A vörös sátor
Címlap / Te+Én+Szex / A vörös sátor

A vörös sátor

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

A vörös sátor egy hely, ahova kizárólag nőknek van belépése. Egy hely, ahova minden holdtöltekor, menstruációkor, gyógyításkor, szükségkor, szüléskor a nők elvonulnak, egymás támogatására, odafigyelésére, szeretetére. Ősidők óta a női bölcsesség nagyanyáról lányunokára szállt, megtartva a tudás iránti alázatot és tiszteletet. Az érzelmek megélése, a hullámzás befogadása, a finomság, lágyság megtartása születéstől elfogadott volt. A női és a férfi hitrendszer teljesen más volt, egymást támogatta és kiegészítette.  Aztán a nők elkezdték elfelejteni a tudást. Elkezdték takargatni másságukat és megpróbáltak a férfi társadalom értékrendszerébe beilleszkedni. Másságukat, érzelmeiket takargatták, hormonális és lelki hullámzásaikat kiegyenesítették és egyre nőtt a szégyen és a bűntudat... Hogy ez miért alakult így, nem boncolgatnám, nem lényeges most már. Az a fontos, hogy a mai generáció más lett, mint ősanyáink.

Miért fontos a női kör? Mert a nők másképp élik meg életük nagy és kisebb eseményeit, mint a férfiak. Mert ebben a fene nagy individualizációban irreális képet alkotnak a családról, a kapcsolatokról, a szerelemről, a szexualitásról. Egyedül próbálnak sok-sok lovat megülni, mert azt hiszsik, ez az elvárás. A tökéletes nő, anya, nagymama, szerető, munkatárs illúziója összeroppantja és nagyon mélyen kiégeti őket. Nem találják a kapcsolatot a testükkel, a belső békéjükkel, mert nincs hozzá minta. Nem tudják időben megtanulni a hullámzás és virágzás folyamatait, az ezeket kísérő érzéseket, örömet, boldogságot nem tanítják meg kiaknázni. Pedig a méh a legnagyobb átalakító, méregtelenítő szervünk. Minden blokk, amit a méhünk tárol ki és feloldozható lenne, ha megtanulnánk vele együttdolgozni, vele együtt tisztulni és megújulni. Hiszen az a munka és energia, amit hónapról hónapra megtisztít ez a picinyke és mégis csodálatos szerv, leírhatatlan. Sajnálatos módon Éva átkának van kikiáltva a menstruáció pedig a nők egyik legnagyobb segítője, transzformátora.

Ezekre a női körökre nő az érdeklődés. Egyre több olyan hölggyel találkozom, aki nem túlélni, hanem megélni szeretné a hullámait. Aki megtanulja összhangba hozni az érzelmeit a testi működéseivel, minden síkra és szintre kiterjeszteni a békét, ami az ösztöneiből indul meg nő és virágzik. A ciklusban rejlő elő felbecsülhetetlen, ha megismerjük, megbarátkozunk vele és áldásként tiszteljük.

A vörös sátor megépítése nem ördöngősség. Egy szobasarok, egy piros esernyő, egy vörös fátyol is megteszi. A lényeg az, hogy emlékeztessen ősanyáink tudására, szertartásaira, bölcsességére. Legyen egy hely, ami csak a miénk, nőké, és, ha van lehetőség több személyes változatra, egy tea vagy kávé elfogyasztása női körben, felbecsülhetetlen értékkel bír. Az őszinte beszélgetések, a másik élethelyzetének megismerése és elvárások nélküli elfogadása segít abban, hogy megtaláljuk a belső békénk, a női szárnyalást, a méltóságteljes áramlást, a harmonikus kisugárzást.


Keress, ha szeretnél tagja lenni egy női körnek. Itt nem versengünk, nem hasolnlítunk, csak önmagunk vagyunk, együtt.

Ha kérdésed van vagy bármi bizonytalanságod, írj: reka@dezsireka.hu vagy hívj a : 06-30-6404061-es számon
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 7336 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x