan kezelni kell:
Ne akarjon az elvárásainak megfelelni, mert ez úgyis lehetetlen. Még akkor sem ismerné el, hogy önnek igaza van, ha valóban így lenne. Az a legjobb, ha olyan területre tereljük a beszélgetést, amelyről nincsen véleménye.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4681 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x