Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
hirdetés
Te+Én+Szex
Mennyire lehetsz önző a szexben? (18+)

Neked jó, neki jó. Ha neked jó, az neki jó, ha neked nem jó, de megjátszod, az neki sem jó... Akkor most, hogy is van ez? Mindent az őszinte örömről a legintimebb szférában.


Az ellentétek kozmikus egysége

A tantra tudománya a nő és a férfi energiáját egy kozmikus egységben egyesíti. Mindenkiben vegyülnek női és férfi tulajdonságok, de a nemek közötti kozmikus egyenlőséget a férfi és a női princípiumok egyenlőségének erősítésével érhetjük el.


Ne az alsónadrágját, hanem a nyakkendő méretét kémleld!

Mihez fogható a teremtés koronájának nemes szerve? S vajon lehet-e valamilyen külső, árulkodó jegyből következtetni arra, mi lapul az alsónadrágban? Erre a kérdésre mítoszok és legendák sokasága ad különösebbnél különösebb válaszokat.


Prűd vagy perverz? - Lehet-e szent a szex? (+18)

Mitől függ, hogy a szexuális életünkben érzékelhető élményeket negatívnak vagy pozitívnak értékeljük? Őszintén a legdurvább kérdésekről!


Holtomiglan, holtodiglan - meddig tart egy házasság?

A mesék általában ott végződnek, ahol az élet (legalábbis egy szakasza) elkezdődik: az esküvőnél.


Az internetes társkeresők 10 aranyszabálya - tartsd be, hogy párt találj!

Amikor kedvenc szingli barátnőmnek tanácsoltam, hogy iratkozzon fel néhány netes társkeresőre, legalább 10 okot tudott mondani, amiért NEM... én pedig egy mindennél erősebb okot mondok arra, amiért IGEN! Nagyon egyszerű, tényleg becsajozhatsz/bepasizhatsz így! Csak a lúzereknek nem sikerül. Ők ugyanis nem tudják a 10 aranyszabályt!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x