HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-18
Te+Én+Szex

Rendezvénynaptár
Ismerjük fel a társfüggőséget

Amikor társfüggőségről beszélünk, leggyakrabban egy olyan személyre gondolunk, aki az életét egy szenvedélybeteg személy életéhez igazítja, így a saját sorsa egy szerfüggő személytől "függ". Azonban társfüggőség- gyakran olvashatjuk idegen nevét, a kodependencia kifejezést is - kialakulhat, illetve jellemző lehet nem szenvedélybeteg kapcsolatokban is.


Megcsalt a párom, majd a szeretője lettem

Szerelmi háromszög az életünk során sokszor előfordulhat velünk. Az sincs kőbe vésve, hogy mindig ugyanaz a szerep jut ránk, sőt inkább azt tapasztalom, hogy a különböző szerepek különböző életszakaszainkban találnak meg bennünket. Abban hiszek, hogy mindig valami újat tanítanak ezek a helyzetek nekünk önmagunkról.


Boldog akarsz lenni, vagy boldogtalan? Döntsd el!

Nagyon sok szempontból magunk döntjük el, hogy miben rejlik a boldogság és miben nem. Magunk építjük boldogságunkat, kovácsoljuk szerencsénket. Ha nagyon igyekszünk, a legjobb élményeinkből is kiemelhetjük azokat a részleteket vagy pillanatokat, amik a legkevesebb örömöt nyújtották. Kudarcainkat pedig megélhetjük tragédiaként, de esetleg megtalálhatjuk bennük akár az épülés, a továbblépés lehetőségét is.


A csikló természetrajza és kényeztetése

Nehogy azt hidd, hogy csak a férfiak nem ismerik! A legtöbb nő sem tudja, hogy is működik valójában pedig - jó esetben, európai kultúrában - van neki. Lehet, hogy tudja, hogy finom dolog megsimogatni magát ott. Lehet, hogy van is egy mód arra, ahogy a legjobban szereti, de azt még sosem mutatta meg senkinek, így aztán lehet, hogy a párja tapizik és reszel, nem pedig kényeztet. Ja - nem elég, ha szeretsz nyalni, az is kell, hogy jól csináld! Kedélyborzoló cikk, amit érdemes lehet megosztanod azokkal, akiket érint.


Csak nyisd ki a slicced, és add a kezébe!

Ismersz hasonló tuti csajozós tippeket, amik a férfiak körében közkeletűek, de a nők frászt kapnak tőle? A címben szereplő tanács fiatal fiúk előtt hangzott el.


5 szabály arra az esetre, ha mégis szeretője lennél egy nős férfinak

A szeretőket általában utálják, elítélik és megvetik. Így van ez már hosszú hosszú évszázadok óta. Mégis míg világ a világ voltak, vannak és lesznek is szeretők. Vannak, aki kifejezetten szeretik ezt az állapotot, mert függetlennek érzik magukat és közben mégis megkapnak egy fajta szeretetet és figyelmet.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x