Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Te+Én+Szex
Csücsöri, csöcsös - 7 ciki profilkép, amivel a csajok lejáratják magukat

Nemcsak a fiúk, a lányok is tudnak idétlen profilképeket használni, amiről azt hiszik, hogy vonzó, de inkább ijesztő! Nézzük!


Intim masszázs - kéred a telefonszámot?

Hányszor történt meg Veled az, hogy feszengve érezted magad, ha a szexuális életedről kellett beszélned? Sokan legszívesebben mélyen a föld alá bújnánk, ha az önkielégítésről van szó. A férfiak körében ugyan úgy, mint a hölgyeknél. Téged mire tanítottak a szüleid a szexualitásról? Felvilágosítottak, vagy hagyták, hogy az élet tegye ezt meg?


Top 5 szexuális gátlás

Mi az 5 leggyakoribb dolog, ami a szex élvezetét gátolja? Lehet, hogy éppen Neked is ezzel van gondod? Akkor tudd: nem vagy egyedül. A megoldás néha elég egyszerű: elég hozzá egy szerető és odaadó partner. Máskor jobb, ha szakember segít.


Vezethet-e a szex megvilágosodáshoz?

A tantrikus szex a védikus kultúra utáni India korából ered, lehet a jóga egy bizonyos formájának is nevezni, mely a spirituális extázis elérését tanítja ezoterikus, illetve erotikus úton.


Így változtatja meg a közösségi média a párkapcsolatokat

A közösségi média ugyan könnyebbé teszi az ismerkedést, de nem elég megismerni vagy felszedni valakit. Meg is kell tudni tartani. Ez az a social media egyik nagy hátránya.


Tények és tévhitek, elvesztett vagy odaajándékozott szüzességek

Az első éjszaka - ekként emlegeti a művészet ezt a nagyon fontos eseményt. Pedig manapság már nem csak, hogy nem mindig éjszaka kerül sor rá, de még csak a módját sem mindig sikerül megadni a dolognak. Az első szexre pedig életünk végéig mindig emlékezni fogunk, akármi is történjen.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x