Gyógyító szexuális energiák
Címlap / Te+Én+Szex / Gyógyító szexuális energiák

Gyógyító szexuális energiák

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Titkos kínai tanítások a nő szexuális energiájának gondozásához, fejlesztéséhez és finomításához. Könyvajánló minden nőnek, minden korosztályból, hogy felfedezzék a bennük lakozó teremtő, kreatív és gyógyító szexuális erőt.  

A női energia korszakában vagyunk, újból felfedezzük mit is jelent nőnek lenni, nőként létezni, teremteni, női energiákkal dolgozni. Olyan sok ősi tudás, tanítás merült feledésbe, amelyek annak idején segítséget nyújtottak nekünk, hogy megismerjük önmagunk egységét testi, lelki és szellemi szinten. Megmutatták, miként tudjuk gyógyítani magunkat, helyreállítani az egyensúlyunkat akár testi, akár lelki szinten.

 

A Gyógyító Szerelem című könyv egy ilyen ősi titkos tudást tár fel számunkra - első ízben a nyugati olvasók felé - amelyet korábban csak a beavatott taoista bölcsek alkalmazhattak. Nem mindennapi tudással találkozunk, amikor a könyvet olvassuk.
A könyv elsősorban hölgyekhez, hölgyeknek szól. Rendkívül gyakorlatiasan, szemléltető ábrákkal segítve magyarázza el, hogy miként tudjuk nőként a szexuális energiánkat megismerni, újból teremtésre, önmagunk gyógyítására használni. Bemutatja, hogy milyen csodálatos harmóniában, energetikai egységben működik a fizikai testünk és az energetikai létünk. Feltárja előttünk, hogy milyen hatalmas energiákkal bírunk, hogyan tudjuk az egyes gyakorlatok elsajátításával növelni az életenergiánkat (a Chít), gyógyítani a sérült nőiességünket, megcsorbított önbizalmunkat, az esetlegesen kialakult betegségeinket. Megmutatja, miként lehetséges a szexuális energiát spirituális energiává (Shen-né) alakítani.
Mindannyian bőséges energiával születünk, ezt hívják a taoisták elsőrendű (Jing) esszenciális energiának. Amíg fiatalok és egészségesek vagyunk, akkor kedvünkre szórjuk ezt az elsőrendű energiát, és ez kb. 24 éves korunkig jól is szolgál bennünket. Innentől viszont, ha nem teszünk mi is önmagunkkért, akkor bizony a Jing „bankunk” el kezd ürülni.

A taoista bölcsek mindig is teljes egységnek tekintették energiájukat. Egy fiatal és egészséges ember napi energiaszükségletének 100%-át táplálkozással, pihenéssel és mozgással nyeri, ennek körülbelül 60-70%-át használja fel napi átlagos tevékenységeinek elvégzésére: munkára, táplálkozásra, emésztésre, légzésre, járásra stb. Ahogy az ember idősödik, egyre kevesebb energiához jut (azaz egyre kevesebbet tud a Jing „bankjába” tenni), noha szervezetének továbbra is ugyanakkora energiára van szüksége, mint korábban. Ezzel túlterheli a Jing „számláját”, azaz energiát von el az életfontosságú szervektől – vese, máj, lép, tüdő, szív és hasnyálmirigy –, majd a mirigyektől, végül pedig az agytól.

Emellett a negatív érzelmek is felemésztik és fogyasztják bennünk az életerőt, megfosztanak szexuális energiánktól így életerőnk mintegy 10-60 százalékkal tud megcsappanni. A túl sok negatív érzelmi energia felemészti életenergiánk jelentős részét, nem marad kellő energiánk sem a test, sem a lélek, sem a szellem építésére és táplálására.
A taoista magyarázat szerint a férfiak főként a magömlések alkalmával veszítenek energiát, míg a nők elsősorban a menstruáció alatt. Ebben az időszakban a nők napi Jing energiakészletük 30-40%-át felhasználják és akkor még nem ettek, mozogtak vagy lélegeztek. Ez hatalmas energia felhasználás hónapról-hónapra, évről-évre. Ezt a sok felélt energiát van lehetőségünk pótolni, újból és újból megteremteni, azaz feltölteni a Jing „bankunkat”. Ehhez tudjuk felhasználni az egyik legerősebb teremtő energiánkat, a szexuális energiát.

 

Sajnos a nyugati szexuális kultúra nem igazán ad tanításokat arra nézve, hogy miként tudjuk mindezt megvalósítani. Szerencsére egyre több helyen találkozhatunk tantrikus tanításokkal, amelyek segítséget nyújtanak a szexuális energia átminősítésére, felhasználására.

A szexuális energia - a könyvben ismertetett módszerekkel - segít bennünket abban, hogy a bennünk lévő negatív energiákat átalakíthassuk, gyógyítani tudjuk önmagunkat mind testi, mind lelki szinten. Segít visszanyerni az egészségünket, a női napok nehézségeit, fájdalmait átalakítani. Megtanít bennünket arra, hogy hogyan használjuk fel a szexuális életenergiát a sejtjeink, a szerveink, és a belső elválasztású mirigyeink regenerálására, folyamatos feltöltésére, valamint arra, hogy miként tudjuk spirituális energiává átalakítani és így sokkal tudatosabban élni az életünket. Segít elfogadni, szeretni önmagunkat, meglátni az értékeinket, azt az isteni csodát, akit képviselünk.

A könyv két nagyon fontos gyakorlatot ismertet meg mindehhez:

1)    a petefészek légzést, amely sikeresen alkalmazható a női napok görcseinek oldására, lerövidíti a menstruáció folyamatát, több életerőt gyűjt a petefészekbe, ami többek között jótékonyan hat a szexuális (vonz)erőnkre is.

 
2)    az orgazmikus felhúzást, amelyet gyakorolhatunk egyedül vagy párosan is.
A szexuális aktivitás minden alkalommal nagy mennyiségű életerőt termel. Egy normál orgazmus során ez az életerő szétárad a világmindenségbe. A könyvben bemutatott módszerrel megtanuljuk a külvilág helyett befelé és felfelé irányítani az orgazmus energiáját. Az orgazmus kiengedése helyett, ami egy normál nemi aktus esetén szokásos, megtanuljuk befelé fordítani, újrahasznosítani, tovább növelni és finomítani ezt az energiát. Ahogy az energiát megtanuljuk bent tartani és a test magasabb erőközpontjába emelni, sokkal nagyobb testi-lelki teljes kielégülést élhetünk át, egy „orgazmuson túli orgazmust”.

Az „orgazmuson túli orgazmus” gyakorlása egy 3000 méter magas hegy megmászásához hasonlítható. Normál orgazmus esetén felszaladunk 300 méter magasra, azután visszarohanunk a hegy lábához, és másnap újra próbálkozunk, hátha 300 méter fölé jutunk. Az „orgazmuson túli orgazmus” minden alkalommal magasabbra juttat. 300 méter után tábort verünk, és ott éjszakázunk. Másnap tovább mászunk, azután ismét táborverés és pihenés, és így folytatjuk, amíg fel nem érünk a csúcsra. Ott pedig az öröm egy másik birodalma vár ránk.
Ajánlom mindazoknak a hölgyeknek, akik saját kezükbe szeretnék venni életerejük teremtését, akik csodákat szeretnének megélni a szexuális életükben, a mindennapjaikban, akik szeretnék felfedezni a bennük rejlő isteni erőt és csodát, akik szeretnének a tudatosságuk magasabb szintjére lépni. S mindehhez őszintén kívánom, hogy méltó partnerrel tudják a könyvben ismertetett gyakorlatokat megélni.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 13676 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x