HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-21
Te+Én+Szex

Rendezvénynaptár
Angyal vagy démon? A női orgazmus két arca (+18)

A nő két arca: a démoni, erős, leteperő, vonzó és sötét praktikákkal megszőtt. És az angyali, barátságos, ragyogó, és szerető. Melyikből található több benned?


Egymás karjában váltunk igazi férfivá és nővé

Retró és romantika, avagy egy szívet melengető, hosszú történet kezdete.


Hódíts ésszel! Tanácsok férfiaknak egy férfitől

Hódíthatsz szálkás hasizommal, duzzadó bicepsszel, piros sportautóval vagy annak slusszkulcsával, menő pecóval, kacsalábon forgóval... vagy hódíthatsz ésszel. Ez utóbbi férfiak azok, akikről kevesen gondolják, hogy képesek lehetnek becsajozni, aztán amikor meglátod mellette a csaját, szájtátva bámulsz, hogy "nadeőhogyan"?


Ezután semmi nem lesz ugyanolyan...

És egyszerre jött a gondolat, hogy vajon mi lehet vele? Nagyjából 21 évnyi hallgatás után eszembe jutott. Mi lehet vele? Vele, az első feleségemmel.


Ez a nő téged akar!

Azt mondják, azért nem értünk a nőkhöz, mert különböző bolygóról jöttünk. De miért jelentené ez azt, hogy nem tudjuk megtanulni egy másik faj jelzéseit olvasni? Most éppen azt fogjuk tenni, 5 lépésben.


A nagybetűs Csók, amitől megindulnak az emlékek

A lakótelepen figyeltem fel rájuk. Lehettek talán húsz évesek. Összeölelkezve álltak egy kapu előtt, és csókolóztak. Lassú, finom mozdulatokkal simogatták egymás hátát, nyakát, haját. Semmi kapkodás, semmi sietség. Még az idő is megállt mellettük. Én is. Sem őket, sem engem nem zavart a pillanat. Ez AZ a Csók.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x