9 ciki profilkép, amelyekkel csajoznál, de láttukra visítva...
Címlap / Te+Én+Szex / 9 ciki profilkép, amelyekkel csajoznál, de láttukra visítva menekülnek az Igazi Nők

9 ciki profilkép, amelyekkel csajoznál, de láttukra visítva menekülnek az Igazi Nők

Forrás: TitkosRandi
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Megkérdeztük, melyik profilkép az, amelyikkel nem nyersz randit ma estére egy igazán jó csajnál.  

 A Facebookon - de a társkeresőkben is - nagyon sok helyen jelenik meg profilkép. Amikor csetelsz valakivel, amikor hozzászólsz egy témához, amikor jelentkezel valahová. A profilképed nem más, mint az első benyomás rólad. Ez pedig nem árt, ha nem csak igaz, de jó is! 

Összegyűjtöttük azokat a nagyon tipikus profilképeket, amelyektől a pasik odavannak, miközben fogalmuk nincs róla, hogy mennyire cikik, de a csajok éppenséggel frászt kapnak, ha meglátják. Mielőtt azonban sikítva levennéd a profilképet ijedtedben, elmondom, hogy még mindig jobb, ha legalább te magad vagy a profilod, mintha egy moncsicsi, egy őzike, vagy egy manga figura lenne odatéve helyetted - mert ki szeretne moncsicsikkel és manga babákkal ismerkedni?

Az is fontos, hogy egyáltalán nem minden olyan kép rémes, amelyik az alábbi 9 pontba tartozik, lehet, hogy a tiéd éppen kivételes - ezt onnan tudhatod, hogy hatalmas sikered van vele, és ragadnak rád a csajok. 

Forrás: www.pixabay.com
 1. A halas pasi 
  Ő ül, guggol, vagy áll valami tetszőleges víz partján, és két kezében egy halat tart, fején pedig önélégült mosoly terül el. Öltözéke terepmintás gatya (valamiért ez menő, pedig a hal nem jön ki a vízből, nem kell rejtőzni előle), és vagy pucér pocak, vagy mocskos atléta + a háttérben valami göthös NDK kempingszék. Ugyanolyan klónszerű fotók ezek, hol tükörponty, hol pikkelyes van a képen, nagy ritkán egy jól fejlett harcsát vagy busát lógat az illető kampós mérőre akasztva vagy hármas horogra fűzve. Vannak nők, akiknek semmi bajuk a hallal - de elég sokan vannak, akik nincsenek vele túl jóban. És akik bírják a halakat általában, azok sem mind szeretnek halat pucolni odahaza a konyhában. Ugyanakkor a hallal azt üzened: kicsim, én pecás vagyok, ergo minden szabadidőmet a víznél töltöm a haverokkal, szóval rám ne számíts! Ez egy vonzó üzenet? Neked biztos, de egy lánynak, akire most startolnál rá, nem biztos. 
  Ugyanez igaz a vadászos képekről is (ezekből kevesebb van), ezek a legtöbb nő számára a horror, a vérbál és a gyilkosság szinonímái. Számukra te leszel a gonosz, aki megölte Bambit! 
   
 2. A kocsival pózoló pasi (yachtos, motoros kivitel is ismert) 
  Ő az, aki beáll egy random jó kocsi mellé a parkolóban, és lefotóztatja magát vele. Ugyanígy a kikötőben egy hajó mellé, vagy ráül egy jó motorra, ami nem is az övé. Azt a látszatot akarja kelteni, hogy ő mennyire menő, de a valóság az, hogy még bérletre is nehezen telik neki. Ezért a látszatra apellál, és megpróbálja láttatni a semmit. Általában átlátszó fogás ez, de mégis rendre sokan megpróbálják. Az a téves gondolat állhat mögötte, hogy jó csajt csak jó verdával lehet fogni. A valóságban azonban a jó csaj csak akkor hajt a verdára, ha érdekből van veled, akkor meg kevés lesz a kép. A valóban jó csaj a biztos egzisztenciára hajt - amihez nemcsak egy kép, hanem sok-sok más tulajdonság szükséges. 
   
