Izomagyúak
Címlap / Te+Én+Szex / Izomagyúak

Izomagyúak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A tizenéves fiúk között csak a fanatikus computermániások azok, akik még soha nem gyúrtak. 

Izomagyúak? Lehet, de már találkoztunk kivételekkel, aki nemcsak szépen kidolgozott izmos testtel bírt, hanem a fejében volt némi ész. Sajnos némelyikük - a rosszabbik fajtából- tényleg úgy jár, mintha egy-egy görögdinnyét cipelne a hóna alatt. A testépítés divat lett a fiatalok között. Kevés olyan középiskolás fiú van, aki ne "badizott" volna már. A body building elsõsorban a terem tulajdonosának üzlet. Általánosságban véve nem tartozik az egészséges sportok közé. Vannak, akik ész nélkül vágnak bele, és tönkreteszik testüket. Gyorsan akarnak olyan izomhegyeket, amelyeket a tévében és az újságokban láttak.Mert ez a menõ.

Ez a menõ?
A testalkatot ugyanakkor a gének határozzák meg. A szerek nélküli edzés arányos, tetszetõs izmokat ad. Akin majd’ szétszakad az izompóló, biztos, hogy nem önerõbõl érte ezt el. Az izomtömeg növeléséhez fehérjére van szükség. A lufi izomzatúak serkentõszerekkel érik el a kívánt eredményt, aminek késõbb rendkívül káros következményei lesznek.


Néhány jó tanács:
1. Heti három, súlyzós edzéssel a testalkathoz megfelelõ izomzatot kaphatsz.
2. Fontos a fokozatosság, nem szabad azonnal nekiesni az ötvenkilós súlyzóknak.
3. Egyedül soha ne kezdd el!

Keress egy jobb termet, fordulj edzéstervért szakemberhez. Manapság egy helyen található az aerobic és a testépítés. Van, ahol zavarja az "építkezni vágyó" fiatalokat az "ugrabugráló" lányok vihogása. És fordítva. Ezeket a termeket érdemes elkerülni.

Semmiképpen ne kezdj el olyan szereket szedni, amikben bármiféle hormon található és amik gyors "fejlõdést" igérnek. Ezek olyan mértékben rongálják a szervezetedet, mintha tudatosan mérget vennél be. A szervezet ezt a kárt késõbb már nem fogja tudni elhárítani, nem lehet meggyógyulni ebbõl, mint egy náthából.

Kérj segítséget!
Fontos, hogy csak szamai segítséggel edzz, mert nem csak a testrongáló szerek szedése, de egy egyszerû "rossz mozdulat" is végzetes következményekkel járhat. Az edzõk segítenek abban, hogy a gépeket ne használd hibásan. Nem ciki, ha egy gépet most használsz elõször! Soha ne próbáld ellesni másoktól a használatot, mindig kérj segítséget, mert sok problémát megtakaríthatsz azzal, ha így teszel. Az edzõtermekben a segítõk azért vannak, hogy eligazítsanak téged, és örülnke a kérdéseknek. Nem fognak kinevetni, ha nem ismered az adott masinát. Ez a fiúknak sokkal nagyobb nehézséget jelent, mint a lányoknak, ez a tanács tehát inkább nekik szól, mivel õk azok akik nem szeretnek segítséget kérni.

Ha olyan terembe kerültél, ahol "cikiznek" egyszerûen menj el máshová. Inkább utazz néhány perccel tovább az edzõteremig, de érezd jól magad. Nem mindig a legközelebbi edzõterem a legjobb!

Skult


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 5547 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x