Alakformálás
Címlap / Ajánló / Alakformálás

>

Alakformálás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Szerencsés alkatnak mondhatja magát az, aki sportolás nélkül is feszes izomzattal és lapos vagy éppen "kocka" hassal rendelkezik. Valljuk be, legtöbbünk nem ebbe a csoportba tartozik. Fegyelem és kitartás kell ahhoz, hogy diéta és testmozgás segítségével elérjük az áhított álomalakot.  

Sokunknak elképzelhetetlen összeegyeztetni a napirendjével, hogy hetente 3–4 alkalommal futni menjen, vagy konditeremben izzassza magát egy profi személyi edző utasításait követve. Akkor pedig marad a jól bevált jógamatrac, és az elhatározás, hogy otthon szorgalmasan, minden nap teszünk egy lépést a tökéletes bikinialak eléréséért. A diéta és az elhatározás azonban még kevés. A hatékony és eredményes testformáláshoz elengedhetetlen a szakmai segítség. A speciális étrended összeállítása mellé ajánljuk most könyvünket, mely az úgynevezett „core training” alapjait mutatja be, és a hozzá tartozó speciális erősítő gyakorlatokkal ismerteti meg az életmódváltás első lépéseit megtenni készülőket.


A „core-tréning” a test „központját” alkotó has- és hátizmok erősítését jelenti, ami nemcsak az alakformálás fontos eleme, hanem minden sportmozgáshoz és a legegyszerűbb, hétköznapi mozdulatok kivitelezéséhez is szükséges.
Gondold végig, hányszor lépnek működésbe a törzs izmai a legegyszerűbb mozdulatok elvégzése közben: amikor kiszállsz az ágyból, felállsz a székről, amikor ölbe veszed a gyerekedet vagy az unokádat, vagy amikor az íróasztalnál ülsz! Ha a törzsizmok nem elég erősek, minden mozdulat nehéz, sőt fájdalmas is lehet.
Az Alakformálás című könyvből megtudhatod, hogyan készülj fel a hatékony edzésre, hogyan készítsd fel a testedet és izmaidat a testmozgáshoz akkor is, ha kezdő vagy.
Bemutatjuk a „kockahas” eléréséhez szükséges gyakorlatsort, a farizomformáló gyakorlatokat, de olyan hasznos tippeket is kaphatsz, melyekkel erősítheted a törzsizomzat összes elemét.
Az alakformálás minden életkorban elkezdhető, könyvünk remek kiegészítő eleme egy komplex, testet átmozgató programnak, így ha rendszeresen sportolsz, az elsajátított gyakorlatokat játszi könnyedséggel építheted be a mindennapi rutinodba.

A könyv a Panem Kiadó Tantusz sorozatána eleme, már kapható a könyvesboltokban 1450 forintos áron. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2489 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x