Oroszlán(y) szelidítés
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / Oroszlán(y) szelidítés

Oroszlán(y) szelidítés

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-27

Szétszakadok. Vagy szétrobbanok. Akarlak, kúszva-mászva könyörögnék neked, hogy szólj hozzám egy szót, hogy legalább írd: boldog szülinapot, mert nem írtad. Pedig itt voltál tegnap is a skypeon, én is itt voltam, és te egy szót sem szóltál hozzám 

Szétszakadok. Vagy szétrobbanok. Akarlak, kúszva-mászva könyörögnék neked, hogy szólj hozzám egy szót, hogy legalább írd: boldog szülinapot, mert nem írtad. Pedig itt voltál tegnap is a skypeon, én is itt voltam, és te egy szót sem szóltál hozzám. Most ugyanúgy néma vagy, én meg fájdalmasan küzdök a könnyeimmel, kaparnám az asztalt legszívesebben, nyüszítenék, üvöltenék, de nem lehet. Körülöttem a gyerekek. Idegesítenek.


Nem akarok velük lenni. Ha már veled nem lehetek, legalább akkor egyedül. Piszkálni akarlak, hogy miért, miért, miért nem birtokolsz, miért nem úgy birtokolsz, ahogyan én akarom, és közben tudom, hogy pontosan azt teszed, ami a legmélyebb vágyam, de hát annyira rettenetesen szenvedek tőle... Mi az istenért vagyok mazochista? Testileg még elviselhető, izgató, de lelkileg...

Semmiért egészen. Elmerültem benne, faltam újra és újra, fájtam újra és újra, aztán meguntam megnyitni a honlapot, ahol fent van, ezért belemásoltam a határidőnaplómba, hogy mindig kéznél legyen. Aztán meguntam elővenni, így megtanultam. Most már bennem él, ég, lüktet, és végigélem, végigéllek, mikor belepusztulni kezdek a hiányodba. Mondd, hogy szabad a lecsavart lámpának szótlanul tekeregnie a kíntól, mondd, hogy szabad legalább véreznie a szívemnek, ha nem sírhatok, hogy megszakadhat naponta többször akár. Este jó. Máma már nem hasad tovább, nem álmodom veled, te áldott, te átkozott, te nyomorult zsarnok, aki elvetted a büszkeségemet, a tartásomat, mindenemet, te őrült, aki imádod az őrültségemet - de akkor miért nem élvezed azt, miért törsz meg, te önző, önző alak?

Megértettelek. Tudom, mire vágysz. Tökéletes alázatra. A máshol, máskor éles, hangos, okos, arrogáns nőt engedelmesen, odaadóan és csendesen a magadénak tudni, és eléred, amit akarsz. Ez lelki terror. Én kértelek, hogy birtokolj, hogy tegyél velem, amit akarsz, hogy tegyél olyanná, amilyennek a magadénak tudni akarsz, te pedig megkérdezted, biztosan ezt akarom-e. És most semmi mást nem teszel, mint amire kértelek. Bent a maga ura, aki rab odakint, igen, micsoda önuralom nem írni neked, nem hisztizni, nem verni az asztalt, hogy törődj velem, ölelj, te gyűlölt rabtartó, ó, istenem, miket írok, soha nem gyűlöltelek; amióta először a magadévá tettél, egyre jobban imádlak.Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1690 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x