100 aktus 14 évesen
Címlap / Te+Én+Szex / 100 aktus 14 évesen

100 aktus 14 évesen

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

Egy zágrábi általános iskola 14 éves, nyolcadikos diáklánya fogadásból egy hónap alatt száz férfival feküdt le - robbant ki az év egyik legnagyobb botránya a napokban.  

A dolog akkor derült ki, amikor Gordana Buljan Flander pszichológus (egyben a zágrábi gyermekvédelmi klinika igazgatónője) tudomására jutott a dolog. Egy általános iskola nyolcadikosai szervezték ezt a bizarr versenyt. "A lánnyal külön foglalkoztak a szakembereink, hogy megértessük vele, nem ez a követendő magatartásmód. Az önbizalom nem növelhető a szexuális partnerek számának a növelésével. Napjainkban minden újság hemzseg az erőszaktól és a szabados szexualitástól, és a gyerekek is ezt a mintát tartják követendőnek. A gyermekeknek más értékrendre, más hősökre van szüksége, nem hajhászhatják a népszerűséget a szabados szexuális élet bevállalásával és az erőszakos viselkedéssel.” – mondta a fényképe alapján Milfként is vállalható szakértőnő.


Reméljük, legalább a fogamzásgátlásról megfelelően gondoskodott ennek az extrém vetélkedőnek a győztese, nehogy nem várt “különdíjként” egy egészen másmilyen, steril kórházi körülmények között elvégzendő “vetélkedő” is várjon rá.


Kép: YaiSirichai - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 7049 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x