Miről szól a Karácsony valójában? Dávid megható története...
Címlap / Ajánló / Miről szól a Karácsony valójában? Dávid megható története

>

Miről szól a Karácsony valójában? Dávid megható története

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-25

Szenteste közeledtével a legtöbben izgalommal telve rohanunk egyik üzletből a másikba, hogy beszerezhessük szeretteinknek szánt ajándékokat. Ha ilyenkor egy pillanatra megállunk a zúgó város egyik utcáján, talán sosem tapasztalt nyüzsgést látunk és hallunk. Mintha senki sem lenne a karácsonyi díszekkel teleaggatott ablakok mögött. Mintha mindenki az utcákat róná. De talán tévedünk.  

Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy miről is szól a Karácsony valójában.
 
Vagy soha nem is tudtuk igazán?
 
Unalomig ismételt, közhellyé szürkült bölcsességekből tanultuk meg már igen fiatalon, hogy „jobb adni, mint kapni”. Mégis, ha a szívünkre tesszük a kezünket, vajon hányan gondoljuk komolyan, hogy a Szenteste akkor is örömteli, ha éppen nem került semmi a fa alá? Hányan adunk úgy valamit, hogy nem várunk semmit cserébe?
 
A Karácsony a szeretet és a fény születésének ünnepe. Márpedig a szeretet nem mérhető árcédulákban. Nem váltható be finom sültekre és italokra. És különösképpen nem lehet időszakos. A Karácsonyt nem a csillogó díszek, a drága ajándékok és a finom illatok teszik a legszebb ünneppé, hanem a család. A család, mely valódi szerepét az év 364 napjában hajlamosak vagyunk elfelejteni.
 
Legyen tehát legalább egy nap az évben, amikor nem felejtjük el, mit jelent a család.
 
„A kötelék, mely az igaz családot összefűzi, nem a vér, hanem az egymás élete iránti tisztelet, s a benne lelt öröm. A család mindig az első, sosem mondhatsz le róluk. Bármit is tesznek érted vagy ellened, egyedül bennük bízhatsz.”

 
 
A 25 éves budapesti srác, aki csak egy megosztást kér tőled
 
Dávid súlyos izomsorvadása miatt 8 éves korában kerekesszékbe kényszerült. A betegség súlyosbodása miatt 4 éve már nem tud kikelni az ágyból.
 
Ha a szemébe nézel, olyan lelkierőt és tisztaságot látsz, ami miatt sokan elszégyellhetjük magunkat. Tényleg a kapkodós bevásárlásról szólna az ünnep? Nem inkább arról, hogy odafigyeljünk egymásra?
 
Itt van ez a 25 éves srác, aki jelenleg napról napra azért küzd, hogy a szobáját el tudja hagyni pár órára. Ágyhoz van kötve és lélegeztetőgép tartja életben, mégis teljes életet próbál élni, szereti a zenét és a sportkocsikat, nagyon érdeklődő. Betegségét leszámítva olyan, mint bármelyik 25 éves férfiú.
 
Hallgasd meg, hogy mit mond a családról:
 
[VIDEÓ]
 
Ha Te is egyetértesz Dáviddal abban, mit jelent a család, oszd meg ismerőseiddel a http://mentseletetkaracsonyra.hu/ kezdeményezést, és segíts kijuttatni őt a karácsonyi díszekkel teleaggatott ablakok mögül.
Dávid barátai gyűjtést szerveztek, hogy az Otto Bock B600 típusú speciális kerekesszéket megvegyék – ez 6000 fontba, azaz kb. 2,1 millió forintba kerül. Dávid csak ilyen székkel tud kimenni a szabadba, mert speciális fejtámlája van, kézzel irányítható és föltehető rá a lélegeztetőgép.
 
Dávid túl szerény ahhoz, hogy támogatást kérjen, de nagyon hálás azért, amiért a barátai megszervezték a gyűjtést. Te is segíthetsz abban, hogy Dávid idén karácsonyra a szabadságot kapja: beszállhatsz a gyűjtésbe már 2000 Ft-tal is, illetve megoszthatod az ismerőseiddel az oldalt.
 
Mi csak ennyit kérünk Karácsonyra, de hidd el, annál az érzésnél, amit cserébe kapsz, nincs szebb ajándék.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3555 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x