Nyaralás horoszkóp
Címlap / Ajánló / Nyaralás horoszkóp

>

Nyaralás horoszkóp

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

Megérkezett a nyár, sokan már a nyaralást tervezgetik, legyen az egy hosszabb utazás vagy egy wellness hétvége. Hogy milyen utazást tervezzünk, és hol szállunk meg azt a horoszkópunk is befolyásolhatja. Érdemes lehet akkor is figyelembe venni mindezt, ha magunk vagy éppen párunk számára szeretnénk az ideális nyaralást megtervezni. Íme a legfontosabbak, melyeket ne hagyjunk ki a számításból a tervezés során:  

Kos:
Aki vele nyaral, inkább tegyen le a távlati tervezésről, mert szinte naponta dobja a szemétkosárba a korábbi terveit. Fő erőssége a laza spontaneitás, a nagy akaraterő és vakmerőség. Vele a nyaralás nagyon mozgalmas, sok benne a változás és a meglepő esemény.

Bika:
Számára az a legnagyobb elégedettség, ha jó barátok meghitt társasságában ehet-ihat és élvezheti a pihenés örömeit. Utazásotokat készítsd elő jó korán, mert tudnod kell: ha a csillagos ég alatt vagy repülőtéren kell éjszakáznotok, a Bikának elég sok időre van szüksége ahhoz, mire visszanyeri erejét.

Ikrek:
Az Ikrek valódi énje nyaralás alatt mutatkozik meg igazán. Ilyenkor szabadon felszínre juttatja a személyiségét. Vele a nyaralás csupa változatosság, mellette semmiképpen sem kell unatkozni. Vakációtok alatt rá fogsz jönni, hogy az Ikrek azt is teszi, amit mond. Nem tartja fontosnak a kényelmet, ahogy a pihenést sem.

Rák:
A Rákkal nyaralni leginkább édes kettesben lehet egy meghitt, kényelmes helyen. Nagy esélye van annak, hogy vakációval kapcsolatos javaslata egy gyerekkorába visszavezető út lesz. Miközben végigcipel a múlt színhelyein, bizalma és egyben szerelme legszebb tanújeleit mutatja.

Oroszlán:
Az Oroszlánnal nyaralni nagyszabású dolog. Szeret mindent, ami szép, drága, előkelő. Mindig nagyvonalú, örül, hogy részesülhetnek belőle azok is, akik közel állnak hozzá. Mindenben elmerül, részt vesz, és előadásokról vacsorákra cipel. Három nap alatt tervet készít mindenről, és te az Oroszlán lobogásán kívül nem látsz semmit!

Szűz:
Sosem indul útnak egyedül, szüksége van arra, hogy valaki elkísérje, tartsa benne a lelket. Nyaralását megzavarhatja, hogy a Szűz képtelen hosszabb ideig tétlen maradni. Könnyen megtörténhet, hogy akkor áll neki nagytakarítást rendezni valahol, amikor másnap indulnátok pihenni.

Mérleg:
A Mérleggel való nyaralást a stílusosság jellemzi. Áthatja életmódjának kifinomultsága és a különféle társasági eseményeken, kiállításokon, színházban való részvétel. Nyugalom. Pihenés. Szépség. Harmónia. Kényelem. Nagyon ért hozzá, hogyan kell a kellemest összekötni a hasznossal.

Skorpió:
Szereti járni a világot, és legszívesebben elmenne minden olyan helyre, ahová senki más. Mindenre számítani kell, mert a Skorpió semmit nem hagy félbe, nyaralás alatt is a szenvedély irányítja minden lépését. Ami felkelti érdeklődését vagy kíváncsiságát, azt teljes mélységekig meg akarja ismerni.

Nyilas:
A Nyilas sokat és örömmel utazik, mert világa a társaságé, és az utazás olyan neki, mint az életelixír. Minden földrészen otthon van, megragad minden alkalmat, hogy tágítsa horizontját. A Nyilas társaságában mindenféle nyaralás beválhat.

Bak:
A Bak szabadságát előre és pontosan megtervezi, az egész nyaralást szervezettség és áttekinthetőség hatja át. Nem szeret improvizálni, és viszolyog a rendezetlenségtől és a meglepetésektől, mert azok keresztülhúzhatják terveit. Ha a nyaralás közben különböző fordulatok, más perspektívák merülnek fel, nem tud olyan hirtelen útvonalat módosítani.

