Mi kell a férfiaknak?
Címlap / Te+Én+Szex / Mi kell a férfiaknak?

Mi kell a férfiaknak?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

Elég gyakran szoktam férfi magazinokat olvasgatni. Valahogy jobban érdekelnek, mint a női magazinok. A hogyan pasizzunk és ha sikerrel jártunk, utána hogyan koptassuk le azért, hogy újra pasizhassunk téma nekem nem jön be. A férfi magazinok témái ennél sokkal színesebbek, remek interjúk, sport, autók, kütyük, szóval sokkal inkább lekötnek, mint az aktuális divattrend meg a műkörmök. Csak hát az az ominózus 3. oldal, az ne lenne! Tudjátok, ugye, melyik? Hát az, ahol a főszerkesztő válaszol az olvasói megkeresésekre. 

Ezeknek az írásoknak a fele ugyanis gyakorlatilag kívánságlista, és  arról szól, kiket szeretnének látni a férfi olvasók lehetőleg anyaszült pucéran a magazinban. Ezt muszáj kihagsúlyoznom, ugyanis volt szerencsém olyan levelet is olvasni, amiben az uraság azt reklamálta, hogy az illető celeb hölgy, mellesleg színésznő, hogy képzelte azt, hogy bugyiban pózolt, mert hogy így nem látszódott a puncija.

Átolvastam a férfiak kívánságlistáit, hát döbbenetes. Az, hogy izlések és pofonok, már akkor elrendeztem magamban, mikor rekord példányszámot adtak el abból a kiadásból, amelyben Cini mutatta meg bájait kb. 50 évesen. Néhány név viszont gyakorlatilag sokkolt. Nem azért, mert az illető hölgy nem csinos, hanem azért, mert az egész lényével soha okot nem adott arra, hogy bárkiben is felmerüljön az ötlet, mi lenne, ha címlaplánykodna.


Neves színházi színésznőkről és tévés műsorvezetőnőkről beszélek, akik nem ilyen jellegű népszerűségre vágynak, női önbizalmuk pedig kellőképpen rendben van és nincs szükségük ilyen jellegű megerősítésre. Csak hát egyesek úgy vélik, nekik joguk van ahhoz, hogy bárkit meztelenül láthassanak és hogy jön az illető hölgy ahhoz, hogy az ilyen ajánlatokat visszautasítsa és ezzel megfossza a férfitársadalmat ettől az élménytől.

Hiába van az országnak legalább 50 olyan modellje, aki életvitelszerűen vetkőzik , az kérem, már unalmas és Kossuth-díjas színművésznőnél alább már nem is adják, a többszörös világ- és olimpiai bajnok kajakozó nőnkről már ne is beszéljünk.

Azt, hogy a férfiak manapság olyanok amilyenek, már többször kifejtettem. Naná, hogy szerintük mi, nők vagyunk ebben hibásak, szerintünk meg ők, hát ez olyan mint a tyúk meg tojása, sosem fog kiderülni, mi volt előbb és mi minek az oka, illetve következménye, de nincs ez így rendjén, annyi biztos.

Nincs rendjén, mert hatása van a nőkre is. Már csak azért is, mert a nők, mióta világ a világ, a férfiak igényeinek próbálnak megfelelni. Manapság már nem erény a tudás, a szorgalom, a háziasság, vagy épp a gyermekszeretet, hanem az a fontos, hogy legyen minél szexibb és bevállalósabb az asszonyka. Mivel a magyar válási statisztikák döbbenetesek, gyanítom, nem ezek a tulajdonságokon múlik egy életre szóló párkapcsolat.

A címlaplányok etalonná válása más problémákat is felszínre hozott. Soha nem láttam még ennyi testképzavaros fiatal nőt, akiknek legfőbb életcéljuk, hogy szépek legyenek, bármi áron. Virágzó biznisz a plasztikai sebészet, azt sugallva, hogy amit a teremtő nem adott meg, jó pénzért könnyedén helyrehozható, illetve olyan lehet, amilyet csak szeretnél. Ilyenkor szívem szerint megmutatnám ezeknek a nőknek, hogy is néznek ki ideáljaik a való életben. Az interneten bárki rákereshet olyan képekre, melyek az álom-nőket a maguk hétköznapi valójában mutatja meg. Mondanom sem kell, hogy rájuk sem lehet ismerni. Megjegyezném, egy átlagos magyar nő legrosszabb perceiben sem tud olyan borzalmasan kinézni, mint némelyik sztárocska reggeli kávézás vagy bevásárlás közben.

Az ilyen képek láttán persze megdöbbenünk, nem hiszünk a szemünknek. Azt már nagyjából tudjuk, mire képes a Photoshop, de az még mindig nem fér az egyszeri nő fejébe, hogy lehet az, hogy egy lepukkadt, leginkább takarítónőre emlékeztető ünnepelt színésznőből hogyan lesz egyik pillanatról a másikra vörös szőnyegen vonuló díva.


Na ehhez már kell egy csapat, úgy kb. 10 fős, élén a menedzserrel, aki tisztában van a határidővel. Szervezett munkával akár 2 hét alatt gatyába rázzák a lepukkadt celebkét, aki aztán a „jelenés” után, ott folytatja, ahol abbahagyta, magyarán ember módjára próbál élni és legfőképpen enni. Egyszer végigolvastam Claudia Schiffer napi menüjét. Azon csodálkozom, hogy egyáltalán lábra tudott állni. Annyit elárulok, reggelire 2 szem szőlőt ehetett a szerencsétlen. Na ja, valamit valamiért.

No de milyen áron? Megéri vajon? Nem hiszem
Hogy Csernus dokit idézzem: Mitől jó nő a jó nő ? Van tartása és kisugárzása. Akkor sem pózol tökpucéran egy havilap borítóján, ha egy fél országnyi férfi követeli, nem tömeti ki a melleit, pedig párja szerint úgy sokkal jobban hasonlítana Pamela Andersonra, élvezi az életet és legfőképpen azt, hogy NŐ, nem pedig álom-nő.

Vajon miért van szükségük a férfiaknak álom-nőkre? Mert az álom-nő pontosan olyan, amilyennek ők akarják látni és különben is, álmodozni jó. A valóság azonban más. Sokkal hétköznapibb, szürkébb, viszont valóban, igazán meg lehet élni.

Uraim! A választás az Önök kezében van! Mi NŐK itt vagyunk, itt lent a földön, csak le kéne már szállni.

Anikó
SwingerCafé

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 9041 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x