Hétből csak egy első randizó viselne maszkot
Címlap / Te+Én+Szex / Hétből csak egy első randizó viselne maszkot

Hétből csak egy első randizó viselne maszkot

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-14

Te szoktál már az első randevún csókolózni? Zavarna, ha végig maszkban beszélgetnétek? Hol randiznátok? Hazánkban egyedülálló férfiakat inkább a kötelező maszkviselés, a nőket a színház hiánya zavarja jobban, derül ki egy ropogósan friss, kutatásból, ami a randevúzási szokásokat vizsgálja.  

Őszre megérkezett a koronavírus járvány második hulláma, ami többek között nem csak a mindennapi életünk pillanatait, de ismerkedési szokásainkat is befolyásolja. 1000 társat kereső egyedülállót kérdezett meg a hazánk vezető randi portálja arról, hogy a járvány második hulláma hogyan befolyásolta ismerkedési, randizási szokásaikat.
 


Tízből egy ember külföldön nyaralt!


Nyáron az egyedülállók több mint kétharmada inkább belföldön nyaralt vagy a lakóhelye közelében mozdult ki, a bátrabbak azért elutaztak külföldre is (mintegy 10%-uk), illetve voltak jó néhányan, akik inkább ki sem mozdultak otthonukból, százból tizenketten ugyanis még a lakásból is alig merészkedtek ki.
 
A következő időszakban sajnos a rossz idő beköszöntével egyre kevesebb lehetőség van közösségi életet élni, főleg biztonságos körülmények között, szabad téren. Ugyanakkor a társkereső portál kutatásából kiderült, hogy ha jelenlegi szabályok ismét lazulni fognak, az ismerkedni vágyók továbbra is szívesen mozdulnak ki és mennek el étterembe, kocsmába vagy moziba.
A férfiak a bátrabbak, a nők inkább csak a családi, baráti összejöveteleket részesítik előnyben.
 
A kényelmetlenségek, mint például a maszkviselés, távolságtartás és az elmaradó színházi előadások, koncertek zavarják a kitöltők több mint felét (a kutatás még a nyolc órási kijárási korlátozás előtt készült).
A nemek tekintetében a férfiakat a maszkviselés, a nőket pedig inkább a kulturális események elmaradása zavarja.
 

A maszkviselés egyébként leginkább a felsőfokú végzettségűeket és a nyugdíjasokat zavarja legkevésbé


 


Az ismerkedési kedv azonban nem változott az egyedülállók körében. Minden második társkereső ismerkedik szívesen élőben vagy online is. A találkozáskor azonban már óvatosabbak. A randizók többsége nem adna puszit, de még csak kezet sem fogna első találkozáskor. Egy lényeges téren még fejlődni kell, ugyanis maszkot csak minden hetedik társkereső viselne a randi ideje alatt. Meglepő módon itt a férfiak közül említették többen a randevú alatti maszkviselés fontosságát, holott ők azok, akiket egyébként ez láthatóan jobban zavar. 

Ha az ismerkedés biztonságos, online formáját választanád, KATTINTS IDE >>
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 1240 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x