Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15...
Te+Én+Szex
Esküvői tradíciók és babonák

Sok furcsa és ma is élő esküvői tradíció létezik, néhányat ezek közül talán te is betartasz a saját esküvődön. A legtöbb azért alakult ki, hogy elkerüld a balszerencsét, de mára a pontos jelentésük és eredetük megkopott.


A tökéletes feleség titkai - Vedd poénosra a figurát!

"Frappáns ötlet volt drágám, hogy a koszos zoknidat az asztalon tárolod. Így mindig szem előtt van, és biztosan nem felejtem el kimosni." Ilyen egy tökéletes feleség. Elfogadó, megértő, és jóindulatú a férjével szemben!


Pénisz hazugságok

Szegény péniszről annyit pletykálnak, pedig a hírek jó része pusztán "kacsa", ami a pénisznek - más helyzetben - testhezálló lehetne, ha jó hírét költené. Nézzük az álhíreket és a cáfolatokat!


Mennyire lehetsz önző a szexben? (18+)

Neked jó, neki jó. Ha neked jó, az neki jó, ha neked nem jó, de megjátszod, az neki sem jó... Akkor most, hogy is van ez? Mindent az őszinte örömről a legintimebb szférában.


Prűd vagy perverz? - Lehet-e szent a szex? (+18)

Mitől függ, hogy a szexuális életünkben érzékelhető élményeket negatívnak vagy pozitívnak értékeljük? Őszintén a legdurvább kérdésekről!


Te is ezért vagy még szingli?

Könnyű mondani, hogy ne keseredjen el az ember, ha túl a sokadik randin még mindig egyedül tengődik. Vajon mi lehet a valódi oka annak, ha hosszú ideje szinglik vagyunk?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x