Szex egy arab pasival
Címlap / Te+Én+Szex / Szex egy arab pasival

Szex egy arab pasival

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-23

Na ez az a dolog, amire anyád garantáltan azt mondja: ÁLLJ! És ha megteheti, rád csukja a szobaajtót, de legalább is három nap dacba fordul, ha megkísérled, hogy randizz azzal a meseszép tűz-szemű fiúval. 

Na ez az a dolog, amire anyád garantáltan azt mondja: ÁLLJ! És ha megteheti, rád csukja a szobaajtót, de legalább is három nap dacba fordul, ha megkísérled, hogy randizz azzal a meseszép tűz-szemű fiúval. Kivétel, ha anyád is próbálta már! Mert ha igen, úgy a tekintete ködös homályba vész, és úgy mereng a múlton, hogy észre sem veszi, hogy kislisszoltál a kecóból.

A randizás veszélyei
Az arab fiúkkal való randizásnak bizony vannak veszélyei. Az ember lánya például mérhetetlen szerelembe eshet velük, és ez egyáltalán nem biztos – sőt inkább biztos nem lesz kölcsönös! Amikor kapcsolatokat keresnek, - legalább is Magyarországon – elég ritka, hogy tartós viszonyra törekedjenek, többre tartják az egy éjszakás kalandokat. Úgy vélik, hogy a Nagy Ő odahaza várja őket úgy becsomagolva, mint egy békebeli szaloncukor, hogy ne lássák meg kíváncsi szemek. Ja kérem, hogy a nők mindenhol egyformák? Őket ez abszolút mértékben nem izgatja. Hogy annak is van esélye, hogy egy hárpiát sóznak a nyakába? Mit érdekli ez őt! Majd anyuka elintézi neki a dolgot, és ha elsőre nem jön össze, tulajdonképpen van még egy esély.

A lányuk-féltő anyák nézőpontja
Az aggódó anya szeme előtt lebegni kezd a „Lányom nélkül soha” című Irán ellenes amerikai propagandakönyv, illetve a belőle készült film. Arra gondol, hogy a komoly kapcsolatnak, esetleg egy kapcsolatból születő, gyönyörű, félvér gyermeknek nagyon sok a veszélye. Először is elviszik a lányát, vagy ami még rosszabb, a nyakán hagyják a bőgő leánygyermekét, és unokáját rabolják el mindenféle számunkra érthetetlen keleti okokból. Az anyák félelme fokozódik, mert nagyon könnyű azt gondolni, hogy minden palesztin terrorista, minden emirátusi megrögzött solymász és feleséggyűjtő, minden török kebab sütő bódét üzemeltet, és rózsákat termel. Ez természetesen koránt sincs így. Aki egy kicsit jobban utána néz a dolgoknak, találkozhat nagyon boldog és kiegyensúlyozott vegyes házasságokkal is, és tudnunk kell, hogy a médiának az a dolga, hogy a szélsőséges eseteket felfújja, mint egy őrült léggömböt, mely a végén vagy elszabadul, vagy eldurran.

Arab pasi az udvarlásban
A hírük mindenestre eléggé jó ahhoz, hogy a vállalkozó szellemű lányok legalább egy próba erejéig belemenjenek egy ilyen veszedelmes viszonyba. Ugye köztudott: Nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél, tehát ha a keleti fiúk szexuális képességei nem volnának forróbbak európai társaikénál, nem volna ilyen vonzó a számunkra. Ami tény, hogy nézésük, bőrük színe a forró, romantikus nyári napokat idézik, és úgy tudnak udvarolni, mint akinek semmi nem számít, csak az hogy velünk összejöjjenek. És ez így is van. Lehet, holnap már egy másik lánynak nyomják ugyanazt a rizsát:

- Mikor Allah az eget megteremtette, két csillagot lefelejtett róla, azt tette a te szemeidbe, és amikor a hurik rózsakertjében járt, a legszebb rózsát szakasztotta le és azt rakta az arcodra pírnak.
Rossz duma? De kérem! Hol tud egy a pesti flaszteron felnőtt srác ilyen keményen giccses, de szédítő, részegítő dumát lenyomni? Sehol! A nő pedig az ilyennek felül, és kész. Az arab fiúk egyik titka ez, a másik pedig az a kitartás, amivel a szívük választottját ostromolni képesek.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 38258 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x