A leghülyébb angyal
Címlap / Ajánló / A leghülyébb angyal

>

A leghülyébb angyal

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Minden mennyek leghülyébb angyala ismét leszáll közénk!  

"A Puszták Kardforgató Démonnője a Honda kombiját kormányozta a Cypress Streeten, és három-négy méterenként megállt a turistáknak, akik úgy léptek ki a parkoló autók közül az utcára, mintha itt nem is lenne forgalom. A királyságomat egy borotvapengés lökhárítóért meg szegekkel kirakott dísztárcsáért, amivel átvághatnék a tudatlan parasztok hordáján, gondolta. Majd azt: Hoppá, azt hiszem, tényleg rám fér a gyógyszer."

Tizenkét évvel az első magyar megjelenése után érkezik még idén felújított kiadásban Christopher Moore fekete humorral tűzdelt komédiája, A leghülyébb angyal.

A Biff evangéliumából ismert Raziel ezúttal nagy kalamajkába keveredik, ugyanis a Télapót valaki megölte egy ásóval, így neki kell megmentenie a karácsonyt. Képességeihez mérten hozzá is kezd az ünnepi csoda végrehajtásához, de hát nem véletlenül tartják Razielt a Mennyek leghülyébb angyalának...  

A leghülyébb angyal hamisítatlan Moore, a humora megannyi év elteltével is remekül működik. Új szerkesztésben, új borítóval november 13-ától lesz ismét kapható a könyvesboltokban, és alighanem tökéletes ajándék lesz Mikulásra vagy karácsonyra azoknak, akik szeretnek nevetni.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1359 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x