HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-21
Te+Én+Szex

Rendezvénynaptár
A függő kapcsolat 7 jele - honnan tudhatod, egészségtelen kapcsolatban élsz?

Az intim kapcsolatok a fellegekbe repíthetnek, vagy - ellenkezőleg - a sírba vihetnek. Íme hét jele a függőség fennállásának egy párkapcsolatban. Sokszor nagyon nehéz észrevenni, mivel az érzelmi kötődés gyakran nagyobb úr, mint a józan ész. Az objektivitásról nem is beszélve - ha valami kellős közepén vagyunk, nem könnyű kívülről szemlélni.


Miről nem szeretnek beszélni a férfiak?

Prosztatagyulladás is állhat a férfiak leggyakoribb szexuális diszfunkciója, a korai magömlés hátterében.


Erogén zónák a férfitesten - Találd meg! (+18)

Az erotikus játékokhoz, az előjátékhoz nem csak a férfiaknak kell érteni. Legtöbb esetben mégis erről olvashatunk. Valljuk meg, nem csak a férfiak önzők, de néha a nők is, pedig rajtunk is múlik, hogy eljutunk-e az orgazmus csúcsára, nem csak párunkon. Sőt, a partner izgatása ránk is jó hatással lehet. Mi, nők vajon mennyire ismerjük a férfiak testét?


10 ok, amiért a pasik utálják az esküvőket

A menyasszonyságról a legtöbb férfi úgy véli: betegség. Rosszabb, mint a PMS, mert a lánykéréstől a nászút elejéig tart, és kiborító.


Ezért ne akarj senkit meghódítani

A női mesterkedés mögött általában az apánk szeretetéért folyó harc és küzdelem áll. Tévútra visz pedig, csak azt érjük el vele, hogy viselkedésünkért szeretnek, nem önmagunkért.


Már nem kívánom a páromat! - hová tűnik a vágy?

Sokan panaszkodnak, férfiak és nők egyaránt, hogy nagyon hamar megszűnt a szexuális vágy a kapcsolatukban. Nagyon szeretik ugyan a párjukat, elhagyni nem akarják, de nem igazán érzik a késztetést arra, hogy összebújjanak vele. Mi lehet az oka a szenvedély megszűnésének?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x