Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
Te+Én+Szex
Miért lépnek félre a nők?

Ha a férfiak és a nők félrelépéséről van szó, hajlamosak vagyunk sztereotípiákkal megmagyarázni az indokokat. Általánosságban nézve a férfiaknál ez a szexuális étvágy, a nőknél pedig az elhanyagoltság, de a valóság ennél azért árnyaltabb mindkét nem esetében.


Barátságok ereje - 5 teendő a fontos kapcsolataidért

Ha kicsit mélyebben belegondolsz a barátságaidba, rengeteg árnyalata van a témának. A közeli barátok, a haverok, a volt barátok, akikben csalódtál, akik elvesztek az úton, akik elhagytak, akikkel alakul valami, akik gyerekkori barátok… És ott vannak az ellenségek, akik valaha volt barátok.


Az intimplasztika még ma is tabu?

Megosztó a téma, hiszen az intimplasztikáról szinte senki nem mer beszélni. Még most is suttogva említik azok is, akik elvégeztették, pedig az egészség és a szexuális komfortérzet függ az intim területek harmóniájától és az intimplasztika sokat segíthet a fizikai és lelki jóllét elérésében.
Lankasztó faktor - 10 dolog, amitől a pasi kedve lekókad

Nem csak a nejlonotthonka, meg a pamutkendővel betekert, hajcsavarós fej az, amitől a fickónak elmegy a kedve a szerelmeskedéstől. Vannak kifejezetten lankasztó dolgok, amiket még akkor is kerülj ki, ha kényelmesebb, mint a nagyi karosszéke, és jobban hozzád nőtt, mint a nagylábujjad!


Túl régóta próbálkoztok? 6 lépés, amivel megtudhatjátok, hogy miért nem jön össze a baba

A gyermekvállalásra a legtöbb párkapcsolatuk kiteljesedéseként tekint, hiszen szerelmük gyümölcse egy új életet jelent. Azonban nem minden esetben olyan gördülékeny a teherbeesés, a késlekedést feldolgozni pedig igen nehéz feladat. Cikkünkben körbejárjuk, hogy milyen okok húzódhatnak a meddőség hátterében és milyen szakember által javasolt lépések, kivizsgálások várhatnak egy sikertelenül próbálkozó párra.


Csak nyisd ki a slicced, és add a kezébe!

Ismersz hasonló tuti csajozós tippeket, amik a férfiak körében közkeletűek, de a nők frászt kapnak tőle? A címben szereplő tanács fiatal fiúk előtt hangzott el.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x