Megvan melyik hotel kapta a legtöbb szavazatot májusban
Címlap / Ajánló / Megvan melyik hotel kapta a legtöbb szavazatot májusban

>

Megvan melyik hotel kapta a legtöbb szavazatot májusban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-27

A Kolping Hotel lett A HÓNAP HOTELE 2017. májusában AZ ÉV HOTELE Közönségszavazáson a Kis-Balaton és környéke régióban. Így a Kolping Hotel lesz az egyike azoknak a szállodáknak, amelyek indulhatnak AZ ÉV HOTELE címért az év végén.  

A második idén elnyert díj

A Kolping Hotel nem az első díjat vehette át ebben az évben, hiszen a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év szállodája szakmai díját idén februárban nyerte el a 4 csillagos vidéki hotelek kategóriájában, ezúttal pedig a Kis-Balaton régióban AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás legtöbb szavazatát kapta meg, nem is kis előnnyel, hiszen a voksok közel egyharmadát gyűjtötte be az alsópáhoki hotel.

A Kolping Hotel tehát Alsópáhokon, Hévíz szomszédságában fekvő családbarát szálloda. A vendégek különleges családi apartmanokban szállhatnak meg, ahol bababarát kiegészítők és rengeteg gyerekprogram segítik a pihenést. További információ>>>


Az első versenyző régió szállodáit az RTL Klub-on látható AZ ÉV HOTELE című műsorban ismerhettétek meg, melyben egy-egy pár vagy család próbálja ki és értékeli a címért induló hoteleket. A Kolping Hotelt az 5 fős Csurgó család tesztelte, amikor a szülők, a gyerekekkel töltött idő mellett szerettek volna néhány közös órát is eltölteni. Ezt követően pedig a facebook.com/azevhotele oldalon szavazhatott bárki először az adásban látható két hotelre, majd május utolsó és egyben a régió hat versenybe szállt szállodáját visszaidéző adást követően a régió szállodáinak bármelyikére. A Kolping Hotel mindkét szavazást megnyerve, megérdemelten lett A HÓNAP HOTELE és így a közönség szavazatai alapján a Kis-Balaton régió legkedveltebb szállodája. Ha nem láttad a nyertes szállodáról szóló epizódot, akkor visszanézheted az RTL Most!-on.


Mondd meg Te, hogy melyik legyen A HÓNAP HOTELE júniusban!

A hotelek tesztelést június 11-én vasárnap 12:35-kor folytatjuk, amikor már Hajdúszoboszló és Debrecen környékén kalandozunk majd újabb tesztelő párokat, családokat és újabb versenybe szálló hoteleket megismerve.

Hajdúszoboszló Magyarország legnagyobb termálvizű fürdőhelye Debrecentől alig 22 kilométerre. Kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében az ország harmadik legnépszerűbb települése. A 2012-es adatok szerint Magyarország 17. legnagyobb és 53. legnépesebb települése. A város élete 1925-ben változott meg, amikor olaj és gáz helyett csupán termálvíz tört a felszínre a kutató fúrások során. A környékbeliek hamar felfedezték a furcsa illatú, kénes, jódos vizet, mert észrevették, hogy mindenféle ízületi bántalmakban szenvedő, derékfájós embereknek is megkönnyebbülést okozott. A gyógyvíz és a fürdőturizmus hamar megváltoztatta a települést, amely gyors fejlődésnek indult.

Debrecen jelenleg Magyarország második legnépesebb városa, de a 18. században még Budát, Pestet és Pozsonyt is megelőzte a népessége. Kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország 13. legnépszerűbb települése. Debrecen híres többek között kulturális és vallási örökségéről, de nagy múltú iskolavárosként is emlegetik. Éppen ezért ha itt járunk biztosan érdemes felkeresnünk a Nagytemplomot, Déri Múzeumot, sétálni egyet a Nagyerdőben vagy augusztusban megcsodálni a Virágkarnevál felvonulóit.

A következő adásban a 11 éves Beni szülei nagy meglepetéssel készülnek fiuk születésnapjára, miközben egy debreceni és egy hajdúszoboszlói hotelt tesztelnek majd. A két hotel valamelyikére Te is szavazhatsz vasárnaptól vasárnapig a www.facebook.com/azevhotele oldalon és megnyerheted a két wellness hétvége egyikét abba a hotelbe amelyikre szavazol vagy további nyereményeink valamelyikét.


Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.


AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Utazzitthon.hu tipp: Ha lefoglaltad szállásod, nézz körül a látnivalók és programok között is, hogy minél tartalmasabban teljen nyaralásod! 

Suzuki tipp: Hosszú utazás előtt nem árt, ha szakember segítségét kérve ellenőrizteted az autód műszaki állapotát, így rengeteg kellemetlenségtől megkímélheted magad! 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 2101 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x