Vízöntő:
A Vízöntővel a nyaralás nem sablonos, és semmiképpen sem egyhangú. Különleges ember, telve humorral, és menekül a hétköznapiság elől. Olyan közeget keres magának, ahol a saját törvényei szerint vakációzhat, a szokatlan, a különleges vonzza. Vele minden szóba jöhet, repülőút éppúgy, mint hajókirándulás.

Halak:
A nyaralással kapcsolatban a Halak levetkőzi korlátait és mindennapi ritmusát. Ha nyugalomra és pihenésre van szüksége, elbújik valahová, miközben te arra vársz, hogy visszatérjen a földre, és elkísérjen szórakozni. De a Halak arra is vágyhat, hogy valami szokatlan, sosem látott, spontán dolgot műveljen.


Válassz a csillagjegyednek megfelelő szállást!

A különböző csillagjegyek eltérő igényeihez nem csak az utazás módjával és a programokkal, hanem a szálláshely kiválasztásával is érdemes lehet igazodni. Ehhez adhat ötletet az RTL Klub AZ ÉV HOTELE című műsora, melyben májusban a Kis-Balaton régió legjobb hoteleit teszteltük.

Ha nem láttad a legutóbbi vasárnapi adást, amiben visszaidéztük mind a hat bemutatott hotelt, visszanézheted a az RTL Most!-on. Érdemes leadni a szavazatodat is az általad legjobbnak talált hotelre a facebook.com/azevhotele oldalon, mert amellett, hogy beleszólhatsz a díj kiosztásába, megnyerheted a két ajándék wellness hétvégénk egyikét.

Mondd meg Te, hogy melyik legyen A HÓNAP HOTELE!

Emlékeztetőül, hogy segítsük a választást, röviden felidézzük, hogy mely hoteleket teszteltük májusban, melyek azok, amelyekre most szavazhatsz:

Danubius Health Spa and Resort Aqua****:
Egy domb tetejére épült, festői kilátást nyújtva Hévíz természeti szépségeire és csupán 10 percre van a világhírű Hévízi tótól. A város első „all inclusive” wellness- és gyógy szállodája, amely saját forrásból származó termálvizes medencével is rendelkezik. További információ>>>


Hotel Europa Fit****Superior
A négycsillagos vidéki hotelek kategóriájában 2014-ben elnyerte az Év szállodája díjat. A szálloda Hévíz központjában található, pár perces sétára a tótól. A 2014-ben felújított szálloda célja, hogy a legkisebbektől a nagyszülőkig mindenki megtalálja a számítását. További információ>>> 


Hotel Aphrodite****
A Zalakarosi Fürdővel közvetlenül szemben helyezkedik el, de az időt eltölthetjük a hotel saját wellness központjában és külső medencéjében is. Hozzájárulnak a hétvége romantikájához a körágyas, szobába épített jakuzzival rendelkező szobák és a házias ételek is. További információ>>>


Hotel Napfény***
Egy könnyed sétára található a Zalakarosi Fürdőtől. A település legrégebbi szállodájához épített modern wellness nem csak nappal, hanem éjszaka, romantikus hangulatvilágításban is kipróbálható. További információ>>>


Kolping Hotel****Spa&Family Resort
Alsópáhokon, Hévíz szomszédságában fekvő családbarát szálloda. A vendégek különleges családi apartmanokban szállhatnak meg, ahol bababarát kiegészítők és rengeteg gyerekprogram segítik a pihenést. További információ>>>


Hotel Palace****

Hévíz központi sétálóutcájában található, alig 200 méterre a Hévízi tótól. Ahhoz, hogy élvezzük a tó előnyeit nem szükséges még a pár perces sétát sem megtennünk, hiszen akár a hotel falai között is kipróbálhatjuk a tradicionális hévízi gyógykúrát. További információ>>>


Szavazni 2017. június 4. 12:00 óráig lehet a facebook.com/azevhotele oldalon, jövő héten pedig kiderül, hogy melyik lett a közönség által legjobbnak ítélt kis-balatoni hotel, azaz melyik lett A HÓNAP HOTELE és ki nyerte az újabb két ajándék wellness hétvége egyikét!

A tesztelést június 11-én vasárnap folytatjuk, amikor már Hajdúszoboszló és Debrecen környékén kalandozunk majd újabb tesztelő párokat, családokat és újabb versenybe szálló hoteleket megismerve.


Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!


AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.


AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Utazzitthon.hu tipp: A szálláskereső programban beállíthatod a tartózkodásod hosszát, mennyi pénzt szeretnél az utazására fordítani, milyen jellegű szállást keresel!


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 2525 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x