Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
hirdetés
Te+Én+Szex
6 hatalmas szex-hiba 30 felett!

Ha már megfogtad a tyúkot/kakast, lassan meg is kopasztottad, meg is főzöd lassan levesnek, még mindig nem biztos, hogy te laksz jól vele!


Titkok és hazugságok: ha a pasid félrevezet

Az őszinteség nemcsak az önismeretben az egyik legfontosabb erőforrás. A párkapcsolatban ugyanúgy nélkülözhetetlen. Mit tehetsz, ha észreveszed, hogy a pasid ködösít?


Használati utasítás a féltékeny partnerhez

A féltékenység a biztonság kérdése. Éppen ezért a legfontosabb biztosítani a másikat arról, hogy nem veszít el minket, s ez nem is fenyegeti. Triviálisan hangzik, de ennek ellenére épp az ellenkezője történik.


Mennyire lehetsz önző a szexben? (18+)

Neked jó, neki jó. Ha neked jó, az neki jó, ha neked nem jó, de megjátszod, az neki sem jó... Akkor most, hogy is van ez? Mindent az őszinte örömről a legintimebb szférában.


Az ellentétek kozmikus egysége

A tantra tudománya a nő és a férfi energiáját egy kozmikus egységben egyesíti. Mindenkiben vegyülnek női és férfi tulajdonságok, de a nemek közötti kozmikus egyenlőséget a férfi és a női princípiumok egyenlőségének erősítésével érhetjük el.


Ne az alsónadrágját, hanem a nyakkendő méretét kémleld!

Mihez fogható a teremtés koronájának nemes szerve? S vajon lehet-e valamilyen külső, árulkodó jegyből következtetni arra, mi lapul az alsónadrágban? Erre a kérdésre mítoszok és legendák sokasága ad különösebbnél különösebb válaszokat.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x