9 esküvői baki, amin semmiképp sem szabad kiakadnod
Címlap / Te+Én+Szex / 9 esküvői baki, amin semmiképp sem szabad kiakadnod

9 esküvői baki, amin semmiképp sem szabad kiakadnod

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-09-27

Egy szikla tetején szeretnéd kimondani az igent? Minden díszletet kézzel szeretnél készíteni? Még a gyertyákat is? OK, csak számíts rá, hogy bakik becsúszhatnak, de minden megoldható!  

Csináld! Ezek azok a részletek, amik különlegessé és emlékezetessé varázsolják az esküvődet még évek távlatából is. De néha ezek a szokatlan megoldások rosszul is elsülhetnek. Íme a leggyakoribb, hagyományostól eltérő esküvői megoldások, és a buktatók, amik velük járhatnak:

1. Az esküvőd egy távoli, különleges helyszínen van, és a családod/barátaid nagy része nem tud ott lenni.

Megoldás: Foglalkozz azokkal, akik el tudtak jönni, és otthon rendezz egy kis összejövetelt azok számára, akik nem voltak ott. Gondolj erre úgy, mint egy afterpartira!


2. Nem csináltál ajándéklistát, mert a készpénznek jobban örülnél, de végül egy rakás haszontalan ajándékkal találod magad szembe.
Megoldás: Csak egy rövid ajándéklistát csatolj a meghívóhoz, és reménykedj benne, hogy a vendégeid veszik a lapot. Mindenesetre ne lepődj meg a váratlan ajándékokon, hiszen nem mindenki érti a bújtatott célzást. Minden meglepetést fogadj örömmel, és az esküvő után küldj szét köszönő üzenetet.

3. Az egész esküvői dekorációt saját magad szeretnéd elkészíteni, de senki sem ajánlja fel a segítségét.
Megoldás: Kérd olyan emberek segítségét, akikről tudod, hogy jók valamiben (pl. az ültetőkártyák elkészítése), és készíts időtervet, ami alapján együtt dolgozhattok. Győződj meg róla, hogy mindenre elég időt hagytál, és felügyeld a munkálatokat!

4. Vasárnapra esik az esküvőd napja, és meglepődsz, hogy a vendégeid nagy része korán távozik.
Igaz, a vasárnapi esküvőn rengeteget spórolhatsz, de gondolnod kell rá, hogy hétfőn mindenki dolgozik. Számíts rá, hogy a vendégeid száma 9-10 óra körül jelentősen meg fog csappanni, de ha ennek ellenére is ragaszkodsz ehhez a naphoz, ez ne keserítsen el, és érezd jól magad azokkal, akik maradnak.

5. Ültetett vacsora helyett svédasztalt és rengeteg apró étvágycsinálót készítettél, és csodálkozol, hogy a szüleid kiborulnak.
Megoldás: Vannak olyan párok, akik szívesebben adnak svédasztalos fogadást, hiszen így többféle étel közül választhatnak a vendégek, és az ifjú házasok a különféle ételkreációk között megmutathatják saját ízlésüket is. A szüleid idejében ez még nagyon szokatlannak számított volna, így nem csoda, ha kétkedve fogadják az ötletet. Magyarázd el nekik, miért döntöttetek emellett.

 
6. A szertartás előtti fotózás miatt elúszik a frizurára és sminkre fordított idő.
Megoldás: Az “első pillantás” témájú fotók gyönyörűen mutatnak a portfólióban, de rengeteg idő mehet el velük. Készíts tervet, hogy beoszd az idődet a nagy napon, és ha szükséges, kelj fel előbb, hogy minden beleférjen.

7. Saját recept alapján készült koktélokat szolgálsz fel a vendégeidnek, és megdöbbensz, mikor néhányan csúnyán berúgnak.
Megoldás: Ne csodálkozz, hogy a finom, különleges koktélok gyorsan fogynak a vendégek körében. Az édes, gyümölcsös ízek elnyomják az alkohol ízét, így a tapasztalatlanok még azelőtt berúghatnak, hogy felfognák, mennyit ittak. Ne akadj ki, hadd érezzék jól magukat. De ha nagyon aggódsz egy-egy vendéged viselkedése miatt, kérd meg a legközelebbi hozzátartozóját, hogy figyeljen rá.

 
8. Az egyik barátodat kéred fel ceremóniamesternek, és a dolgok hirtelen kaotikussá válnak.
Megoldás: Bérelj fel egy profit! Keresd a Lagzigurut!

9. A vendégeid vállalhatatlan esküvői képeken tagelnek be téged.
Megoldás: Kérd meg a vendégeidet, hogy ne posztoljanak képeket a Facebookra, anélkül, hogy engedélyt adtál volna rá. Ehelyett vedd rá őket, hogy gyűjtsék össze a legjobb képeiket, majd rendezz egy esküvő utáni képnézegető összejövetelt, ahol közösen kiválogatjátok a legjobbakat.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 17666 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x