Békés, meghitt ünnepekre vágysz?
Címlap / Te+Én+Szex / Békés, meghitt ünnepekre vágysz?

Gelsei Bernadett

Békés, meghitt ünnepekre vágysz?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-01

Biztosan ismerős neked is az a helyzet, amikor készülődsz az ünnepi időszakra. Sok energiát, felkészülést teszel bele, aztán mikor eljön az idő, hogy a legmeghittebbé és legszeretetteljesebbé tedd, akkor beüt a bomba, és nagy veszekedésbe, feszültségbe, valamint sértődésbe torkollik az ünnepi hangulat. Ez aztán eléggé rá tudja nyomni a bélyegét a további napokra.  

Most azonban lehetőséged van arra, hogy ez ne történjen meg veled. Ahogyan tudatosan felkészülsz az ünnepi készülődésre, megtervezed, bevásárolsz, felkutatsz, elkészíted stb. ugyanúgy érdemes tudatosan felkészítenetek magatokat, mint pár-, házaspár ezekre a napokra is.

A szeretettartály fogalmát már lehet, hogy többen ismeritek. Ez annyit jelent, hogy létezik egy belső szeretettankunk, ami a párkapcsolatunkból töltődik. Ha szerelmesnek érezzük magunkat, akkor a tartályunk tele van. Amikor elmúlik a szerelem, de fontosnak, szeretettnek érezzük magunkat a párunk által, akkor is minimum a kétharmadáig van tele a szeretettankunk. Azonban az év végére, elfáradunk, kimerülünk, és kevesebb energiát teszünk bele a szeretetünk kifejezésére. Az év végi fáradtságtól frusztráltnak, feszültebbek és türelmetlenebbek lehetünk, aminek az a hatása, hogy társunk és a mi szeretettankunk is elkezd fogyni. Amíg a szeretettartályunk a feléig, vagy több mint félig van, akkor a viták, veszekedések gördülékenyebben mennek, gyorsabban megbocsátunk, és könnyebben fejezzük ki érzéseinket a másik felé. De ha a tartályunk csak a fele alatt van, akár negyedig, vagy éppen a pirosban akkor bizony a harag, sértődés, vita eldurvulhat, és sokkal hosszabb ideig tarthat. Nagyjából ezen a szinten vagyunk a téli ünnepek idején.


Éppen ezért fontos, hogy tudatosan felkészítsük a lelkünket is az ünnepekre úgy, hogy feltöltjük a párkapcsolati szeretettankunkat. Érdemes még ma jelentkeznetek az ünnepi párkapcsolati felfrissítő programunkra, ami 21 napon keresztül naponta, ad egy-egy feladatot neked és párodnak, hogy újból közelebb kerüljetek egymáshoz. A feladatok 20-60 percnyi időt vesznek el a mindennapjaitokból, nem költségesek, azonban intimitásban és érzelmekben segítenek elmélyíteni a kapcsolatotokat. Így az ünnepek alatt, ha adódnának is viták, nézeteltérések, nagyon gyorsan és könnyen túl tudtok majd lendülni rajtuk, és valóban megélhetitek azt az ünnepi hangulatot, amire vágytok!

Itt tudsz feliratkozni a 21 napos, Ingyenes Ünnepi Párkapcsolat Frissítő Programunkra! >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2005 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x