Keményen beszóltak kollégái a magyar humoristának
Címlap / Ajánló / Keményen beszóltak kollégái a magyar humoristának

>

Keményen beszóltak kollégái a magyar humoristának

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Ráadásul rengeteg ember szeme láttára történt a duma párbaj, de nem sértődött meg Orosz Gyuri, a Stand up Comedy Humortársulat művészeti vezetője, a Sony portfólió öt csatornáján (VIASAT3, VIASAT6, AXN, Sony Max és Sony Movie Channel) futó "Milyen idő lesz holnap?" napi Időjárás-Jelentés vezető szövegírója.  

Az ominózus eset a Stand up Comedy Humortársulat egyik előadásán történt, a duma párbajon, ahol 8 fellépő küzdött a végső győzelemért, egyenes kiesési rendszerben. A párbajozók egymásnak szóltak be felváltva és természetesen a zsűrit és a többi szereplőt sem kímélték. A szócsata a közönség szórakoztatására történt, akik nagy nevetéssel és tapssal díjazták az oda-vissza repülő poénokat. A háromtagú zsűri pedig arról döntött, hogy ki mehet tovább egy-egy fordulóból. Mivel a zsűriben ülő Orosz Gyurinál is volt mikrofon, kőkeményen visszavágott a beszólogatóknak, de szerencsére a társulati tagok barátok is, így sértődés nélkül zajlott a produkció a színpadon.

 
 

Orosz Gyuri tavaly 244 alkalommal állt színpadra és az USA-ba is ellátogatott, hogy tanulmányozza a stand up comedy műfaját. A megszokott előadások mellett új formátumokat is fejleszt, ezeket láthatja a publikum a Premier KultCafé színháztermében. Az új stílusú estek nagyon népszerűek, szerencsére akár 140 fő is kényelmesen le tud ülni a nézőtéren.

 

„Van olyan előadásunk is, ahol más művészeti ágból hívunk vendégeket, akik egy beszélgetés keretén belül bizonyíthatják, hogy ők is megállják a helyüket a stand up komikusok között. Eddig senki nem maradt szégyenben. Remekelt a poénok világában Árpa Attila, Boros Lajos, Joshi Bharat, Tarján Zsófi, Madár Veronika, hamarosan pedig az egykori Linda filmek főszereplője, Görbe Nóra és a sci-fi „pápa” Nemere István lesz a vendégünk” – Avat be a nyári műsorrendbe Orosz. A társulat nem csak a műfajon újított, de nem régen új nevet is találtak, ez lett a Stand Up Comedy Humortársulat és hogy ne kelljen gondolkodni vagy keresni a csapatot az interneten, ezért a standupcomedy.hu honlapjukra minden információt feltöltöttek magukról, naponta friss tartalommal és online jegyvásárlási lehetőséggel várják a látogatókat.

 
 

Orosz Gyuri ugyan a Stand Up Comedy Humortársulat művészeti vezetője, de mostanában forgatókönyv írással is foglalkozik. Eddig csak rövid történeteket írt az Interakció Produkció által gyártott humoros Időjárás-Jelentésbe, a tavaszi évad kezdete óta már egy-egy jelenteben is feltűnik, amit nem csak a csatornák műsorán de a műsor hivatalos facebook oldalán is megtekinthetnek a rajongók.

 

„Az ötletekből soha nem fogyok ki, őssszel tervezem bemutatni az új önálló estemet, a címe OroszRulett. Megígérem, hogy nagyon veszélyes lesz.” – meséli mosolyogva a humorista, akinek két, 60 perces önálló estjét rögzítette a napokban a Showder.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3680 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x