A világ legősibb prostituáltjai köztünk járnak
Címlap / Te+Én+Szex / A világ legősibb prostituáltjai köztünk járnak

A világ legősibb prostituáltjai köztünk járnak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Mindig szolgálatban, de sosem szerelemben: a szent prostituált. Ő minden nő megbújó rémálma. Mindenhol ott van, a hálószobában, a munkahelyen, randioldalakon, lesben 0-24-ben.  

A gombamód szaporodó két napos istennőképzők, nőgyógyító, kapcsolati kurzusok között találtam Anaiya Sophia nemzetközileg elismert író, intimitás mester újabb különleges munkájára. Tantrikák, sztár coachok, terapeuták, dúlák, egyedülállók, vagy éppen csúcsra-járatot vállalkozó nők belső, tanácsadói ők, a szent prostituáltak. Mindig szolgálnak, de a szerelem már nincs sehol az éltében.

A prosti világa

Azok, akik már sokadszorra nézték végig, hogy katalizatorai a mások álmának, hogy az exférj, vagy partnerek sora a karjukban erősödik meg és valahol máshol talál társra, szerelmre. Akik valami kényszeres altruizmus vagy a gyógyítói forradalom végett állandóan segíteni vágynak még a saját férjüknek is. Vagy csak valahogy mindig a távolból nézik, hogy mások kiteljesednek. Ha ezek közül akár egy is a tiéd, akkor te magad vagy a világ egyik legszentebb kurvája.A világ urai – akik lemondtak a szerelemről

Őseink idejében, Babilónia kapuiban, a prostituáltak, avatott szent papnőként szakrális ritusokban tisztitották meg a háború borzalmaiból hazatérő katonákat és engedték tovább azokat vissza családjaikhoz. A gyógyító, tiszta szakralitás, intimitás mesterei voltak, a társadalom megbecsült tagjai, a béke szolgálói, tanácsadói. Óriási szolgálatott tettek a feleségeknek, családoknak, a világnak, hiszen az agyongyötört férfi nem hullott darabjaira, vált munkanélkülivé, aggreszorrá PTSD tünetei miatt. Hazament élni, szeretni.

A hihetetlen szolgálatnak ára volt. A templom falai között, a szerelem nem létezett, maradt a szex, a siker és a szolgálat. Az idő múlásával, a szakrális szerep átalakult és a prostitució a nőiség romolott verzióját hivatott reprezentálni. Az egykori ragyogásból, mára már csak a szerelem nélküli non-stop szolgálat marad. A szent prostituált túlélte ugyan a történelmet, karakterré fejlődött, anyáról lányára szállt és tovább él azokban, akik már lemondtak a szerelmről az önértékelési és párkapcsolati kudarcok miatt és a segítség hivatástudatával, annak számos formájával pótolnak mindent, ami a társkapcsolat, az intimitás és a szerelem hiánya. A szent prostituált fürdőzik, sikeres és gyarapszik ebben a szerepben, és pontosan ez az, amit el kell engednie.

 

Van választás - A szolgálat vége

A szent prostituált és Hogyan vedd ki a háborút a férfiből workshop
2019. november 7-8., The Shift Stúdió, Budapest

Neked van választásod, hogy a karaktert elengedd és felszabadítsd a végtelen szolgálatból, és újra beleengedd magad egy másikkal való szerelembe. Anaiya Sophia megmutatja, hogyan tedd ezt, hiszen őt magát is sokáig uralta ez a szerep/karakter. Testmunkával, a szomatika gyakorlataival és gnosztikus transzformatív meditációk erejével megajándékozhatod magad az újrakezdéssel, a szerelem lehetőségével.

A workshopról további információk a katirapai@gmail.com email címen kérhetők, ill. a The Shift facebook oldalán.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1479 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x