Tedd zsebre te is az égboltot! - Kerülj közelebb a benned...
Címlap / Ajánló / Tedd zsebre te is az égboltot! - Kerülj közelebb a benned élő csillaghoz!

>

Tedd zsebre te is az égboltot! - Kerülj közelebb a benned élő csillaghoz!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-30

Bizonytalan helyzetben, kérdések közt vergődve mindenkinek jól esik a segítség. Egy magyar csapat kézzel foghatóvá tette a csillagok üzeneteit, hogy a hétköznapi ember is erőt meríthessen kifogyhatatlan tudásukból.  

„Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.” – Weöres Sándor


 
 
Az év végéhez közeledve minden decemberben számot vetek az elmúlt hónapok felett. Megvizsgálom miben haladtam előre, miben változtam és mit szeretnék még fejleszteni magamon. A sok nyitott kérdés közepette gyakran éreztem magam elveszettnek. Segítségre, bátorításra és visszajelzésre vágytam az égiektől.
Lages Emi épp egy bizonytalanságban őrlődős napomon terítette ki elém a kártyáit.

Hezitáltam egy kicsit, végül pár perc gondolkodás után megfogalmaztam magamban a kérdést.Vettem egy nagy levegőt, majd húztam. Ekkor elém tárult a Szextáns csillagkép. A magyarázó lapot látva egy percig se tudtam kendőzni derültségemet, mely csalhatatlan iránytűként hozta magával a felismerést és jelezte számomra a helyes utat. Megkaptam a választ. A csillagok üzenete célba talált.

 
 
Emi szerint a Kozmosz csodájának nem az a szerepe, hogy valaki porszemnek érezze magátáltala.

Első lépésként fontos a helyzet helyes felismerése térben és időben. Majd ezt követi az összefüggések közti kapcsolatok észrevétele,amely végül elindítja az átértékelés folyamatát, és ez az igazi kincs az önismereti utazás során.

 
 
A folyton megújuló magyar Asztronauta csapat kézzelfogható eszközei segítségével te is megláthatod az Univerzum üzeneteit és megteremtheted a belső harmóniát. Kreatívan megfestett kártyájuk hétköznapi alkalmazáson kívül többek közt a mozgásterápia területén is jól használható. A csillagképekhez tartozó minőségekre és mozdulatokra való összpontosítás eredményes változást hozhat a megoldás keresés szakaszában.
Bátor szembenézést és fejlődést kívánunk!
 
„A csillag vissza fog vezetni majd a múlt időknek boldog emlékéhez.” – Petőfi Sándor

https://www.asztronauta.com
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2508 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x