7 menyasszonyi főbűn
Címlap / Te+Én+Szex / 7 menyasszonyi főbűn

7 menyasszonyi főbűn

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Figyelem, leendő menyasszonyok! Egy pillanatra tegyétek félre a teendőitek listáját, és vessetek egy pillantást az itt látható “mit ne tegyél" listára! Ha követed tanácsaimat, egy csomó kellemetlenséget elkerülhettek, és sokkal nyugodtabban vághattok neki a nagy napnak. 

 #1 Főbűn: Állandóan az esküvődről beszélsz

Egy ismerősöd feltesz egy egyszerű kérdést: “Na, és hogy halad az esküvőszervezés?”, és hirtelen azon kapja magát, hogy 20 perce hallgatja a véget nem érő monológodat a legapróbb részletekbe menőleg. Hiszed, vagy sem, ennek tudományos alapja van, ugyanis a legtöbb nő azzal vezeti le az esküvőszervezéssel és önmagával a nagy döntéssel kapcsolatos feszültségét, hogy amikor csak lehetősége adódik rá, kibeszéli magából. Igaz, ami igaz, amellett, hogy ez egy nagyon izgalmas időszak, legalább annyira félelmetes is. Próbálj megnyugodni, vegyél nagy levegőt, járj el jógázni, vagy végezz valami olyan tevékenységet, ami megnyugtat. Bízz abban, hogy minden a lehető legjobban alakul, és ne traktáld az ismerőseidet a részletekkel.

#2 Főbűn: Túlságosan a tökéletességre hajtasz

Néhány menyasszony mindent elkövet, hogy az évszázad buliját rendezze meg, és nem tűri el a legapróbb tökéletlenséget sem. Ez nem csak az ő és a környezete idegeit őröli fel teljesen, de bizony a pénzügyekben is elszaladhat a ló. Fontos, hogy rugalmas legyél a szervezésben, és mindenek előtt azt tartsd szem előtt, amiről ez a nap valójában szól: te és a kedvesed összekötitek az életeteket. Minden más mellékes.

#3 Főbűn: Elhanyagolod a vőlegényed

A szervezés hevében előfordulhat, hogy nem marad időd és energiád a kedvesedre. Elhárítod a közeledését és sorra lemondod a közös programokat arra hivatkozva, hogy még sehol sem tartasz az esküvővel. Ébresztő! Semmi sem lehet olyan fontos, mint az az ember, akivel hamarosan összeházasodsz! Ne ess túlzásba, mert könnyen azt érheted el, hogy a kedvesed idő előtt kiábrándul az egész esküvő-mizériából és magából a házasságból is.

 
#4 Főbűn: Hisztis dívává válsz

Egyre többet és többet vársz el a vőlegényedtől, a barátaidtól, a koszorúslányaidtól. Hisztirohamot kapsz, ha valami nem pont úgy alakul, ahogy szeretnéd, pl. az egyik koszorúslány betegség miatt nem tud megjelenni a megbeszélésen, vagy az egyik szolgáltatót, akit kinéztél magadnak nem tudjátok megcsípni az esküvő napjára. Őrült költekezésbe kezdesz, és szinte elvárod, hogy mindig minden rólad szóljon, hiszen te vagy a menyasszony. Gondolkozz el azon, miért van szükséged arra, hogy minden figyelem rád irányuljon! A párkapcsolati tanácsadó szerint a menyasszonyok tudat alatt attól rettegnek, hogy szingli barátnőik, ismerőseik elfordulnak tőlük, és beskatulyázzák őket a “házas” kategóriába. Így kétségbeesetten próbálják magukra vonni a figyelmet és magukhoz láncolni a barátaikat. Ahelyett, hogy parancsokat osztogatnál, ügyelj arra, hogy a meetingek mindig jó hangulatban teljenek, mindenki jól érezze magát és szóhoz jusson.

#5 Főbűn: Kifolyik a pénz kezed közül

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy nem veszik figyelembe a rejtett költségeket, vagy ha valami nagyon megtetszik nekik, hajlandóak érte többet fizetni, mint az előre meghatározott keret. Csakhogy sok kicsi sokra megy, és az extra költségekből nagyon hamar lehet óriási pluszköltség, amit nem lesztek képesek rendezni a büdzséből, és máshonnan, pl. a nászútból kell elcsípnetek. Vegyétek nagyon komolyan a keretet, hiszen biztosan nem akarjátok legatyásodva, adósságba verve kezdeni a közös jövőt.

#6 Főbűn: Figyelmen kívül hagyod, min mennek keresztül a szüleid

Egy menyasszony elmesélte, hogy rengeteget veszekedett az anyukájával azon, hogy az előétel hideg vagy meleg legyen-e, míg végül mindketten rájöttek, hogy nem az előétel a valódi probléma, hanem az, hogy az anya úgy érzi, elveszíti a kislányát. Az esküvő nem csak számodra, de a szüleid számára is jelentős mérföldkő. Ekkor tudatosul bennük, hogy felnőttél, hogy elkerülsz a háztól, saját életet kezdesz, és ők hamarosan nagyszülők lesznek. Ha úgy érzed, hogy ez nagyon megviseli őket, beszélgess velük sokat, és nyugtasd meg őket, hogy továbbra is a pici lányuk maradsz, és ezen semmi sem változtathat.

#7 Főbűn: Túlzásba viszed a diétát

Mi is csak arra tudunk bátorítani, hogy jóval az esküvő előtt vágj bele az életmódváltásba és vegyél állandó bérletet a konditerembe, hogy a nagy napon a legtökéletesebb formádat hozasd. Azonban, mint mindenben, ebben is ismerni kell a mértéket! Ne ess túlzásba és semmiképp ne kezdj koplalni, mert talán vékonyabbnak tűnsz majd, de egészen biztosan nem leszel se formás, se szép, se egészséges. A koplalás rendkívüli módon megviseli a szervezeted, és biztosak vagyunk benne, hogy nem akarsz beesett arccal, töredezett hajjal és körmökkel, valamint fénytelen, beteges bőrrel oltár elé állni. Csak egészségesen, ésszel, tudatosan! Ha nem tudod, mégis hogyan kezdj hozzá, azt tanácsoljuk, keress fel egy dietetikust, vagy egy személyi edzőt, és legalább pár alkalommal konzultálj vele. A magazindiétákat egy életre felejtsd el!!!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 24088 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x