TASTE Finland pop up étterem
Címlap / Ajánló / TASTE Finland pop up étterem

>

TASTE Finland pop up étterem

Forrás: Kortárs PR
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-09-27

Május 12-én immár hetedik alkalommal alakul át hangulatos kerthelyiséggé a Finn Nagykövetség udvara, hogy helyet adjon a már hagyományosnak mondható Étteremnapnak. Az Étteremnap koncepciója Finnországból indult hódító útjára, és hamar népszerűvé vált az egész világon.  

Idén megújult kínálattal várjuk az érdeklődőket, és a legújabb finn street food trendeket mutatjuk be nekik. Az új koncepcióhoz új név is jár: a TASTE Finland pop up étterem. Örömhír vegán vendégeinknek, hogy vegán főétel és desszert is lesz az étlapon!

Kínálatunkban szerepel a Härkisszel, azaz zúzott vegán babbal készült taco, ami az egyik legnépszerűbb étel manapság Finnországban. Ezen kívül lesz többek között szöcskéből készült édesség és vegán meglepetés-finomság is. Az ételek mellé ajánljuk Niko Tähti nagykövetségi séf északi bogyós gyümölcsökből készült limonádéját, a város legjobb kávéját a Feketétől, illetve a Varros & Co üdítő pezsgőjét.DJ Suefo (Mana Mana records) a legjobb finn kortárs zenéből fog válogatni, a dzsessztől a folkon át az elektronikus zenéig. Látogatóink kipróbálhatják a jellegzetes finn kuglit, a mölkkyt, készíthetnek krétarajzot az aszfaltra, és vásárolhatnak a finn turiban is.

Részvételükkel a Team Finland jótékonysági céljait támogatják. A befolyt összeget a Napsugát Tagóvodának fogjuk adományozni, ahol hátrányos helyzetű gyermekeket nevelnek.

Szervezők: FinnAgora és a Finn Nagykövetség, együttműködésben a Tamperei Főiskolával, a Budapesti Finn Iskolával, a Feketével és a Varros  Co-val.
A TASTE Finland pop up étterem része a Bartók Béla Boulevard szervezésében megvalósuló Eleven Tavasz fesztiválnak.

Időpont: május 12., 15.00-19.00
Helyszín: a Finn Nagykövetség udvara (Budapest, Kelenhegyi út 16/A)

Facebook esemény

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1377 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x