Nemzetközi Integrál Világtalálkozó
Címlap / Ajánló / Nemzetközi Integrál Világtalálkozó

>

Nemzetközi Integrál Világtalálkozó

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Az Integrál Akadémia szervezésében májusban, Siófokon találkozik az integrálos világ színe-java, a 3. Integrál Európai Konferencián. A kiegészítő programokkal együtt a 13 napos konferencia kínálata 40 országból, 200 előadótól 250 előadás és workshop, aminek a kiemelt napjai a péntek-szombat-vasárnap.  Ezen a három napon lesz Sayalay Anuttara burmai szerzetesnő, Raymond Moody a halálközeli-élmények atyja, Roger Walsh, a transzperszonális pszichológia egyik ősatyja, Ken Wilber mentora, Jorge Ferrer, Wilber híres kritikusa, Brother David Steind-Rast keresztény szerzetes, aki már a 60-as években a Dalai Láma munkatársa volt, jelenleg az integrál spiritualitás szóvivője, Michael Nelson Roshi az integrál zen megteremtője, Frederic Laloux, a Teal fogalom megteremtője, a Reinveting Organizations (Jövő szervezetei) c. könyv szerzője.

Ők csak a kiemelt délelőtti eladók. Utánuk a konferencia 250 előadásából ezen három napon lesz kb. 100 előadás és sajátélményű csoportfolyamat, integrál pszichoterápia, a jövő tudományos megközelítése, integrál gazdaságtan, integrál politika, teal szervezetek nemzetközi plenáris ülései, spirituális élményfeldolgozás és előadások, integrál család és párkapcsolatok, köztük Kim Barta és Terri O Fallon visszatér, pszichadelikus utazások integrál megközelítése, művészet és építészet integrál szempontból, és még sok más.
A szombati napot kiemelten a figyelmedbe ajánljuk, amikor egy különleges és ritka esemény részese lehetsz. Hazánkba látogat a halál közeli élmények atyja és a fogalom eredeti megalkotója Dr. Raymond Moody, aki kerekasztal beszélgetést folytat a halálközeli élmények természetéről, tudományos, világszemléleti és etikai jelentőségéről. Beszélgető partnerei Vágó István műsorvezető, Dobronay László filmrendező, Paulinyi Tamás író és pszi-kutató, Gánti Bence klinikai szakpszichológus.

További információk 

Jegyvásárlás

Ajánlunk neked egy kedvezményes hétvégi csomag jegyet, amit most te is megkaphatsz! Neked szól a hétvégi jegy, ha most az idődbe egy hét helyett inkább egy hétvége fér bele és angolul nem beszélsz olyan jól, hisz hétvégi programjaink egy részét fordítjuk, segítünk, hogy a konferencia részesévé válhass.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1285 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x