 3. A sörös pasi 
  A fotóján sört iszik. Vagy bort. Vagy szemmel láthatóan valami piát. Habitustól függően kertben/nyaraláson/fesztiválon/valami hotelben. Kifinomultabbak még kajálnak is hozzá, úgy az igazi! Azt sugallják, hogy alkesz vagyok, piálok, és ez tök rendben van. Ha a nő ismerkedni szeretne, nem egysöröshordóra vagy egy hamutálra vágyik, hanem valami gusztábbra. 

  Forrás: www.pixabay.com
   
 4. A napszemcsis pasi 
  Alapvető illemszabály, hogy társaságban, zárt térben nem viselünk napszemüveget. Ha valakinek bemutatkozunk, akkor kesztyűben nem fogunk kezet, és kötelezően levesszük a napszemüveget. Aki napszemcsis képet tesz profilnak, és ismerkedne, az szinte biztosan nem mer a nő szemébe nézni, valami rejtegetni valója van, valami miatt óvatoskodik, vagy csak egyszerűen suttyó. A napszemüveges kép lehet klassz, lehet a szemcsi drága, de ha minden áron kell a képre, akkor told fel a fejedre és lássuk a szemedet! 
   
 5. Az atlétatrikós pasi 
  Igénytelen viselet. Betonozáshoz, pecázáshoz, vagy az effélékhez még talán elmegy (nem!), de egy profilképen nem illendő ilyen öltözetben megjelenni. Pláne, ha mindenhonnan kikandikál a szőr belőle, szürke a mosástól és a kosztól, és két csoffadt kar lóg ki belőle. Kevés lohasztóbb látvány van egy atlétatrikós pasasnál. Adj magadra, és soha, de soha ne tegyél ki olyan képet, amelyiken igénytelenül nézel ki! 
   
 6. A nagyi kicsi unokája 
  A profilképén nagyi bútorával van lefotózva - háttérben kupi, az enteriőr a legkopoattabb ötvenes évek. Arra bizonyíték, hogy igénytelen, a környezetére figyelni nem tudó emberről van szó. A rosszul megválasztott háttér, ami szegényességet, igénytelenséget sugall, nem lesz vonzó a másik nem számára - hacsak maga is nem ilyen. Ha jobbat szeretnél, akkor legyél először te magad olyan jó! 
   
 7. A levágott képű és a "nem tudom melyik az" pasi 
  Valaha ott volt a képen a haverja, az exe, vagy valaki más - de kivágta a képből, és azt használja. Ennél csak egy fokkal bénább, aki egy csoportképet tesz ki profilnak, és találd ki, hogy az ölelkező három pasasból melyik is éppen ő? Olyan ez, mint egy "itt a pasi, hol a pasi" játszma, és kicsi a nyerési esélyed. 
   
 8. A gyúrós pasi 
  Aki a profilképén protein italt iszik, a teremben van, vagy éppen sulyzót használ. Esetleg feszítget, és megmutatja tökéletesen izmos testét. Ez nagyon oké, ha a gyúrós csajokra hajt, de mindenki másnak magamutogató és izzadós lesz ez a fotó. Elsőre nem is kellemes egy ilyen intim helyzetben látni valakit, mondjuk pucér felsőtesttel. Szóval az edzős képekkel csak óvatosan - bár még ezek a legártatlanabbak a fenti sorból 
   
 9. A nyálas pasi 
  Ő az, aki filtert, glittert, csillámot használ pasi létére. Idézeteket oszt meg, és a profilján valami virágocska is billeg. Ők szokták a sok-sok giccses képet küldeni. Óvatosan velük, mert ha visszautasítást kapnak, akkor a teddy maci gonosz grizzlyvé változik! 

A valósággal való egyezés természetesen nem a véletlen műve. Hogy milyen az ideális kép a profil mezőben? Műteremben vagy egységes háttér előtt készült, amely semleges. Normális ruházatban mutat meg, és nem vagy rajta sem elhanyagolt, sem sörszagú, sem semmi ilyesmi, nincs nálad semmi, csak a mosolyod. Maximum egy kutya vagy egy cica. Ezek jöhetnek :)  A jó fotó nem életlen, nem túl távoli, és el lehet dönteni róla, hogy kivel beszél az ember. Mert a kommunikáció és az őszinteség alapja csupán ennyi. 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 25347 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x