Ez a nő téged akar!
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / Ez a nő téged akar!

Ez a nő téged akar!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

Azt mondják, azért nem értünk a nőkhöz, mert különböző bolygóról jöttünk. De miért jelentené ez azt, hogy nem tudjuk megtanulni egy másik faj jelzéseit olvasni? Most éppen azt fogjuk tenni, 5 lépésben.  


Rendezvénynaptár
Könnyű annak, aki jóképű és gazdag! - halljuk ezt sokszor. És tényleg biztos sok szempontból könnyebb annak, aki George Clooney-ra hasonlít. Ha azonban te nem ilyen vagy akkor nyafoghatsz napestig vagy összeszedheted magad és elkezdhetsz figyelni a nőkre, hogy tudd kinél van esélyed vagy kinek a gondolatát kell nagyon gyorsan elengedned. Hiszen – de ezt már a nagyi is mondta neked régen – nem futunk olyan vonat után ami elindult.

Íme 5 jel arra, hogy esélyed van a csajnál:

1. Bőrpír


Ha a társaságodban kipirul, az jó. A bőrben az izgalom hatására különböző helyeken vérbőség alakul ki, ami legszembeötlőbben az arcon, a fülön, az ajkakon, sőt a kulcscsontnál is. Full sminknél az arca és ajka kiesett, de a fülét tuti nem húzta át alapozóval, ha pedig olyan a ruhája akkor az említett kulcscsontot is megfigyelheted finoman.

2. Ajkak megnyalása


Az izgalom hatására bekövetkező szájszárazságot kompenzálja, ha megnedvesíti az ajkait a nyelvével. Vagy szimplán csak szomjas, de ha még nem jött izgalomba tőled, akkor a figyelmességed, hogy hozol neki egy pohár vizet, biztos hozzásegít téged ahhoz, hogy később érezhesd azokat a nedves ajkakat.
 

3. Játék a hajjal

Ez most még nem az, hogy te játszol a hajával vagy ő a tieddel, most még maradjon mindenki a saját hajánál! Főleg hosszú hajú nőknél látványos a hajjal való játék. Ha neked a rövid hajú nők jönnek be, ugord át ezt a részt. A haj mozgása figyelemfelkeltő, másrészt a haj megigazítása fontos a nő számára, ha jó színben szeretne feltűnni a férfi szemében. Másik formája a haj végének csavargatása, ami könnyen összetéveszthető az unalom jelzéseivel. Szóval azért ne bízd el magad, ha csak a hajával játszik és a többi jelet nem látod rajta.

4. Szem lesütése

Ha mélyen a szemébe nézel és ő tartja a szemkontaktust és utána lefelé félrenéz, azzal azt kommunikálja, hogy elismeri a dominanciát, átengedi az irányítást. Ha mindezt egy széles mosoly kíséri, jelzi, hogy számára kellemes az együttlét. A félrenézés azonban lehet zavarodottság is, így továbbra se lankadjon a figyelmed.

5. A testbeszédtükrözés

Ha azt veszed észre, hogy a kiszemelt nő kezdi a testbeszéded utánzását, az a dominancia elfogadását jelenti. Jelezheti felénk, hogy szeretne jobb összhangba kerülni és izgalmas számára a jelenlétünk. Maradj természetes ezután is és élvezd, hogy a teste elkezdett hozzád alkalmazkodni.

 
 

 
 
[ 1914 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x