Rádzsa, a HarmoNet királyfi
Címlap / Tehén védelem / Rádzsa, a HarmoNet királyfi

Rádzsa, a HarmoNet királyfi

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Páratlan együttműködési megállapodás jött létre nem régiben a HarmoNet portál és Krisna-völgy, a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének somogyvámosi központja és tehenészete között. 

Krisna-völgy 270 hektáron elterülő öko-bio farm. A hívők mindennapjaik során az egyszerű életvitel, magasszintű gondolkodás elvét követik, ami a zöld, környezetbarát, mindemellett Istenközpontú gondolkodásban nyilvánul meg. Legfontosabb elvük az erőszakmentesség, vagyis az ahimszá, amely szigorú vegetáriánus étrendet ír elő.

Hazánkban itt található az ország egyetlen Tehénvédelmi Központja, amely az állattartás helyett az állatgondozás elvét követi, és amely nem csak kihasználja az állatokat, erejüket, tejüket, hanem társként kezeli őket. Emberek és állatok szoros együttműködésben élnek, hogy egy környezettudatos és jámbor társadalmat tarthassanak fenn.


Itt, az országban egyedülálló módon, 20-25 éves, tehát igen szép kort megélt jószágok is találhatóak. Köztudott, hogy a Krisna-hívők nem fogyasztanak húst, halat, tojást, viszont rengeteg tejtermékkel pótolják a szervezet számára szükséges állati fehérjéket. A hívők anyaként tisztelik a teheneket, hiszen olyan önzetlenül kínálják tápláló tejüket, mint egy édesanya. Mi sem természetesebb, minthogy a tehenek és az ökrök is életük végéig békében, szeretettel és gondoskodással körülvéve élhessenek itt megszokott környezetükben, akkor is, ha már nem tudnak segítséget nyújtani az embereknek. Ez a tehénvédelem lényege. Páratlan együttműködés az élőlények között.

A HarmoNet, mint minden spirituális, a világgal együtt érző kezdeményezés támogatója már évek óta jelen van az évente megrendezett Krisna-völgyi Búcsúban.
Magyar tarkák, tiroli borzderesek, magyar szürke marhák, indiai zebuk - 2014-ben a Tehénvédelmi Központ lakóinak Önök is jótevői lehetnek a HarmoNet oldalán keresztül. Az oldalon elhelyezett Paypal gombra klikkelve adományaikkal segíthetik a Központ működését. A központba a tavasztól őszig tartó turista szezonban mindenkit személyesen is szeretettel várnak egy látogatásra fesztiválok alkalmával, de akár ez sima, szürke hétköznapon is.

A HarmoNet és Krisna-völgy közös kezdeményezésnek arca egy ma született kis borjú, aki a fenséges Rádzsa névre hallgat, jelentése szanszkrit nyelven: király, királyfi. Rádzsa 2014.02.06-án hajnali 2:38 Somogyvámoson látta meg a napvilágot. fejedelmi termetével és bátor tettrekészségével már most kitűnik társai közül. Gondozói már most különleges sorsot szánnak neki – az ökörerővel végzett munka újragondolásának s újraélesztésének egyik főszereplője lesz. Látogassák meg őt a Krisna-völgyi fesztiválok valamelyikén vagy a Búcsúban!

Az idei évben online is figyelemmel kísérhetik a kis Rádzsa életét, fejlődését, mindennapjait havonta jelentkező cikkeinkben.

www.krisnavolgy.hu
www.krisna.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.





 
 
[ 4700 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x