Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
hirdetés
Te+Én+Szex
Házasok vagy testvérek?

Gyakran elcsodálkozunk idősebb házaspárokon, mennyire hasonlítanak egymásra mozdulataikban, mimikájukban. Oly sokat ültek reggelinél egymással szemben, hogy megtanulták a másik gesztusait.


Ha szeretnél, szívem, másképp viselkednél!

A párkapcsolatról szóló könyvek és újságcikkek százainak elolvasása után - mikor már minden útmutatást megkaptunk - sem tudjuk a gyakorlatban megvalósítani az egyszerűnek tűnő tanácsokat. A házasságok több mint fele válással végződik, és élettársi kapcsolatok tucatjain keresztül vándorlunk, annak reményében, hátha a következő jobb lesz.


Minden szavával belémrúgott, de csak ha mások nem hallották

A lelki terror fogalma ismerős, de kevesen tudják, hogy érhető tetten, s azt még kevesebben, mit tehetünk ellene. A verbális megaláztatás hosszú távon akár rosszabb lehet, mint a testi bántalmazás, de ez ellen nehezebb szót emelni.


6 hatalmas szex-hiba 30 felett!

Ha már megfogtad a tyúkot/kakast, lassan meg is kopasztottad, meg is főzöd lassan levesnek, még mindig nem biztos, hogy te laksz jól vele!


Titkok és hazugságok: ha a pasid félrevezet

Az őszinteség nemcsak az önismeretben az egyik legfontosabb erőforrás. A párkapcsolatban ugyanúgy nélkülözhetetlen. Mit tehetsz, ha észreveszed, hogy a pasid ködösít?


Használati utasítás a féltékeny partnerhez

A féltékenység a biztonság kérdése. Éppen ezért a legfontosabb biztosítani a másikat arról, hogy nem veszít el minket, s ez nem is fenyegeti. Triviálisan hangzik, de ennek ellenére épp az ellenkezője történik.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x