Nyitott szív, szem, tenyér: Intimitás fesztivál
Címlap / Te+Én+Szex / Nyitott szív, szem, tenyér: Intimitás fesztivál

Nyitott szív, szem, tenyér: Intimitás fesztivál

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Lehet-e mélyen szeretni és ugyanakkor szabad lenni és nyitott maradni a szerelem transzformáló ereje, tanító leckéi és kiszámíthatatlan játékai iránt? Lehet-e teljes szívből szeretni és ugyanakkor elfogadni a teljes szabadsághoz való jogát annak, akit szeretünk? 

Az “intimitás” kifejezés első hallásra  az erotikához, a szexualitáshoz, a meghitt együttléthez kapcsolódik a tudatunkban.

A szervezők szerint több ennél több ennél: érintés testtől testig, lélektől lélekig. Egyben kommunikáció a szem, a száj, az érintés, a hangok, a test nyelvén. Energiaáramlás ember és ember között és  saját igazunk felismerése: oldódás, megpihenés, önátadás, figyelem, gyógyulás, kapcsolódás, bizalom, őszinteség.


Ez a fesztivál azoknak szól, akik figyelmüket a külső világ hazugságainak lelepleződési folyamatai mellett a belső világuk igazságainak feltárására  irányítják rá. Tudják, hogy lelkünkben mindannyian sérültek vagyunk és az érintés gyógyít. Az ölelés akár baráti, akár szerelmi, hatalmas erővel bír. De nem csak egymást ölelhetjük, hanem önmagunkat is. Ez a fesztivál teret ad mindazoknak a gondolatoknak, megélési lehetőségeknek, melyek ebben a szférában mozognak.


A rendezvény által a SZERETET terének kívánnak templomot emelni: a szeretet az univerzum alapereje, minden és mindannyian ebből élünk, ebből állunk. Hogy ennek milyen formáját jelenítjük meg, rajtunk áll, a mi döntésünk. A fesztivál szervezői ezt a döntési folyamatot igyekeznek szolgálni kezdeményezésükkel. Ehhez kapcsolódik az elfogadás, a megértés elsősorban önmagunk felé, az önmagunk igazának keresése, a külső és a belső fátylaink felemelése.  Kapcsolódás önmagamhoz, saját belső igazamhoz.


A fesztivál két napja során számos előadás, csoportos foglalkozás – interaktív és megéléses – valamint egyéni folyamat közül választhatnak a résztvevők, melyek különböző oldalról közelítik a fesztivál alaptémáját.

Intimitás fesztivál
2013. június 29-30.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3867 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x