Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15...
Te+Én+Szex
Mit néznek meg a nők először a férfiakon?

Úgy tartják, hogy a férfiak elsőként a női lábakra és dekoltázsra figyelnek fel. De hová pillantanak elsőként a hölgyek? Testalkat vagy valami teljesen más dolog érdekli őket? A Makeup feldolgozott egy kutatást, ahol elárulták legféltetteb titkaikat az ellentétes nemmel kapcsolatban.


Miért nincs orgazmusod?

Az orgazmusra való képesség fejleszthető, ez egészen biztos. Az, hogy egy nő eljut-e a csúcsra, nagyon sok mindentől függ: a partnertől, a körülményektől, a saját test ismeretétől és pszichés-biokémiai folyamatoktól. A szexológusoknál megforduló nők nagy része küzd azzal a problémával, hogy nem jut el a csúcsra, statisztikák szerint a nők 25%-a nem képes átélni egész élete során egyszer sem az orgazmust!


Kaland vagy Szerelem?

Tesztünkből most kiderül, hogy csak kaland vagy számára vagy tartós kapcsolatot szeretne veled!


Mire vágyik a férfi és mire a nő?

Egy nő azt szeretné, hogy egy férfi teljesítse minden kívánságát. Egy férfi azt szeretné, ha minden nő teljesítené az ő egyetlen kívánságát.


Szex az exszel

Itt az EX. Ránézek. Eszembe jut, hogy, milyen volt vele AKKOR - és a következő pillanatban egy viharos együttlét után arra eszmélek, hogy mekkora nagy marha voltam, hogy ebbe belementem. Az ex, meg a szex néha szorosan együtt járnak. Kéz a kézben - és nem biztos, hogy szerencsés ez a páros.


Perzselő szexjátékok - ingyen, otthon

Rohanó világunkban egyre kevesebb időnk van egymásra. Szinte ki kell tépnünk magunknak egy darabot a mindennapokból, hogy ünneppé tegyük azt, vagy csak egyszerű találkozási lehetőséggé a kedvesünkkel, családtagjainkkal, barátainkkal.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x