Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15...
Te+Én+Szex
Szex - vezetés közben

Nem! Nem jár automatikusan fizetségként a stoppos lányoktól ez a szolgáltatás - bár vannak olyan hölgyek, akik kifejezetten ezért álltak ki az út mellé, de ők nem a stoppos lány kategóriába sorolhatók. Itt a nyár, és egyre többen keresik a kalandot. A természet lágy öle tele van szúnyoggal, pókkal és kukkoló turistákkal. Akkor már biztonságosabb a kocsiban … vagy mégsem?


Milyen a tökéletes férfi?

Minden nő keresi a tökéletes pasit. Néha, egy időre úgy tűnik, hogy meg is találja. Aztán kiderül, hogy nem tud narancsos kacsasültet főzni, nem emlékszik kívűlről minden elhangzott mondatodra, és elfelejti(!), hogy milyen ruha volt rajtad az első randin. Szegény, ilyenkor még nem is sejti, hogy ezzel befuccsolt a kapcsolatnak.


Flörtiskola csajoknak - 12 baki, avagy

Hogy is mondta József Attila? "Fecseg a felszín hallgat a mély" Vajon mit árul el rólunk a felszín, az első benyomás? Miért nem látja rajtunk egy pasi sem, hogy égő vággyal a két lábunk között éppen nagyon-nagyon kiéhezve vadászunk rájuk? Miért fut el sikítva az összes jobb kötésű fickó, ha a nőciről kiderül, hogy "spirituális beállítottságú"?
Orrszőr? Fúúúújjjj!

30 felett vagy elvált, vagy nem bevált? Lelombozó pasihibák, társkeresőben és sokévnyi házasság után. Összeszedtük a legundorítóbb férfihibákat, amit sok pasi normálisnak hisz, de azonnal elriasztja a nőket, ha ezekre nem figyelnek!


Erotikus történetek - amire a lányok élveznek! (+18)

A fiúk általában erotikus képek iránt érdeklődnek. Ők nem olvasnak szívesen, inkább nézegetnek - ők a látványra gerjednek. Szeretik nézni a pornó filmeket, a szex képek izgatják fel őket. A lányok nem szeretik az ennyire direkt dolgokat. Ők inkább a képzeletüket használják.


Szexre éhes édesanyák - MILF = Mother I like to fuck (+18)

Édes, te is egy MILF vagy - mondja a kedves, kedvesen. Én megpróbálok intelligensen nézni, és szendén bólogatok. Legutóbb a dinki szóra voltam ugyanígy kiakadva, de végül azt is túléltem, hogy profán módon ledinkiztek, pedig elsőre lövésem nem volt mit is jelent ez a szó. Ez a MILF-ezés sem volt sokkal jobb.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x