Papucsparancsolatok: 5 férjtípus 5 féle papucsban
Címlap / Te+Én+Szex / Papucsparancsolatok: 5 férjtípus 5 féle papucsban

Papucsparancsolatok: 5 férjtípus 5 féle papucsban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-20

Új pasit szedtél össze? Kukkants be a fürdőszobájába, vagy az ágya alá és nézd meg a papucsát! Tesztünk alapján döntsd el, hogy erre vágytál-e? Ha pedig már párkapcsolatban élsz, és nem tetszik a bejáratott papucs, akkor ne a férfit, hanem csak a surranóját cseréld le. Egy pasi-papucs csodákra képes!  


Mókás papucsos
Nagyon sanszos, hogy nem magának vette, hanem még mindig az exétől kapott vérciki surranót dajkálja, esetleg – talán még rosszabb! – anyuci karácsonyi ajándéka volt a Snoopy kutyás rettenet?

A pasiról egyből tudhatod, hogy ha magának ilyet vesz, akkor meglehetősen infantilis, vagy ha nem magának vette, akkor nem igazán ad arra, hogy ne kisbabának, hanem komoly, felnőtt férfinek tartsák. Ha ezt a papucsot még hordani is képes, akkor bizony alaposan gondolkodj el, hogy vajon férfit, vagy egy gyereket akarsz magadnak? Az ilyen papucs gazdája általában a szexben ugyan játékos, ám az élet más területén gyermeteg lehet.

Ha a meglévő pasid rendelkezik ilyennel, és egy megtévedt ötlet szerint, te lepted meg vele egykoron, most gyorsan ejtsd be a kukába, (ha nehezen válik meg tőle akár fickóval együtt!) vagy add a kutyának, és inkább lepd meg a kedvest egy rendes házi papuccsal!
Ha a pasid túl komoly, vagy túlságosan merev, (nem OTT!) mi sem jobb ajándék neki, mint egy állatkás papucs! És sértődj meg bártan, ha mégsem akarná hordani! Kutyusos papucsban egyszerűen kiesik a szerepéből, még ha vérmacsó is szíved választottja!

Öregapám tutyikája 
A gigantikus konzervativizmus jelképe is lehetne, és ha ez az illető mégsem egy megrögzött agglegény volna, akkor arra lehet gyanakodni, hogy anyuka ízlése – esetleg egy félresiklott múlt karácsony – van a dolog háta mögött. Ha az illető papucsa ilyen ósdi fazonú, kezdj gyanakodni, hogy a szexben a kétféle pozíció számára már perverz lepedő-akrobatikának számít. 

Ha a papucs – terhelő bizonyíték! – még agyonhordott példány is, úgy nézz körül azonnal, és ha esetleg valamilyen gyűjteményt is találsz a lakáson belül vedd fel a nyúlcipőket, ha csak nem arra vágyódsz, hogy egy totálisan stabil, fix és biztos ember legyen melletted, aki mellett hamar és biztosan megöregedhetsz. Ha a férfi aki veled él, túlságosan zajos és aktív életet él és arra vágyódnál, hogy kicsit stabilabb legyen a kapcsolat, esetleg lepd meg egy drágább, kényelmes darabbal. 

Drága papucs – bio papucs 
A nagyon jó minőségű, esetleg belülről bari szőrrel bélelt papucs gazdájáról lehet sejteni, hogy nagyon igényes ember, neki aztán nem jó akármi. Kedveli a kényelmet, ad arra, hogy természetes anyagokkal vegye körül magát, Ugyanakkor lehet, hogy a szexben kicsit lusta és a konvenciókat jobban kedveli az újításoknál. Esetleg hajlik az ínyenc szexre is, ami soha nem perverz. 

De ne lepődjünk meg, ha az ilyen férfi inkább azt szereti, ha a nő van felül, és ő csupán passzív szemlélője az egésznek. 

Ha mi magunk vettünk vagy vennénk ilyen papucsot, az leginkább a hosszú távú elköteleződésről és a biztonság iránti vágyunkról szólna. Az ilyen férfi szeret kitűnni a sorból, megveti a talmi, a kommersz dolgokat. Soha ne kapjon gumipapucsot! 


Gumipapucs 
A gumipapucsos férfi lehet hogy sportol, vagy sportolt. Ő általában nem nagyon újít a szexben, de nem is unalmas. Mivel a legkommerszebb papucsfélét választotta, nem túl sokat törődik magával, egyszerűen vett egy papucsot és kész. Ilyen a párkapcsolatában is.
Egyszerűen becsajozik, vagy kiszeret valakiből és kész. Nem bonyolult lélek, és nem is kell tőle többet elvárni, mint amit adni tud.

A gumipapucsnak is vannak minőségi árnyalatai, a Shcoll papucsoktól a kínai piaci büdös gombatanyáig számos helyet elfoglalhat a skálán, de a lényeg akkor is azonos marad: tucat papucsban csak tucat pasi jár! Ha te magad vásárolsz ilyet, arra utal, hogy a pasit nem tartod túl sokra. (Vagy arra, hogy a pasid sportoló-énjét kedveled legjobban) 


NDK papucs, vagy klumpa 
A kényelem mindenek felett, és ne feledd, ebben a papucs típusban egyesek még az utcára is kimerészkednek, nem csak otthoni használatra találták ki.
Ha otthonod szlogenje, hogy: „Cipőt le, jöjjön be!” ez a pasi nem biztos, hogy a te embered, mert lehet, hogy a papucsa és az utcai cipője megegyezik.

A papucs viselője nehezen adja meg a keretet és módot a dolgoknak, nem valami romantikus lélek, ami és ahol eszébe jut, azt ott és akkor hajtja végre, legyen szó akár szexről, akár csajozásról.
Ilyen papucsot csak régi bevált pasinak vagy olyan jó barátnak vegyünk, akitől nem akarunk semmit! 

Mezitlábas pasi 
Egészséges, őszinte és vidám! Ha nincs papucsa talán a legjobb jel, egyrészt azért mert még senki nem törte papucs alá a pasit, másrészt pedig azért, mert a papucs nélküli pasi olyan, mint a nyereg nélküli csődör. 

A legjobb az ágyban, és ez garantált! Ha gyakorivá tudod tenni magad nála, más sem vár rád, mint hogy megajándékozd egy kedves lábbelivel, olyannal, amilyenre mindig is vágyódott csak eddig még nem tudott róla. 

Hogy az milyen? Válaszd ki a listánkból! 


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 26696 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x