Út önmagadhoz
Címlap / Ajánló / Út önmagadhoz

>

Út önmagadhoz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A JIAIDO mozgásmeditáció egy alig néhány éve létező gyakorlati módszer, mely a lecsendesedett meditatív állapotot mozgás közben hozza el a gyakorló számára. A mozdulat, a légzés és a fókusz együttese finoman kivezet minket a fejünkből, a kavargó gondolataink, problémáink világából, és segít megérkezni a Jelen Pillanatba. A Jelen megélése egy letisztult, örömteli, elégedett állapotot hoz létre, egészen összekapcsol saját középpontunkkal. Minél több időt töltünk el ebben az állapotban, annál kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak a hétköznapjaink.  

Ajiit, a JIAIDO mozgásmeditáció alapítómestere nyílt órát tart Budapesten, melynek fő témája, hogy hogyan találhatunk vissza belső középpontunkhoz és hogyan lehetünk képesek egyre hosszabb és hosszabb ideig megmaradni ebben a kiegyensúlyozott állapotban.

A mai modern világban, ahol rengeteg impulzus ér minket, ami magunkon kívülre csábítja és tartja a figyelmünket, különösen fontos, hogy a mentális leterheltség, a stressz és a számtalan tennivaló ellenére újra és újra visszataláljunk belső középpontunkhoz, halljuk a saját belső hangunkat. Így minden nap elérhetővé válik a lecsendesedett, békés, elégedettséggel, örömmel teli állapot, mely nem csak ránk, de környezetünkre is pozitív hatással van.


A JIAIDO (ejtsd: dzsiaido) pontosan azokat a képességeket fejleszti, amik ahhoz szükségesek, hogy szándékunk szerint tudjuk irányítani és minél hosszabb ideig irányban tartani a figyelmünket, erőinket. Edzi a tudatosságot egy jól felépített, változatos elemekből álló, egész testet megmozgató módszer segítségével. Így nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is megtapasztalhatod a magaddal való újrakapcsolódást annak minden pozitív hatásával együtt, akár minden nap, minden órában.
A JIAIDO gyakorlásával ez az állapot elérhetővé válik, és megtanulunk újra és újra visszatérni ide a mindennapok során.

A mozdulatok (az alapító több mint 35 éves karate múltjának köszönhetően) keleti harcművészeti elemekből építkeznek, de a JIAIDO-ban nincs sem harc, sem versengés. A gyakorlás 4 ritmusban történik: gyors és lassú, kemény és lágy szakaszok váltják egymást, a négy elem (tűz, víz, föld, levegő) minőségeit egyensúlyba hozva bennünk.

Időpont: 2018. szeptember 18. kedd, 19 óra

Helyszín: Aranytíz Kultúrház, Budapest V. kerület, Arany János utca 10., 1. emelet

Az óra díja: 2000 Ft / 90 perc

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1603 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x