Indiai íz- és egészségfesztivál
Címlap / Ajánló / Indiai íz- és egészségfesztivál

>

Indiai íz- és egészségfesztivál

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

Gasztronómia, életmód, egészség és önismeret. Idén 4. alkalommal rendezi meg a Lélek Palotája tavaszi fesztiválját. A tavasz az életigenlés évszaka, amikor befogadóbbakká válunk, változtatni akarunk, feléledünk teljes energiával téli álmunkból. 

4 év, 4 téma egy helyen! Tarts velünk idei évben is egy rendhagyó fesztiválra!
GASZTRONÓMIAI sátrunkban elsősorban az indiai konyhát mutatjuk be, számos kiváló szakács látványfőzésén keresztül, ahogy már megszokhattuk. Mivel az ahimsza, azaz az erőszakmentesség elvét követjük, így színes ételeink vegán módra lesznek elkészítve!

Felsorakoznak a szabdzsik (zöldséges főételek), különleges rizsek, csatnik (édes-csípős szószok), egzotikus csemegék, lepénykenyerek, nyers nádcukorból készült édességek, aromás italok, gluténmentes finomságok. Bemutatjuk az indiai fűszerek világát, előadásokat hallhatunk az ízek szerepéről és az ájúrvédikus testtípusokról.


ÉLETMÓD sátrunkban egy öko-porta kerül kialakításra. Vendégünk lesz Krisna-völgy biogazdasága, ahol bepillanthatunk természetes életvitelébe. Számos praktikus ötlettel és tanáccsal gazdagodhatsz itt. pl.: hogyan és mit ültessünk akár egy erkélynyi területen, hogyan készítsünk natúrkozmetikai szereket, hogyan tartósítsunk vegyszerek nélkül

EGÉSZSÉG szigetünkön érdekes előadás hallgatói lehetünk. Fókuszban az ájurvéda! Ájúrvéda = Élet tudománya, mely Boldoggá, Egészségessé és Sikeressé tesz!

Bemutatjuk a különféle testtípusoknak (dósáknak) megfelelő teákat, gyógynövényeket, illóolajokat, élelmiszereket. Szerepet kap a masszázs és az éltető légző gyakorlatok (pránajáma) fontossága! Lesznek ingyenes mérések, vizsgálatok, kezelések és tanácsadások.

ÖNISMERETI területen az előadásokon felül lesznek pszichológiai játékok, meditációs gyakorlat, asztrológiai és numerológiai elemzés, hangtál és mantra zenei bemutató.

Ezen felül lesz kirakodóvásár, szórakoztató színpadi program, henna festés és gyerekfoglalkozás.

Várunk sok szeretettel!

Időpont: 2016. április 3. Vasárnap 10.00-17.00-ig.
Helyszín: Lélek Palotája, Budapest, 1037. Lehel u. 15-17.
Jegyárak: Felnőtt: 1.200 Ft, Nyugdíjas, diák: 850 Ft, Korlátlan ételfogyasztás + belépő: 3.000 Ft

14 év alatt a belépés ingyenes.
Telefon: 30/643 3113
Bővebb info >>
FIGYELEM: A gasztronómiai sátrunk 11 órakor nyílik!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2539 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x