Valentin-napi vágyfokozók a konyhából
Címlap / Te+Én+Szex / Valentin-napi vágyfokozók a konyhából

Valentin-napi vágyfokozók a konyhából

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-21

Közeleg a Valentin-nap. Virág, ékszer, mozi, színház, utazás, minden szóba jöhet, de ha kicsit pikánsabb estét, éjszakát szeretnénk varázsolni otthon, segítségünkre szolgálnak az afrodiziákumok. Mik is ezek? A szerelem görög istennője, Afrodité után elnevezett anyagok, melyek a szexuális vágyat élénkítik.  

A zöld E-vitaminbomba: avokádó
Az avokádóban nagyon jó minőségű és sok E-vitamin található, mely élénkíti a szexuális étvágyat és intenzívebb lehet az orgazmus is.

The apple of love: paradicsom

Szakértők szerint a paradicsom az egyik legszexibb afrodiziákum, a zamatos, piros zöldségnek - vagy nevezhetjük gyümölcsnek is – már maga az elfogyasztása is látványos, felcsigázó. Fogyasztása jótékony hatással van a szexuális teljesítményre, segít az izmok helyes működésében, valamint abban is, hogy könnyebb legyen kezelni az együttlét előtti felesleges idegeskedést, ez különösen hasznos ha az első alkalomról van szó.

Kakaobab rulez: a csokoládé
A csokoládé természetes forrása a feniletilaminnek (PEA), mely ugyanaz a vegyület, amit testünk a fellobbanó szerelem esetén produkál, hatása több mint jótékony. Néhány tanulmány még azt is bizonyítani véli, hogy a csokoládé fogyasztása ugyanolyan stimulációként jelentkezik az agyunkban mint ami szeretkezéskor jelentkezik.

A női vágyfokozó: mandula

Azon kívül, hogy a termékenység egyik szimbóluma a mandula, sokak szerint illata előcsalogatja a szenvedélyt a gyengébbik nemből. Kutatók szerint magas az E-vitamin tartalma, magnéziumban és rostban gazdag, így valószínűleg kiváló afrodiziákum is.Formás választás: banán
Maga a banán látványa is nyilvánvaló szexuális jelentést hordoz magában, de emellett magas a magnézium-, B-vitamin- és káliumtartalma. Sok benne a kelát ásványi anyag és a bromeliad enzim, mely a férfilibidót emeli.

Határtalan édesség: a méz
Ez az édes, folyós, ragadós massza bórban gazdag, mely nélkülözhetetlen az ösztrogén, a női nemi hormon folyamatai kapcsán. Tanulmányok azt mutatják, hogy a bór a vér tesztoszteron-szintjét is emelheti, a tesztoszteron felel a szexualitás ösztönéért és az orgazmusért férfiak és nők esetében egyaránt. 

  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4167 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x