Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15...
Te+Én+Szex
Menjek vagy maradjak?

A válás egy hosszú folyamat, amelyben hullámhegyek és hullámvölgyek váltják egymást. Eközben az érzelmek olyan őrületes intenzitása jelenhet meg, hogy csak kapkodjuk a fejünket, és nem értjük, mi is történik velünk.


Hasonló a hasonlóval, vagy éppen az ellentétek vonzzák egymást?

Kialakulhat-e tartós kapcsolat két teljesen ellentétes személyiség viszonyából? Vajon az ellentétek vonzzák vagy taszítják egymást, ha párkapcsolatról van szó?


Szívesen ágyba menne veled? Ismerd fel a csábítás gesztusait!

Milyen gesztusok jelentik azt, hogy valaki kívánja a közeledésünket? Honnan tudhatjuk, hogy vevő-e ránk az, aki megtetszett? A testbeszéd sokat elárul.
Titkos, izgalmas, veszélyes és átmeneti = szerető!

Lehet-e hosszú távú egy szeretői kapcsolat? Meddig maradhat titokban? Meddig lesz szerető, és mikortól lesz több annál? Hol a morális határ?


5 pénzügyi kérdés, amit még az oltár előtt tegyél fel a párodnak

Az egyik vezető válóok a pénzügyek kezelésében való ellentét. Ha te megrögzött gyűjtögető vagy, míg a vőlegényed legszívesebben két kézzel szórná a pénzt, egészen biztosan nehéz életnek néztek elébe együtt.


Miért értjük félre egymást?

A férfi és a női kommunikáció igen jelentősen eltér egymástól, s ez félreértések tömegét okozza a két nem kapcsolatában.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x