Utazás - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2
Utazás
Mi alapján válasszunk szállást nyárra?

Hamarosan itt a nyári szabadság-szezon, érdemes már most megtervezni a forró hónapok programját. Akár itthon, akár külföldön szeretnénk tölteni a vakációt, minden esetben elmondhatjuk, hogy a szálláskínálat nagy, így nem egyszerű feladat kiválasztani, hogy hova menjünk. Ebben a cikkünkben bemutatjuk, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, szálláshely kiválasztása során.


Így készülj tudatosan a tavaszi túrákra és kirándulásokra!

A tavaszi jó idő beköszöntével és a napos óraszámok növekedésével azonnal kedvünk támad kiszabadulni a természetbe. Néha egy véletlenszerű, pár órás kirándulás is nagyszerű élményt nyújt, de ha a komolyabb, régóta tervezgetett vágyainknak szeretnénk eleget tenni, akkor itt az idő az ötletelésre, a helyszíngyűjtésre és a készülődésre.


Odessza élni és nevetni akar

Odessza 50 éve ünnepli április elsejét. A Fekete-tenger partján fekvő ukrán városban a bolondok napja: Humorina. Humorban a háború ellenére sem ismernek tréfát.
10 ok, amiért imádni fogsz belföldön vakációzni

Ha vakáció, akkor irány külföld! Ismerős? Mindannyian utaztunk már, és mindig fantasztikus élmény. Van valami csábító a messzi távolban, mégis sok minden szól amellett, hogy minőségi időt töltsünk a szülőföldünk felfedezésével. Íme 10 ok, amiért érdemes elkezdeni!


A legfontosabb tudnivalók a zarándokutakról

Egyre tudatosabban épül be a kínálatba a vallási turizmus, és reneszánszát éli a zarándoklás: ez manapság talán az egyik legtrendibb elvonuló tevékenység. Érdemes az alapokkal is tisztában lenni, hogy kinek és hogyan érdemes elindulni, mitől válik egy turista zarándokká.


A repülőút a Kálvin téren kezdődik: kényelmi szolgáltatások a repülőtéri utasoknak Budapest belvárosában

Csomagmegőrzés, beszállókártyák kinyomtatása, poggyászcímke nyomtatás és számos kényelmi szolgáltatás várja a Liszt Ferenc Repülőtér utasait Budapest belvárosában, a Kálvin téren. A Budapest Airport által támogatott Universal Airport HUB-ban az utasok már a belvárosban elvégezhetik az utazás előtti teendőket, hogy az utolsó percig kiélvezhessék a budapesti városnézést és elkerüljék az esetleges repülőtéri sorbanállást. Az üzlet ráadásul pár perc sétára található a közvetlen repülőtéri járat, a 100E busz megállójától.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x