Pavilon sátor az Ön védelmezője
Címlap / Utazás / Pavilon sátor az Ön védelmezője

>

Pavilon sátor az Ön védelmezője

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Sokan nem tudják elképzelni a nyári vakációt tenger nélkül - és néhány hétig a távozás előtt azon törik a fejüket, mit vigyenek magukkal a kirándulásra. Van megoldás!  

Kényelem a tengerparton összecsukható pavilon sátorral

A nyár folyamán minden nap azt halljuk, milyen káros az UV napsugárzás. A napon lévő tartózkodással kapcsolatos orvosi figyelmeztetéseket, nem szabad enyhén venni. Egy nyitott, fák nélküli strandon nehéz találni biztonságos helyet, ahol élvezhetik a tengeri levegőt. A problémát megoldhatja egy pavilon sátor 3x3, amely egszerűen felállítható mind a homokos, mind a köves strandon. Értékelni fogja ezt a praktikus menedéket!A sátor elrendezése gyermekjáték, másodpercek alatt készen áll a használatra. Az ollós felépítésnek köszönhetően nincs szüksége szerszámokra. A sátor kényelmes súlya és egy praktikus hordtáska megkönnyíti a szállítást a strandra. Mint látható a képen, a 3x3m méretű sátor ideális méretű. Nagyon sok helyet kínál pihenésre, de piknikre vagy játékra is.

Használható nyitottan, tehát csak tetőponyvával, vagy részben lezárt oldalfalakkal. A ponyva 100%-ban vízhatlan. Alumíniumszerkezetű sátrakat ajánlunk, súlyuk miatt, egészen egy harmaddal könnyebb, mint az acélváz. Az alumíniumot, mint nagy tartósságú és korrózióálló tulajdonságokkal rendelkező anyagot, még a nedves tengeri levegő sem károsítja.  

A pavilon további használata

kerti sátrakat otthon is lehet használni. Szépítse a kertjét berendezett pavilonnal. A sátrak felhasználhatók különféle családi rendezvényekre vagy ünnepségekre. Helyet talál a vállalati rendezvényeken, vagy garázsként is szolgálhat egy autó számára sőt még a medencét is lefedheti. A sátor karbantartása nem igényel különös figyelmet, csak mossa le tiszta vízzel, szárítsa ki és tárolja száraz helyen. Összecsukott állapotban szinte mindenhol tárolható, nem sok helyet foglal el. A kiválasztott modellekhez praktikus ponyvatáskát és konstrukcióra való hordozó táskát kap. Lazítson és pihenjen családjával a BRIMO sátor alatt.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1204 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x