Hogyan menekülj el a pocsék randiról?
Címlap / Te+Én+Szex / Hogyan menekülj el a pocsék randiról?

Hogyan menekülj el a pocsék randiról?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-23

Életünk során számos tapasztalatot gyűjtünk be a randizás terén. Ám vannak szituációk, melyeket még nagy tapasztalattal a hátunk mögött is nehezen tudunk kezelni. Ilyen egy rosszul sikerült randi - melyre nagy - vagy legalábbis nagyobb - reményekkel érkezünk, aztán csalódottan állapítjuk meg: nem Ő az, akire várunk. Az emberek többsége már a találkozó elején érzi, ha nem tud mit kezdeni a másik féllel. Azon gondolkodik, időpocsékolás volt ide jönnie. Jár az agya: hogyan fejezhetné be ezt a találkát elegánsan, anélkül, hogy megbántaná a randipartnerét?  

Nos, a kérdés nem könnyű. De kíméletes módszerek azért vannak. Hogy fejezzük be a rosszul sikerült randit?

- Legyünk őszinték: gyakran előfordul, hogy a kommunikáció valósággal megfeneklik a randin. Az egész találkozó egyre kínosabbá válik. Ezt csak úgy lehet kezelni, ha szépen és őszintén megmondjuk a másik félnek, hogy mi a helyzet. Tegyünk hozzá néhány kedves bókot, amellyel kifejezzük tiszteletünket iránta. Így ugyanis a lehető legelegánsabban jövünk ki a szituációból.- Használjuk a humorunkat:
a rossz randik egyben a legemlékezetesebbek is maradhatnak, ezért ha még maradunk egy kicsit, később a barátainknak mulatságos történetként is előadhatjuk azt. Fogjuk fel humorosan, hogy nem jött be a dolog – így könnyebb kezelni az érdektelen beszélgetéseket.

- Mutassunk rá a különbségekre: olykor az őszinteség nem válik be. Ilyenkor célszerű a köztünk levő, nyilvánvaló különbségeket hangsúlyozni, amelyek jelenlétében hosszú távon úgysem működne ez a kapcsolat. Azt is emeljük ki, hogy bennünk nincsenek meg azok a tulajdonságok, melyeket a másik keres.

- Zárjuk rövidre a találkozót: ha gyorsan reagálunk, magunkat és randipartnerünket is megkíméljük egy csomó frusztrációtól. Akár eljátsszuk, hogy egy barátunknak sürgős segítségre van szüksége, ezért távoznunk kell, akár őszintén közöljük, hogy jobb lenne felfüggeszteni a randit, ez nyilvánvaló jel a másik fél számára, hogy második randi nem lesz - kár az időt egymásra pazarolni.

- Ne egyezzünk bele második találkozóba:
talán a legrosszabb dolog, amit tehet az ember - amikor már az első randit sem élvezte -, ha igent mond a másodikra. Amennyiben nem érezzük, hogy szívesen vagyunk azzal az emberrel, semmi értelme a második találkozásnak. Ez az időhúzás sem nekünk, sem neki nem jó. Csak halasztgatjuk az elkerülhetetlent. Szánalomból ne találkozzunk senkivel!- Egyszerűen csak távozzunk:
ha úgy érezzük, randipartnerünk zaklat, félni kezdünk tőle, nem érezzük biztonságban magunkat, magyarázat sem szükséges hozzá, ha felállunk és egyszerűen távozunk (vagy nem jövünk vissza a mosdóból…). Siessünk el és ne is nézzünk vissza: megúsztunk egy potenciálisan veszélyes helyzetet. A biztonságunkat mindig tartsuk szem előtt!


Búcsú Adrienn


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4694 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x