Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
Te+Én+Szex
Honnan tudhatod, hogy egészséges a párkapcsolatod?

Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy minden rendben a kapcsolatunkkal, fussuk át azokat a jeleket, amelyek a tökéletes együttműködésre utalnak.


Kapcsolatmegmentő gyakorlat, ami neked is segíthet

Amikor szeretnénk megjavítani kapcsolatunkat, vagy csak egyszerűen felfrissíteni az érzelmeket, vagy egy évforduló, ünnep előtt állunk, amikor valakinek örömet szeretnénk szerezni, gyakran nem tudjuk, hogyan tegyük és mit mondjunk a másik embernek. Ebben segít ez a kapcsolatmegmentő gyakorlat.


A harmonikus kapcsolat 7 alapköve

Azt mondják, a boldogság unalmas, és az emberek a drámákról szeretnek olvasni. Egyáltalán létezik boldog párkapcsolat? Persze, de nem hullik az ölünkbe csak úgy.
Együtt maradtak - egy kapcsolat-megmentés története

Egy hölgy 26 év házasság után szeretett volna elválni férjétől. Azt javasoltam neki, hogy próbáljuk helyretenni a dolgokat, s ha nem sikerül, akkor még mindig elválhatnak. Beleegyezett, hogy segítsek neki újból közel kerülni a férjéhez. Mi történt ezután?


A társfüggőségből való gyógyulás első öt lépése

A társfüggőségből való kigyógyulás lehetséges, viszont elengedhetetlen és szükséges eleme az önismereti munka. Ez azt jelenti, hogy képesnek kell lenned szembenézni önmagaddal, és elég bátornak lenned ahhoz, hogy egy teljesen új nézőpontból tekints rá az életedre.


Szex-norma - Meddig legyen a férfi a nőben? (+18)

Az örömteli szex és a szexuális fűrészüzem között nagy különbség van. Körülbelül annyi, mint a körömlakkozás és a körmökön kalapáccsal végigverés között. A végeredmény színes köröm... és az utóbbi ráadásul tartósabb is. Vajon miért választja inkább mégis minden nő a lakkos megoldást?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x