Adsz egy nyalást? A fagyi - flört veszélyei
Címlap / Te+Én+Szex / Adsz egy nyalást? A fagyi - flört veszélyei

Adsz egy nyalást? A fagyi - flört veszélyei

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-01-28

Avagy a fagylalt flört veszélyeiről. (A cikkből kiderül, hogy ne szedj fel egy férfit és/vagy egy nőt, és egy kutyát és egyáltalán, hogy lehet egy pasi-felszedős projektet végtelenül elbénázni!)  

Kolléganőm a minap új tudással gazdagított engem, s egyben el is kápráztatott az ő ilyen témájú jártasságával.

Azt mondta, hogy ha szeretnéd, hogy egy férfi rögtön beléd zúgjon, akkor vegyél egy fagyit vagy jégkrémet, és mélyen az ő szemeibe nézve, kezdd el nyalogatni pálcikást, már ha van erre időd és tered. Ha meg nincs, akkor is tudd, hogy ez így igaz, s ezért nem árt mindig magadnál tartanod minimum egy pálcás jégkrémet!

Persze biztosan lehet más is, csak ő egy M betűs márkát márkát említett, azt pedig én tettem hozzá, hogy tartsd mindig nyitva a szemed és a szád!

Hát én megpróbáltam, de valahogy fordítva sült el a dolog.Igaz, nem is próbáltam, csak úgy spontán hazafelé a mindennapi betevőt kereső munkatevékenységemből (félre ne érts!), megjutalmazom magam mindig két gombóc fagyival, különösen ilyen hosszú forró nyarakon nyalakodom.

Úgy jönnek ezek a szavak spontán a számra, mint a jéghideg édes-krémes érintése a különféle fagyi gombócoknak, amiket hazafelé félúton elnyalogatok. A másik felére már nem jut, mert addigra elfogy, vagy elfolyik ebben a nagy melegben.

Na, szóval, nyalom a fagyit önfeledten, amikor is érzem, hogy egy tágra nyílt férfiszempár tapad rám.

- Hát ez az! – mondom magamban a magnumos tudnivalókat. Igen ám, de amikor jobban megnézem, látom, hogy ez a pasi egy szomszédos kutyának a gazdija, aki nem is tetszik nekem. Bocs, a kutya az tetszik, csak a gazdája nem, sőt kifejezetten taszító a számomra, öreg és csúnya, és semmi közöm hozzá.

Juj, akkor most mit tegyek? Ez itt mindjárt idejön hozzám, és megkérdezi, hogy hol isszuk meg a kávét; nála vagy nálam? Csak úgy folyik a nyálam, meg neki is, ahogy néz. Én szeretném bekapni most az egész fagyit, hogy legyen végre vége ennek a románcnak, de akkor talán ő még jobban begerjedne, én meg torokgyulladásban fulladnék meg. Így hát szemlesütve, és a fagyit a hátam mögé dugva osonok tova. Bocs, ez nem is én voltam, és még kevésbé vagyok én, nem is ismerjük egymást, és egyáltalán.

- Na, ezt megúsztam - , mondom magamban a következő sarkon, és előveszem a fagyi már mindenütt átnedvesedett tölcsérét további nyalogatás és hűs élvezetek céljából, amikor ismét egy szempárna sugarát érzem magamon. Milyen érdekes ez, ugye, hogy mennyire megérezzük azonnal, ha valaki minket néz. Feltekintekunta mag(nu)amból, és úgy összerezzenek, mint még sosem.

Egy nő néz rám, tekintetével fixálva a maradék gombócaimat. Na, nem! Ezt aztán már nem! Az előbb még csak elsuhantam, de most már a hányinger környékez. Nem azért, mintha ellene lennék a nők egymás iránti vonzalmának, nem dehogy is, csak hogy ez a nő nem más, mint a helyi polgármesteri hivatal egyik olyan ügyfélfogadó dolgozója, akinek a negyedévenkénti segélykérő papírjaimat szoktam beadni. Most mit tegyek? Nyaljak még egyet neki, avagy szemlesütve esetleg szembenézve menjek tovább az utamon hazafelé félúton?

És ezután már hogyan fogom megmagyarázni neki, amikor beadom a segélykérésemet, hogy nekünk még a betevő fagyinkra sem telik?
Legfeljebb most mélyen a szemébe nézek…
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2799 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x