Válogasd meg a szavaidat, ha kávézni mész!
Címlap / Ajánló / Válogasd meg a szavaidat, ha kávézni mész!

>

Válogasd meg a szavaidat, ha kávézni mész!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Te is rímeket látsz kávé nélkül? Akkor ez a te napod!  

Ébreszd fel a benned rejlő költőt! Minden év március 21-én, a Költészet Világnapján helyszínek százai csatlakoznak világszerte a “Fizess Verssel” kampányhoz. Egy vers a mai napig feltöltődést, iránymutatást, vagy akár kikapcsolódást nyújthat, főképp akkor, ha egy finom kávé társaságában olvassuk, vagy éppen írjuk.

2019. március 21-én, csütörtökön, a Költészet Világnapján a Julius Meinl jóvoltából, egy teljes napig minden idézet (legyen az ismert, vagy saját) kávéházi fizetőeszközzé válik, így a vendégek kávéjukat egy verssel vagy akár egy idézettel "fizethetik ki" a kampányhoz csatlakozott éttermekben és kávézókban.

Mi pontosan e nagyszerű kezdeményezés célja?

Elsősorban az, hogy minél több ember számára eljusson az az üzenet, hogy vannak dolgok, amelyek pénzben nem mérhetők. Fontos, hogy a mai felgyorsult világban, is időt szánjunk magunkra és egymásra, figyeljünk érzéseinkre, hiszen valahol mindenkiben ott rejlik a költő. A Költészet Világnapján a szervezők arra buzdítják a kávészerető közönséget, hogy egy finom kávé mellett osszák meg velünk kedvenc idézetüket, vagy gondolataikat.


Mit lehet tudni a felhíváshoz csatlakozott helyszínekről?

Idén is, közel 80 Julius Meinl kávét forgalmazó helyszín csatlakozott a felhíváshoz országszerte, köztük több nagy múltú kávéház és cukrászda. Keresd meg a hozzád legközelebb eső helyszínt, mely csatlakozott a felhíváshoz! A Fizess Verssel kampányban való részvételt az éttermek és kávézók ajtómatricákkal, plakátokkal, valamint az asztalra kihelyezett cetlikkel és ceruzákkal is jelzik. Ezután nem kell mást tenned, mint kedvenc verssoraidat leírni a kihelyezett cetlire és a kiválasztott kávéért azzal fizetni a pénztárnál. A "Fizess Verssel’ nemzetközi felhívás részleteit keresd a www.meinlcoffee.com weboldalon, vagy az asztalokon kihelyezett cédulatartó dobozokon.

A promóció kizárólag 2019. március 21-én érvényes.
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/614412562339284/

A Julius Meinl nemzetközi nagykövete 2019-ben: TOM ODELL

Legyél Te a 6 szerencsés egyike, aki találkozhat a Julius Meinl nagykövetével, a platinalemezes énekes és dalszövegíró Tom Odellel. Nem kell mást tenned, minthogy készíts egy fotót versedről március 21-én és töltsd fel az Insagramra, s használd a #PaywithAPoem hashtaget! 

Tom Odell platinalemezes énekes-dalszövegíró és márkanagykövet támogatja a Fizess Verssel eseményt, és vendégszerepel az új globális sorozatban. A ’Chasing Poems’ (Vers vadászat) című film arról szól, hogy milyen csodák történhetnek akkor, ha egy percre felnézünk a telefonunkból, és a jelenre koncentrálunk. A filmben többek között a világszinten elismert ’Another Love’ és ’Go Tell Her Now’ című számok is szerepelnek Tom harmadik stúdióalbumáról, ami a Jubilee Road címet viseli. „Nagyon megtetszett a projekt, mert imádom a kávézókat, a költészetet és az irodalmat és szimpatikus az ötlet, hogy kevesebb időt töltsünk telefonozással – és helyette inkább többet kávézzunk együtt. Tökéletesen illik hozzám”- mondta Tom Odell.


  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1156 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x