Melyik magyar szálloda kapja a közönségdíjat?
Címlap / Ajánló / Melyik magyar szálloda kapja a közönségdíjat?

>

Melyik magyar szálloda kapja a közönségdíjat?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

Májusban indult AZ ÉV HOTELE nagy hotel tesztje az RTL Klubon, aminek ezen a héten ér véget a második szakasza, amikor utoljára szavazhatsz még Hajdúszoboszló, Debrecen és környéke legjobb szállodájára. A tét nagy, mert a megválasztott szálloda indulhat majd AZ ÉV HOTELE címért ebből a régióból.  

 Melyik lesz Hajdúszoboszló, Debrecen és a környéke legjobb hotele?

Májusban a Kolping Hotel lett a Kis-Balaton környéke legjobb szállodája a Ti szavazataitok alapján, most júniusban pedig Hajdúszoboszló, Debrecen és a környék legkedveltebb hotelét keressük. Ebben a hónapban négy hotelt teszteltünk, amelyekre már szavazhattál a műsorokat követően. A hónap utolsó adásában most vasárnap ezt a négy hotelt mutattuk meg ismételten, melyekre ezen a héten lehet utoljára szavazni. Minden induló megtarthatta eddigi voksait, de még mindig van egy utolsó szavazatod, amit vasárnap délig a www.facebook.com/azevhotele oldalon adhatsz le és az ezt követő héten már meg is nyerheted a két ajándék wellness hétvégénk egyikét. Ha nem láttad még az indulókat, akkor nézd meg most a legutóbbi adásunkat az RTLMost!-on!


Döntsd el Te, hogy a négy hotel melyike legyen A HÓNAP HOTELE!


Érdemes egy pillantást vetni a Hajdúszoboszlón, Debrecenben és a környéken bemutatott hotelekre, akik közül egyre még utoljára szavazhatsz vasárnap délig:

Az Erdőspuszta Club Hotel****
A szálloda Debrecen zajától 6 kilométerre, egy fekete fenyőerdő által övezett, festői szépségű természeti környezetben épült. A hotel 12 hektáros tanyáján az érdeklődőket lovas programok, hintózás, horgásztó, őshonos háziállatok sokasága, valamint akár egy hamisítatlan tanyasi disznótor lebonyolítása várja. Az étteremben is a házias ízekre alapoznak, hiszen az alapanyagok jelentős része is a saját farmról származik. További információ >>>


A Hotel Atlantis**** superior Medical, Wellness & Conference
A szálloda Hajdúszoboszlón, a gyógyfürdő közvetlen közelében épült, szemben az Aqua Palace Élményfürdő épületével. A létesítmény stílusa, modern, formabontó kialakítása és eleganciája új látványt, új színfoltot képvisel. A szálloda víziója, stratégiája pedig új irányvonalat jelent, hiszen a hazai igényekhez igyekszik adaptálni az atlantiszi szálloda kultúrát. További információ >>>


Hotel Délibáb****
A szálloda Hajdúszoboszló belvárosának szívében található, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a 25 hektáros gyógyfürdő parkjának közvetlen szomszédságában. A három épületrészből álló szálloda apró részletekig kidolgozott szobái, közösségi terei igazán pihentető és nyugodt atmoszférát árasztanak. További információ >>>


Borostyán Med-Hotel****
A szálloda Debrecen mellett Nyíradony-Tamásipusztán található, távol a város zajától. A különleges építészeti megoldások egyedivé teszik az épületet, a közelben lévő élményparkban pedig a nyári síeléstől az akadálypályákig sok mindent kipróbálhatunk. A hotel a pihenés mellett a gyógyulásra is koncentrál saját magánklinikájával és stresszoldó wellness centrumával egyaránt. További információ >>>


Vasárnap délig még szavazhatsz a www.facebook.com/azevhotele oldalon arra, hogy melyik szálloda legyen A HÓNAP HOTELE, majd AZ ÉV HOTELE és ha voksolsz, megnyerheted két wellness hétvégénk egyikét is.

Vasárnaptól újabb régióban folytatódik AZ ÉV HOTELE szavazás

Júliusban az időjáráshoz illő módon a Balatonon folytatjuk a szállodák megismerését, tesztelést. Megfordulunk majd az északi és a déli parton egyaránt, ahol nyolc szállodába utaznak majd el tesztelő párjaink és családjaink, hogy mindent kipróbáljanak és beszámoljanak benyomásaikról, illetve felfedezzék, hogy mivel tölthetjük el a nyarat a Balaton mellett.

Most vasárnap egy fiatalt párt ismerhettek meg, akik két nagy siófoki hotelt látogatnak meg egyéves évfordulójukon. Fontos hétvége lesz ez a számukra, mert a fiú a közös hétvége után hosszabb időre külföldre utazik és ezért igazán emlékezetes évfordulót szeretne kedvesének. Hogy hogyan sikerül a hétvége és a tervezett meglepetés eléri célját, az kiderül most vasárnap 12:20-kor az RTL Klub-on.Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!


AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.


AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők a www.facebook.com/azevhotele oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.

Tippek az utazáshoz

Utazzitthon.hu tipp: Keresd Törzsvendég programokat, gyűjtögesd az élményeket és pihenésed egy részét megspórolhatod!

Suzuki tipp: Más országok, más szabályok – utazás előtt mindig tájékozódj a helyi KRESZ szabályairól, szokásokról és útdíjakról. A pénztárcád hálás lesz érte! 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 2234 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x