2500 fesztiválozó állt ki a biztonságos szeretkezés mellett...
Címlap / Te+Én+Szex / 2500 fesztiválozó állt ki a biztonságos szeretkezés mellett

2500 fesztiválozó állt ki a biztonságos szeretkezés mellett

Forrás: Well PR
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

Az EFOTT-osok bevállalósak, de ugyanakkor felelősségteljesek is egyaránt. Az idei fesztiválon a Durex a Szerelemfal segítségével hívta fel a figyelmet a védekezés fontosságára, melyről még ilyenkor sem szabad megfeledkezni. 

A Durex az idei EFOTT négy napja alatt 8000 óvszer csomagot osztott szét, mellyel arra ösztönözte a fesztiválozókat, hogy minden helyzetben, még a felhőtlen szórakozás ideje alatt is felelősségteljesen és biztonságosan éljenek szexuális életet. A csomagban az óvszer mellett a fiatalok egy „Én is a biztonságos szex mellé állok!” felirattal ellátott karszalagot is találtak, melyet később a Durex Szerelemfalra tűzhettek fel – ezzel is példát mutatva a világnak, hogy ők igenis ügyelnek egészségük megőrzésére és a fesztivál ideje alatt bekövetkező szexuális együttlétük során is védekeztek. A fesztivál ideje alatt összesen 2500 darab szalag került fel a Durex Szerelemfalra.


Az volt a célunk, hogy felhívjuk a fiatalok figyelmét arra, hogy a védekezésről semmilyen helyzetben ne feledkezzenek meg. Még egy fesztiválon, egy buliban, vagy egy táborozás alkalmával sem, amikor a kalandvágy hajtja őket, és így a szokásosnál is könnyebben kerülhetnek intim helyzetbe. Fontos, hogy legyenek mindig felkészülve, használjanak óvszert, és legyenek a kellő szexuális ismeretek birtokában” – mondta Berta Kata, a Durex márkamenedzsere.


Az ilyen és ehhez hasonló figyelemfelhívó kezdeményezésekre pedig hazánkban is szükség van.  A Durex Nemzetközi Szexuális Jóléti Kutatásából  származik ugyanis az a megdöbbentő adat, miszerint a hazai válaszadók kétharmada (64%) egyáltalán nem védekezett HIV/AIDS, vagy egyéb nemi úton terjedő megbetegedések ellen szüzessége elvesztésekor. Ez sajnos a későbbiekben sem mutat jelentős javulást, hiszen annak ellenére hogy a válaszadók 94%-a azt állítja, hogy tudja, miképp védekezzen a nemi úton terjedő betegségek ellen, csupán 8%-uk alkalmazza is ezt a tudást minden együttlét során. A védekezés elmulasztásának fő okaként a válaszadók 24%-a állítja, hogy az óvszer hiánya miatt nem védekezett. Ez pedig fokozottan igaz lehet egy fesztivál alkalmával.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2175 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x