Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Te+Én+Szex
Mutasd a rúzsod, megmondom, milyen szerető vagy!

A rúzs sok mindenről árulkodik: megmutatja, hogyan viszonyulsz a férfiakhoz és ők hozzád, de azt is, milyen szerető vagy, hogy viselkedsz az ágyban.


Csók csaták történelme

A csók az intimtás egyik első lépcsője, első jele, mégis rengeteg kultúrában nem alkalmazzák. Akkor mi miért várjuk a kedvessel úgy az elsőt, s akarjuk újra és újra? Ma rengeteg szülő csókot hint gyermeke szájára, amerikai szokás, vajon elvész ettől a varázs felnőttkorban? Kis csóktörtémelem.


Szerelem - hármasban

Egy helyzet, ami mindenkinek fáj, aki belekerül. A szerelmi háromszögben mindenki mást akar és végül mindenki veszít.
Miért utáljuk gumival csinálni?

A magazinok jó tanács rovatai, ha szexről van szó bennük, mindig megemlítik valahol, hogy a gumi megvéd, a gumi a tuti, a gumi fontos. Aztán végül, ha a tűz, vagy a kráter közelébe kerül az ember fia/lánya, úgy húzza fel, mintha nyúznák. Régi poénok: olyan, mint zokniban zuhanyozni, vagy kabátban masszázst venni. A legtöbb ember szerint visszavesz az élményből.


Dobd fel a házasságodat - bevált tippek

Egy házasság sok nehézséggel járhat együtt, például a felek szexuális elhidegülésével. A szextanácsadó szerint nem feltétlenül a vágy múlik el, csak néha elnyomják az események, ám a folyamat visszafordítható, megelőzhető. Hogyan?


Miért keres másik nőt? 7 ok, amiért megcsal! - A hűtlenségről őszintén

Nők ezrei talán el sem tudnák képzelni, milyen profán okai lehetnek annak, amiért a férfi megcsal egy nőt. Mindent megteszel neki, szereted, imádod, de mégis megteszi. Hálátlan-e a hűtlen? A mellékvágányokról őszintén.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x