HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19
Címlap / Te+Én+Szex / Fiatalabb férfit-Idősebb nőt szeretni

Fiatalabb férfit-Idősebb nőt szeretni

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19

Könyvet írok egy tabudöngető témáról. Az lesz a címe, hogy "Fiatalabb férfit-idősebb nőt szeretni" Arról szól, hogy létezhet-e, s ha igen, akkor hogyan egy kis, közepes, nagy vagy még annál is nagyobb korkülönbséges kapcsolat, amiben a nő az idősebb, s a férfi a fiatalabb. 

 

Az ötletet nem az ujjamból szoptam, hanem a saját életem hozta elém.
Többször volt már fiatalabb férfi partnerem az életemben, de azt veszem észre, hogy ahogy megyek előre a korban, annál nagyobb korkülönbséges kapcsolataim lesznek. Ez persze teljesen logikus és érthető még matematikailag is. Én mindig - kevés kivételtől eltekintve - , a fiatalabb férfiakhoz vonzódtam már huszonéves korom óta, s ez a vonzalmam nem változott sokat az évek során. Én viszont évről évre idősebb lettem.

De a fiatalabb férfiakból és fiúkból egyre több lett. Míg előrefelé korlátozódtak és korlátozottak a lehetőségeim (az idősebbek közt kevés olyan rugalmas testű és lelkű társat találok, mint a fiatalabbak közt, valamint a korral meggyengül a férfiak egészségi állapota is, sőt sokan már nem is élnek, stb.), „visszafelé” a gyönyörűségek kifogyhatatlan tárháza vár rám.

Én nem erőszakkal és akarattal választok fiatalabb partnereket, hanem így hozza az életem. Spontán alakul ki baráti, emberi, haveri, segítői, tanítói, stb. kapcsolat köztem és a fiatalabb fiúk között, mely időnként elvezet a szexualitásba és a párkapcsolatba is.

A legutóbbi kapcsolatomban 30 év volt a korkülönbség köztem és kis kedvesem között. Megdöbbentő, tudom, tudjuk, tudtuk. Mégis vállaltuk. Egy éven át kipróbáltuk, megéltük és megtanultuk, hogy milyen örömei, fájdalmai, gondjai, problémái, konfliktusai, de mámorító boldogságai is lehetnek egy ilyen kapcsolatnak. Kis barátom „tanuló kapcsolatnak” nevezte a végén ezt az együtt töltött egy évet. Igaza van. Életem egyik legnagyobb tanulása, folytonos élő biológia órája, önismereti csoportja volt ez az időszak.

El is határoztuk, hogy könyvet írunk belőle. És nem csak a mi kettőnk kapcsolatáról, hanem arról a sok-sok más kapcsolatról, ahol 5-10-15-20 vagy akár annál is több a korkülönbség a nő „javára”.

Könyvünk írása előtt tájékozódtunk a témában, kutattunk a történelemben és a statisztikákban éppen úgy, mint a mai valóságban és ősi közösségek életében. Aztán egyszer csak kaptunk egy könyvet Amerikából, melyet még a nyolcvanas években írt egy hölgy ugyanerről a témáról, és az ő élményei szinte egy az egyben megegyeztek a mieinkkel. Saját tapasztalataink, kutatásaink, interjúink és az említett könyv nyomán születtek az alábbi gondolatok:

AZ ELSŐ TALÁLKOZÁSKOR MÉG NEM IS GONDOLUNK A KORKÜLÖNBSÉGRE
Elsőre a fiatalabb férfi nem különbözik más férfiaktól. A nő szívesen elmegy vele beszélgetni, moziba, ebédelni, vacsorázni, stb. Általában a nő biztonságban érzi magát, többnyire már vitte valamire, míg a férfi éppen csak az élete kezdetén áll.

KI A KEZDEMÉNYEZŐ?
A kapcsolat kialakulásában sokszor a férfi a kezdeményező. A nő nem is gondol erre és meglepődik, amikor randira hívja a fiatalember és igazi férfi-nő kapcsolatot tervez kettőjükkel. Legtöbbször a nő el sem hiszi, hogy ez megtörténhet (vele!), és sokáig hezitál, nem is igen érti, hogy lehetséges ilyen, pedig a férfi nem azért fogadja el a nőt, hogy az milyen, hanem azért, AKI. A nő személyisége vonzza, és nem is gondol a korkülönbségre.

A FIATALABB FÉRFI, EMBERILEG EGYENRANGÚ LEHET VELÜNK
Sokszor kiderül, hogy azok a férfiak, akik idősebb nőt választanak, már eleve egy olyan családból jönnek, ahol az anya vagy a női testvérek is dolgoznak, egyenrangúak a férfiakkal. A férfi lehet, hogy pályája kezdetén vagy elején van, de egyáltalán nem az a fajta, aki el akarná tartatni magát az idősebb nővel. Őt magát is érdekli a saját jövője a munka és hivatás területén, a saját karrierje. Sokszor az vonzza az idősebb nőben, hogy az már megtalálta önmaga helyét az életben, és arra kíváncsi, hogy lehet idáig eljutni. Nagy tudásszomjjal akar tanulni az idősebb nő tapasztalataiból és benne lenni annak kapcsolatrendszerében. Hamar megbarátkozik a nő családjával és baráti körével, és hipp-hopp tagjává is válik szervesen ezeknek a kapcsolatoknak.

VANNAK SAJÁT CÉLJAI ÉS GONDOLATAI
Mindemellett az ilyen típusú férfi önálló gondolkodású és életvitelű. Ha szükséges, teljesen jól meg van egyedül is. Képes elkészíteni az ételét, kimosni, kivasalni a ruháit, rendben tartani a holmijait, önálló életet élni. Ha becsatlakozik az idősebb nő családjába, ott is szívesen megosztja a feladatokat a többiekkel.

INTELLEKTUÁLIS PARTNER IS
Érdekes az is, hogy ezekben a kapcsolatokban intellektuálisan is egyenrangúnak találja a nő a fiatalabb férfit, sőt a gondolatai, meglátásai is nagyon megérintik őt, és frissítést jelentenek a saját gondolati és eszmerendszerében, az ideáiban. Éppen ezért többnyire könnyen és lelkesen is kommunikálnak a munkáról, hivatásról, karrierről, az életben betöltött szerepről, gyakran az önismeretről, a tudatos életvitelről is. Sokszor éppen a munkájuk révén találkoznak össze, hiszen mindlkettőjüket ugyanaz vagy hasonló terület érdekli az életben.Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[16590]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x