Te milyen Balatont szeretnél?
Címlap / Utazás / Te milyen Balatont szeretnél?

>

Te milyen Balatont szeretnél?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-16

Mondd el a véleményedet! A Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete most egy anonim kitölthető, online kérdőívvel kívánja megismerni és összegyűjteni a balatoni régió fejlesztésével kapcsolatos lakossági véleményeket és javaslatokat. Január közepéig lehet kitölteni.  A kérdőívet ezen a linken lehet elérni és kitölteni:
https://balatonregion.hu/kerdoiv

A felmérésről:

A Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) feladata, hogy a régió szereplőivel együtt meghatározza a térség fejlesztési irányait, egy közösen elfogadott fejlesztési program mentén ösztönözze és támogassa a régióban megvalósuló fejlesztéseket, felkarolja az új, innovatív ötleteket, ösztönözze a régió egészére kiterjedő elképzelések megvalósítását.

A területfejlesztésről és a területrendezésről szóló törvény alapján a Balaton Fejlesztési Tanács 2014. évben elkészítette és a Kormánynak elfogadásra benyújtotta a kiemelt térség területfejlesztési koncepcióját és programját, amit a Kormány el is fogadott, annak megvalósításához hazai és uniós forrásokat rendelt.

A BFT kiemelt figyelmet kíván szentelni a lakossági vélemények, észrevételek és javaslatok összegyűjtésére is. Ehhez készült az online kérdőív, ezen várják a véleményeket az elmúlt években megvalósult balatoni fejlesztésekről, és az észrevételeket, javaslatokat a jövőbeni fejlesztésekhez.

A vizsgálatban való részvétel anonim és önkéntes, és a szerkesztők NEM CSAK a Balatoni régióban élők, hanem minden Magyarországon élő véleményét várják!
A felmérés készítői biztosak benne, hogy a beérkező válaszok hasznos információbázist szolgáltathatnak majd a 2021–2027 közötti fejlesztési időszakra történő felkészüléshez is.

Fotó: Rózsa Melinda / Rose
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1752 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x