Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Te+Én+Szex
Párterápia: mikor és miért forduljunk szakemberhez?

A párterápia a személyek közötti interakciókat és kommunikációt helyezi középpontba, annak érdekében, hogy a kapcsolat minősége javulhasson és az érintett felek megoldhassák a közöttük lévő problémákat. A párkapcsolatok ugyanis az életünk egyik legfontosabb részét képezik, hiszen az ember társas lény, ám idővel számos kihívással, konfliktussal szembesülhetünk - amelyeket talán első ránézésre megoldhatatlannak ítélünk meg.


8 tipp a kiegyensúlyozott párkapcsolathoz

A hercegnő megismeri a királyfit, a fiatal üzletember meghódítja élete szerelmét, a külföldi hősszerelmes leveszi a lábáról a nyaralásra érkező egyetemistát. Számos ilyen romantikus történetet ismerünk a filmekből és regényekből, de mi történik az első randik után? Hogy folytatódik a kapcsolat a világra szóló esküvő után? Mi lesz a párral a hétköznapokban?


Randid van? Erre készülj a csillagjegyed alapján!

Ha éppen az ismerkedés időszakában vagy valakivel, érdemes utánanézned, horoszkópja alapján mire számíthatsz a jövőben. Igazi családcentrikus vagy csak a karrier érdekli? Rendmániás vagy gyűjtögető? Mutatjuk!
Szakíts időt közös programokra, hogy aztán ne kelljen szakítani!

A hosszú, kipróbált házasságban élők egyik legtöbbször hangoztatott tanácsa az, hogy a házaspárok akkor is szervezzenek közös programokat maguknak, ha már gyermekeik vannak. Adunk néhány tippet, hogy hova menjetek, ha a nagyszülők vagy éppen egy bébicsősz vigyáz a gyerekekre.


Honnan tudom, hogy flörtöl velem? Jelek, amikből észreveheted

A testbeszéd sokkal többet elárul rólunk, mint gondolnánk. De vajon megértjük, amit a másik a testével, gesztusaival kommunikál felénk?A nők folyamatosan értékelik párjukat egy kapcsolatban, s olyan cselekedeteket jutalmaznak vagy büntetnek pontokkal, amiről a férfiak még csak nem is álmodnak. Ítélkezés mesterfokon. Mentsd meg a kapcsolatodat!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x