Az orgazmustanulás egyik bevált módszere
Címlap / Te+Én+Szex / Az orgazmustanulás egyik bevált módszere

Az orgazmustanulás egyik bevált módszere

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-20

Nem kell mindig terápiákat és csodamódszereket igénybe vennünk a gyógyuláshoz, a problémánk megoldásához. Néha meglepően egyszerű a titok nyitja, még ha olyan kényes témáról is van szó, mint a női orgazmus. 

Felmérések szerint meglepően sok hölgy soha életében nem él át orgazmust. Pedig a lelki egyensúlynak – ami szorosan összefügg a test egészséges működésével – igen-igen jót tesz az időnkénti nemi kielégülés. A párkapcsolat szempontjából pedig különösen hasznos, ha mindkét fél örömét leli a szexben, hiszen az még közelebb hozza őket egymáshoz. (A férfi számára olyan a szexet nem élvező hölggyel történő szeretkezés, mint ha humorérzékkel nem megáldott embernek mesélne viccet.)


Ezért úgy döntöttem, leírom az agykontrollos telefonügyeletben a közelmúltban elhangzottakat, hátha valakinek hasznára válik. Körülbelül a következő két párbeszéd zajlott le ott néhány hete:

– Szervusz Laci! Elnézést, hogy nem mutatkozom be, de nagyon intim témáról akarlak kérdezni. Az a gondom, hogy még sohasem éltem át orgazmust.
– Ne haragudj, hogy megkérdezem, de hány éves vagy?
– 28.
– Melyik városban élsz?
– Budapesten.
– Akkor javaslom, menj el egy olyan, agykontroll-tanfolyamot végzett pszichológushoz, aki egyúttal szexológus is. Miklósfalvi Máriának hívják. Ha akarod, megadom a telefonszámát.
– Köszönöm, de örülök, ha kijövök a fizetésemből, így erre nem futja a pénzemből.
– Értem… Adhatok-e egy furcsa tanácsot? Nem biztos, hogy beválik, de ártani nem árt.
– Ha nem kerül sok pénzbe, akkor kíváncsian hallgatom.
– Van fürdőkádad?
– Persze.
– Akkor azt javaslom, feküdj be egy kád kellemesen meleg vízbe, majd csavard le a zuhanycső végéről a zuhanyrózsát tartalmazó, kézi fogót! A tömítő gumigyűrűt tedd félre! Utána nyisd ki a csapot, állítsad a csaptelepet zuhanyüzemmódba, majd a víz alatt irányítsd a vízsugarat az öled érzékeny részére, és engedd szabadjára a képzeletedet!A telefonáló megköszönte a tanácsot, majd elköszöntünk egymástól. Két héttel később újra felhívott a telefonügyeletben:
– Szervusz Laci! Én kérdeztelek két hete orgazmusügyben. Nagyon köszönöm a tanácsodat. Bevált!

dr. Domján László
www.agykontroll.hu

Képek: www.swingercafe.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 15998 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x