Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Te+Én+Szex
Kihűlt a szerelem? Forrósítsd fel!

Felmelegítve a szerelem nem, csak a káposzta jó? Miért is kéne kidobni azt a kapcsolatot, amiben már sok-sok energiánk fekszik? Egyszerűbb, ha inkább felmelegítjük érzéseinket. Pszichológusunk tanácsai arra, hogyan forrósíthatjuk fel újból párkapcsolatunk érzelmi magmáját, hogy szerelmünk vulkánja újra kitörhessen.


Mélytorok, amiről minden férfi álmodik - részletes magyarázat!

Ha párod azok közé a férfiak közé tartozik, akik élvezik vagy élveznék a mélytorok technikát - kutatások szerint ők kevesebben vannak -, megajándékozhatod a tövig lenyelés örömével. Útmutató lépésről lépésre, hogyan csináld.


Szexelni vagy szerelmeskedni? Ez itt a kérdés... (+18)

Szexelni, szeretkezni, megdönteni, elkapni egy lassú tangóra. Megannyi komoly vagy bohókás kifejezés létezik, s a legtöbb a vad testi kielégülést jelenti. A szerelmeskedés ennél jóval több, ráhangolódni a társadra, arra, aki iránt érzelmileg felfűtött vagy.
3 izgalmas meglepetést okozó forró szex-trükk! (+18)

Valljuk be, néha igenis jó látni a másik szemében, hogy meglepődött. Nem csupán az ajándék átadásakor, hanem amikor a vágyat korbácsolod fel benne, akkor is! Milyen trükköket vethetsz be kedvesedért? Lepd meg, vagy sokkold le izgató meglepetésekkel!


Hűségesnek lenni: tudatos döntés vagy megszokás?

Egy egyszerű, közérthetőnek tűnő szó, amely rengeteg különböző jelentést rejthet - csoda, hogy ilyen sokszor félreértjük egymást? Tamás Krisztina Tara írása a hűség napja alkalmából.


Amikor nem az van rajtad, aki benned

A promiszkuitás, vagyis a nemi partnerek válogatás nélküli cseréje egyre több olvasónk kérdésében felmerül.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x