A mennyei prófécia írója Magyarországon!
Címlap / Ajánló / A mennyei prófécia írója Magyarországon!

>

A mennyei prófécia írója Magyarországon!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-26

2016 nyarán negyedik alkalommal, immár a MOL Nagyon Balaton programsorozat részeként megrendezendő Everness Fesztiválon tölthetnek együtt öt felejthetetlen napot a Balatonakarattyára látogatók az önmeghaladás, a tudatosság, a nyitott gondolkodás, az egészséges életmód, a mozgás, a zene és valódi kikapcsolódás szellemében.  

Ezúttal ráadásul a magyar spirituális világ legnevesebb alakjai mellett számos olyan világhírű, külföldi író, tanító, előadó is csatlakozik a programhoz, akik most először lesznek jelen hazánkban - életében először érkezik például Magyarországra James Redfield, A mennyei prófécia szerzője, aki június 30-án, pénteken tart majd előadást a fesztiválon. Az író kultuszregényei segítenek megérteni az olyan, mindannyiunk életében naponta bekövetkező, véletlenszerűnek tűnő eseményeket, mint amikor tekintetünk összetalálkozik egy idegenével, de a szerző ösztönös megérzéseink jelentőségét is megvilágítja. Úgyhogy ha valaki még nem olvasta a könyveket, akkor azért, ha pedig már igen, akkor azért érdemes ellátogatni az előadásra, amelyen a szerző felismerési mellett további gyakorlatokat is elsajátíthatnak a résztvevők. Mi több, az író nemcsak egyetlen napra érkezik, hiszen július 1-én, szombaton egy szűkebb létszámú workshopot is tart majd a helyszínen, ahol még több lehetőség nyílik a személyes beszélgetésre, illetve akár a könyvekkel, akár saját életünkkel kapcsolatos kérdésekre is választ kaphatnak az érdeklődők.


Ezen kívül elfogadta a meghívást Wm. Paul Young, A viskó, és Keresztutak című könyvek írója, Kyriacos C. Markides A ciprusi mágus szerzője, és Mabel Katz, a Ho’oponopono nemzetközileg elismert szaktekintélye is jelen lesz. Természetesen a legnevesebb magyar előadók is részt vesznek a rendezvényen: Müller Péter, Soma Mamagésa, Kassai Lajos (A lovasíjász című dokumentumfilm főszereplője), Fenyő Iván (színművész), Szabó Gyuri bácsi (a Bükki Füvesember), Kereszty András, Diószegi Ádám (modern jógi), Dr. Grandpierre Atilla, Kalo Jenő, Balogh Béla, Egedi-Kovács Melinda (a Life Sutra Védikus Iskola alapítója), Leél-Őssy Tamás (csikung oktató), és a lista folyamatosan bővül.

Zenei élményekből sem lesz hiány, rendkívül változatos zenei programok várnak a látogatókra: Estas Tonne, Kailash Kokopelli, a Meszecsinka együttes, és a tavaly nagy sikert aratott Tribali zenekar idén is fellép az Everness Fesztiválon!


Ne maradj le!

Május 31-ig még te is kedvezményes áron vásárolhatod meg fesztiválbérletedet vagy napijegyedet! Az elővételes jegyekért kattints ide>>>

A fesztivál ideje: 2016. június 28 - július 3., Balatonakarattya

Csatlakozz az Everness Fesztivál Facebook oldalához>>>


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2764 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x