Csak nyisd ki a slicced, és add a kezébe!
Címlap / Te+Én+Szex / Csak nyisd ki a slicced, és add a kezébe!

Csak nyisd ki a slicced, és add a kezébe!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-30

Ismersz hasonló tuti csajozós tippeket, amik a férfiak körében közkeletűek, de a nők frászt kapnak tőle? A címben szereplő tanács fiatal fiúk előtt hangzott el. Arra vonatkozott, hogy ha a lány húzódozik, mit kellene csinálnia egy fiúnak. A srácok tátott szájjal figyelték az "öreg mestert" - nem tudom, hányan próbálták ki a tanácsát. Én még a gondolattól is lefagytam. Mert velem ezt megtették. A #metoo kampány hatására talán ezek az ostoba tanácsok elsüllyednek a múltban.  

Az anyukám vigyázni akart rám 
Szerenádoztunk, a „nyóckerben”, annak is a keményebb részében. Anyukám azt mondta, hogy utána inkább üljek be egy taxiba, ne járjak éjjel egyedül. Én szépen leintettem egy taxit a Körúton. Nem voltam gyakorlott, és nem tanultam még az alapszabályt: Taxiban mindig csak hátra ülünk. Mentségem, hogy 17,5 éves, végzős gimnazista voltam, eddig főleg a családommal együtt ültünk taxiban. 
 
A taxis kétértelmű megjegyzéseket tett, hogy nem kell fizetnem, ha kedves leszek hozzá. Átnyúlt, a lábamat fogdosta, meg akarta fogni a mellem, de persze úgy, mintha ártalmatlan simogatás lenne csak. Ijedten ültem, mondogattam, hogy én nem… 


 
Amikor már majdnem a végcélhoz értünk, egyszer csak megfogta a kezemet és rátette a farkára. Gőzöm nincs, mikor vette elő. Én annyira megijedtem ettől, hogy kicsaptam a taxi ajtót, ő megállt, én kiugrottam, és a torkomban dobogó szívvel rohantam hazáig. A vállam felett lestem vissza, hogy követ-e, ugyanis megmondtam a címet, ahová utazni akartam. Féltem, de nagyon. 
 
Anyunak nem mondtam el, mert tudom, vigyázni akart rám. Meg azért sem, mert azt akartam, hogy máskor is elengedjen még. 
 
Ez a történet csak egy a sokból, ami 13 éves koromtól mostanáig megtörtént. Nem számít, hogy valaki hány éves, hogy kövér-e vagy sovány, sőt az sem igazán, hogy fiú-e vagy lány, bár a lányok jobban ki vannak téve ennek.  
 
 
#metoo – áldozatok és elkövetők 
A szomorú statisztika, hogy az áldozatokat főleg azok vegzálják, akik magukat szeretnék felmenteni. Akik saját maguk is elkövetők voltak korábban, valamilyen formában. Akik már nyomtak falhoz egy vonakodó lányt, akik már kényszerítettek „házastársi kötelességük teljesítésére” egy másik embert. Olyanok, akik ezeket a hatalom fitogtatásáról szóló dolgokat az udvarlás részeként élték meg. Akik azt hitték, hogy most aztán igazán tökös fickók voltak, jól odatették! Akiknek igazából fogalma nem volt a határokról, arról, hogy amit művelnek, az rossz volna. Ezért úgy látják, hogy aki utólag reklamál, az csak nyafog. Aki utólag meséli el az én fenti sztorimhoz hasonló eseteket, az már rég túltehette volna magát rajta. Az a helyzet, hogy én túltettem már magam ezen régen – de úgy gondolom, hogy az a taxis ma ugyanúgy megúszná ezt a helyzetet. 
 
Ahhoz, hogy ez minél kevesebbszer forduljon elő, hatalmas szükség van a #metoo -szerű mozgalmakra. Arra, hogy a nők, a bántalmazottak megértsék, hogy senki nem nyomhatja el őket. Hogy az erőszakosság nem szerelem, nem szexi, hanem bűncselekmény. 
 

A férfiak is megérthetik 


 
 
 
Az a baj, hogy nagyon sokáig volt az a menő srác, aki „alfaként viselkedett”, vagyis uralta, lenyomta, erővel vette el ami szerinte neki járt. Az volt a jó kislány, aki mosolyogva szenvedte el ezt, és úgy tett, mintha ez neki is jó volna – egyszerűen ezen a módon lehetett alfahímhez jutni.

Ma már az új generációk lányai szerencsére nem akarnak a saját elnyomásukhoz mosolyogva asszisztálni. Azt akarják, hogy anyáik és nagyanyáik tapasztalatait nekik már ne kelljen megélniük. Azt akarják, hogy egyenrangú emberként kezeljék őket. A férfiak pedig meg kell hogy értsék, hogy a korábban működőnek tűnő módszerek, a szereposztó díványok és a kézbe adott pöcsök ideje leáldozóban van. 


Az emberi méltóság szakadéka 
Ma a fiatal generáció egy önbizalmi szakadék két partján foglal helyet. Vannak a totálisan önbizalomhiányos lányok, akik azt gondolják, hogy nekik pont azt kell nyújtani, amit a fiúk a pornóban látnak – és vannak fiúk, akik azt hiszik, hogy a nő azt élvezi, amit ők a pornóban látnak. Hiába tudjuk, hogy ez tévedés, ettől még ezeket a lányokat többen cumiztatják a férfi WC-ben. Ezek a lányok pedig ugyanúgy sérülnek, mint elődeik. Ez amit megélnek, erőszak. 
 
A másik véglet, amikor öntudatos, a jogait és érdekeit ismerő fiatalok követelik a változásokat. A #metoo kampány ezt a két végletet, a szakadék két szélén ülő két nagy csoportot tudja összehozni. Az egyik megértheti, hogy joga van a testéhez, míg a másik segíthet azoknak, akiknek az önbizalma valahol csorbát szenvedett. 
A kettő közt azok a mai 30+ évesek vannak, akik még nem is biztos, hogy tisztában voltak a kikényszerített szex fogalmával (Ez a cikk itt elmondja, mit mondjunk el a lányainknak a témáról) 
Azok a férfiak, akik képesek belátni, hogy az elnyomó gyakorlat nem folytatható, akik kiállnak és együtt éreznek a nőkkel, vagy esetleg képesek korábbi hibáikért bocsánatot kérni, hihetetlen népszerűek lettek. A nők értékelik azt a gesztust, amit a férfiak feléjük tesznek. Emiatt ma már az együtt érző férfi népszerűbb lehet, mint a leigázó alfahím. Az új generáció megújítja az emberi kapcsolatokat.
 
Te hogy látod?  
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 12354 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x