Cikis pasit szeretni
Címlap / Te+Én+Szex / Cikis pasit szeretni

Cikis pasit szeretni

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

A szépség és a szörnyeteg. Vajon Szépség minden további nélkül elvitte volna a buliba a Szörnyet? És a királylánynak nem volna ciki zsebében egy kis békával virítani egy menő partin? A mai szörnyetegek és kis békák esélyesek egyáltalán a királylányoknál?  

Cikis pasival megjelenni
A barátnők, és az ellenfélnek számító nőcik szájától mentse meg az ég azt, aki egyszer nem megfelelő pasival jelenik meg valahol. A könyörtelen népnyelv azonnal szájára veszi, és akár a korábban népszerű lányt ki is közösíthetik a csapatból.

A kamaszok könyörtelenebbek, de a felnőttek körében is működik ugyanez. A társaság nívójához valami miatt méltatlan, vagy abból kilógó újonnan csatlakozót könnyen kiejtik a körből.

Kik a cikisek?
Marcsi barátnőm arról híres, hogy folyton őrült pasikat szed fel. Vele a legléhább életet élő aranyifjú, a boka felett végződő nadrágszárú, nyűtt gúnyás költő, vagy éppen a trendi verdával beállító juppi is inkább izgalmas, mint cikis. Marcsi ugyanis be tudja vezetni a pasiit a társaságba, és a banda tudja, hogy ez nem fog soká tartani. Cikisnek számíthat minden olyan pasi, aki kinézete alapján, iskolázottsága, modora, vagy béna szakmája alapján kilóg a csapatból.


Kivel ciki járni?
Gyors közvélemény kutatásunk alapján toplistás a parkoló őr és a BKV ellenőr, aki ezen szakmákból kikerülő pasit szed fel, jobb ha elbujdosik. Régebben cikinek számított a színes fiúkkal járni, de ma már ez inkább trendi dolog. Iskolázottságtól függően lehet akár az is ciki, ha valaki nagyon káromkodik, de akár az ellenkezője is, ám a piszkos, ápolatlan megjelenést mindenképpen cikinek ítélik meg. A túl kövér pasi sokkal rosszabb elbírálás alá esik, mint egy snájdig szúnyogcsődör. Marcsi szerint nincs cikis pasi, csak rosszul vezetted be a társaságba, vagy rossz a társaságod. Érdemes megfontolni a véleményét, mert ő igazán régi motoros a témában.

Van-e esélye egy mai békának a királylányra?
Ahhoz, hogy a nem annyira dögösen kinéző, vagy furcsa pasit is el merjük fogadni, először is magunkkal kell tisztában lennünk. Tudnunk kell, szeretjük-e őt, és azt is, hogy szerelmünket elfogadja-e a környezetünk. A környezetünket magunk alakítjuk, tehát érdemes egyfelől figyelni arra, hogy ha jó barátaink – akinek értékítéletében egy lakásvételnél, vagy ruhavásárlásnál tökéletesen megbízunk – miért is fujjognak, másfelől ha szerelmünk tényleg igazi, lehet, hogy érdemes barátainkat meggyőzni arról, hogy fogadják el boldogságunkat. Ha igazi barátok, nem fogunk bennük csalódni, a nem igaziak számára pedig egy jó szűrő ez a kapcsolat.

Marcsi 3 aranytanácsa cikis pasi ügyben
- Sztárold be! Mindig kelts érdeklődést a barátaidban a srác dilijével szemben, tálad úgy, mintha a valami kívánatos különlegesség volna. (- Nem hiszed el, mit csinál az új pasim! BKV ellenőr lett, misszióból, hogy szegény bliccelő diákokat és hajléktalanokat ne piszkálják már annyit!)

- Ne mutasd be egyből! Ez fokozza a hatást. (Most nem ér rá, mert a beteg nénikéjének ülteti be virágokkal a kertjét az az áldott jó lélek, de talán a következő buliba már el tudom csalni!)

- Készítsd fel a pasit! Mondd el neki, milyenek a barátnőid, és hogy ki mit szeret. A legjobb, ha utólag egy kis aktív PR munkával a szőrösebb szívűeket megpuhítod, például így: A Józsi azt mondta rólad, hogy nagyon jó feneked van/ zseniális beszólásaid vannak, kicsit féltékeny voltam!

A lényeg, hogy ne hazudj, ne színezz semmit, csak fokozatosan adagold a dolgokat mindkét irányban, és soha nem kell cikisnek érezned a pasidat, akárhonnan is szedted össze. A hajléktalan pacákomnak indiai sarut adtam, és hippynek állítottam be, a kissé bolond művészt a képei által szerettettem meg, a börtönviselt roma pasit pedig egyenesen imádták a barátnőim, a sztorik miatt amiket a sitten átéltekről mesélt. Igaz, őt anyámnak nem tudtam sehogy beadagolni, tehát elég hamar vége is lett a viszonynak.

Sok sikert az őrült pasik kedvelőinek!

G. K.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

 
 
[ 3132 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x