A hosszabb jobb!
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / A hosszabb jobb!

A hosszabb jobb!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-27

Egy nemrég ismertetett összehasonlító klinikai vizsgálat eredményei alátámasztották, hogy a potenciazavarral küzdő férfiak 71 százaléka hosszú hatástartamú megoldást választana problémájának kezelésére. A vizsgálat során fény  

Egy nemrég ismertetett összehasonlító klinikai vizsgálat eredményei alátámasztották, hogy a potenciazavarral küzdő férfiak 71 százaléka hosszú hatástartamú megoldást választana problémájának kezelésére. A vizsgálat során fény derült arra is, hogy az érintetteket milyen tényezők befolyásolják terápiaválasztásuk során.

A kezelési lehetőségek az orvostudomány fejlődésével együtt változtak, és így mára a kezelőorvosok több hatékony megoldás közül is választhatnak. Jelen klinikai vizsgálat elsődleges célja éppen ezért az volt, hogy közvetlenül hasonlítsa össze a rövid és hosszú hatástartamú megoldások eredményességét, tolerálhatóságát és ezzel kapcsolatban a betegek terápiaválasztási szokásait.A nyílt, multicentrikus, keresztezett (azaz az egyes csoportokban az összehasonlított hatóanyagokat kölcsönösen felcserélő) klinikai vizsgálat során olyan stabil párkapcsolatban élő férfiak gyógyszerválasztási szokásait vizsgálták, akiknél már diagnosztizálták a merevedési zavart, de még nem álltak betegségükkel kapcsolatos kezelés alatt.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 4439 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x